|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 1:11:45 GMT 3
Reginil oli hea meel, et Helen tema poole seljaga oli kuna tema näoilme oleks nad kindlalt välja andnud. Ta irvitas laialt Deily poole ja ajas kaks pöialt püsti. Milline show.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 1:16:26 GMT 3
Deily vaatas ehmunult Käthlyni poole, kuid seekord oli ehmatus vähemalt hetkekski tõeline. "Käthlyn." lausus ta vaikselt. "Sa pead mulle LUBAMA.." teeseldud hüsteeriline pilk ning tüdruk haaras sõbranna käest. "..l u ba mulle, et sa ei räägi Drew'le, ega teistele, eks ? Ma teen seda ise, siis kui aeg.. siis kui aeg küps on, aga PALUN.. palun luba mulle." Tüdruku nägu oli pisaraist märg. Näitlemine tuleb kasuks, eks ? Järgmisena kavatses ta võtta üles teema sellest, kuidas Regin teda absoluutselt ei toeta ega hakka toetama ega.. Ly'l oli raske turtsatust tagasi hoida.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 1:17:42 GMT 3
Helen pilgutas silmi ja pöördus järsult Regini poole, virutades poisile kõrvakiilu. "See oli Deily eest!" hüüatas ta ning virutas järgmise. "Ning see oli lapse ees." Turtsatades vajus ta tagasi kivile istuma. Ta vaatas oma õe poole ning raputas pead. "Regin tegi Del'i raskejalgseks ja ei võta vastutust endale. Nüüd on Deily'l üks suur jama," selgitas ta väsinult. Nähes aga, et sõbranna nutma hakkab, tormas ta sinna ning haaras tal jälle õlgade ümbert kinni. "Tahad ma virutan talle veel? Ta on üks igavene siga," sosistas ta Reginile üht õelat pilku saates.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 1:19:25 GMT 3
Regin oli naermisega liiga ametis, et kõrvakiiludele reageerida. Kuid draama nimel tegi ta nüüd tõsist nägu ja hõõrus enda põske, mis kergelt tulitas. Kui türuk veel lööma peaks tulema, on ta selleks vähemalt valmis.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 1:19:43 GMT 3
Deily suu vajus nüüd veel rohkem lahti kui ennem, kui ta nägi, mida Helen teeb. Võibolla pole Regini teema üles võtmine siiski hea. "Helen !" karjatas ta hüsteeriliselt ning hüppas püsti. "Sa mui jumal küll, EI, ära viruta, ta on ikkagi ISA, issand, HELEN !" seletas ta hüsteeriliselt ning jooksis Regini juurde. "Ega sa väga haiget ei saand ?" küsis ta koheselt ning saatis talle siis vabandava pilgu. See veel puudus, et Helen poisi läbi klobiks. Alles ta sai haiglast välja. Kui Regin aga pealtnäha suht okei oli, rahunes ka Deily maha.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 1:20:11 GMT 3
Käthlyn surus kuidagi muige, kuigi see oli Väga raske.. no tõesti, kuidas Helen Deilyst niimoodi arvata sai ? "Nojah.. kui sa just väga tahad, siis ma ei räägi neile.." ütles Käthlyn ning viis siis laksu kuuldes pilgu Helenile ja Reginile. "Heiheihei. Helen! Kuule.. kui sa nii teed siis läheb Deilyl ainult hullemaks. Mõtle ka natuke. Ikkagi Isa ju." läks Käthlyn kähku Heleni juurde, kui Lillu juba isa juurde läks. Uskumatu, Helen Lõi kedagi, kuidas see üldse võimalik on?
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 1:23:04 GMT 3
"Oh ei kallis kõik on korras," ütles Regin täiesti tõsiselt Deilyle.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 1:27:28 GMT 3
Regini vastust kuuldes, nägi Deily tükk aega vaeva, et muiet alla suruda, kuid lõpuks see tal siiski õnnestus. "Tõesti ?" küsis tüdruk hingetult. "Sa tõesti lepid sellega ? Oh, REGIN !" ja siis oli see moment, kui ta oleks pidanud talle kaela langema. Eee.. ee.. Ning peale väikest kõhklust ta seda ka tegi. Poisile kiirelt ja ülivaikselt 'sorry' sosistanud, jätkas ta oma näitemänguga. "Meil tuleb suur ja ühine ja vaimustav ja.. oh.. tulevik." Ly lasi lõpuks poisi lahti ning naeratas teistele hingetult.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 1:29:24 GMT 3
"You're so dead," sositas Regin tüdrukule kiirelt ning tegi siis tõsist isast nägu.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 1:33:25 GMT 3
Helen turtsatas, nähes, et Deily jookseb Regini käte vahele. "Okei. Kui su kallis.. Isa on asjaga nõus, siis pole mind vaja. Küll tema sinu eest hoolitseb. Mina jätan asjad katki ja lähen kusagile värsket õhku hingama, nagu mul algselt plaanis oli," sõnas ta pead raputades ja paari sammu edasi astudes. "Kõik, mida ma tahtsin, oli vesi ja värske õhk. Kuidas ma küll nii lõpetasin?" küsis ta vaikselt endalt, pöörates teistele selja ning hakates vaikselt kooli poole kõndima.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 1:35:34 GMT 3
Deily vaatas üllatunult Mammu poole. "Helen, oota nüüd, heleen.." Tüdruk läks talle kiirelt järele. "Mis sa nüüd nii siis kohe.." pomises ta talle. "Sinust saab ristiema. Kindlasti saab. Kellest siis veel ?" üritas tüdruk teda lohutada, kuna kui ta praegu oleks ära rääkinud, oleks Mammu ilmselt teda elu lõpuni vihanud. "Eks, Mammu ? Tee nüüd rõõmsam nägu pähe, eks ?"
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 1:38:30 GMT 3
Käthlyn viis pilgu Helenilt paarikesele ning vaatas neid muiates, kuid pöördus siis jälle Heleni poole ning läks loomulikult samuti talle järgi. "muideks.. te olete siis juba kihlatud ka v? Ma nagu märkasin, et Reginil on sõrmus?" tahtis Käth teada, kuna oli tõesti sõrmust märgand. Kuigi samas.. poiss võis seda niisama ka kanda ?
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 1:44:21 GMT 3
Helen vaatas suurte silmadega oma õe poole. "Aga muidugi! Kuidas ma unustada võisin?! Deily, ta ju petab sind! Ta ise ütles enne mulle, et ta on kihlatud ja ei saa suga last saada. Ausalt ütles," sõnas ta näpuga Regini poole näidates. Uskumatu, et ta oli veel siia tulles poissi toredaks pidanud ning tahtnud temaga lähemalt tuttavaks saada. Mõnesmõttes soovis tüdruk, et ta poleks sellest kõigest aru saanudki. "Aga küll Käthi sind aitab. Tal on peaaegu sama hea mõistus, kui mul ja ma olen tõsiselt väsinud. Ma ei ole kindel, et ma enam minutitki vastu pean," sõnas ta Deily poole vaadates ja pead norgu lastes. "Anna andeks, aga ma ei jõua enam." Ohates hakkas ta jälle edasi kõndima. Vaevalt oli ta aga paar sammu teinud, kui kõik tema silme-ees pimedaks läks ning ta teadvuse kaotas. Arvatavasti oli seda kõike tema jaoks liiga palju.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 1:49:25 GMT 3
Viimaseid lauseid kuuldes, ei saanud Deily enam mitte midagi aru. Kas Mammule võis tõesti nii hullusti mõjuda fakt, et üks täie müõistuse juures olev seitsmeteist aastane saab lapse ? Alles oli ju et me kõik toetame sind ja.. "issand, MAMMU !" Ly kihutas talle kiirelt järele ning vehkis paar korda käega ta ees. "Kuulge, ta ei teegi nalja." lausus ta järsku ning vaatas siis paanikaga ringi, nagu võiks kuskilt maa seest tõusta üles pudelike mingi ainega, millega tal nina ees vehkida tuleb. Taaskord oli keegi tema pärast pildi eest ära visanud. Fantastiline ! Tüdruk haaras sõbranna kuidagi sülle ning vaarus siis paar sammu kuskile poole. "Kas keegi AITAKS mind palun ? Me peame midagi TEGEMA ju ?" Jah.. Deily polnud hädaolukorras rahu säilitamisest kuulnudki.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 1:55:43 GMT 3
Käthlyn jooksis kähku Deily ja Heleni juurde ning vaatas oma väikest õde. "Tsiisas, kas poleks õige aeg talle juba ära rääkida?" küsis ta veidi pahaselt, kuigi ta teadis, et see polnud otseselt 'paarikese' süü. "Ja sa võiksid ta maha tagasi panna, muidu kukud ka kokku" lisas ta, kui Deily ringi vaarus. "Regin, aa jah.. ribid. Okei, Deily, viime ta kahekesi meie tuppa?" pakkus Käth välja.
|
|