|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:34:37 GMT 3
Regin ei saanud parata, kui ta Deilyt nägi purskas ta taas naerma ning kuigi ta üritas tõsist nägu tagasi saada suutis ta vaid naerda ja läbi hamaste pigistada:"Kõik on korras."
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 0:35:22 GMT 3
Helen hüppas oma kivi peal, kui ta Deily laulmist kuulis, nagu oleks kummitust näinud. Suurte silmadega tõusis tüdruk kiiruga püsti ning jooksis sõbranna juurde. "Deily," sõnas ta väga kaastundlikul toonil. "Ma saan nüüd aru. Anna andeks, et ma varem välja ei mõelnud. Aga sa oleksid pidanud mulle ütlema! Sa ju tead, et ma jään su kõrvale, ükskõik, mis ka juhtuks! Me saame sellest koos üle." Neiu naeratas veendunudlt ning noogutas kiirelt, justkui muudaks see tema sõnad kindlaks tõeks. Maria vaatas kiirelt Regini poole ja nõksatas peaga, andes talle märku sinna tulla ja öelda, et ka tema saab aru.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 0:39:11 GMT 3
Deily pilk muutus üsna üllatunuks, kui Regin naerma hakkas. Mitte, et ta midagi aru oleks saanud. Kui aga Mammu ta järgmisel hetkel oma maiteamisjutuga peaaegu pikali jooksis, ei saanud ta t õ e s t i mitte midagi aru. "kas Drew suri ära või midagi ?" küsis ta lõpuks kulme kortsutades ning pooleldi muiates. Tüdruk saatis Reginile sellise mida-kuradit pilgu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:41:43 GMT 3
Regin, kes mitte mingil juhul ei uskunud, et Deily võiks tegelikult ka rase olla tõsis püsti ning pani ühe käe tüdruku õlale ning küsis naerdes:"Kes sulle siis ära pani?"
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 0:42:41 GMT 3
Marial tekkis selline tahtmine Deily't tema rumaluse pärast jälle lüüa, kuid ta suutis ennast lapse pärast taltsutada. Ning seejärel tahtis ta Reginit lüüa. "Deily, sa ei pea enam teesklema. Me kõik teame seda. Ja me kõik toetame sind, olenemata sellest, kes selle kõige teine osapool on. Ma luban, et ta saab mu käest peksa, kui ta vastutust ei võta," sõnas ta naeratades, asetades käe Deily õlgade ümber ja jalutades koos temaga edasi. "Kui kaua sa juba.. oled olnud?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 0:49:01 GMT 3
Deily ei saanud päriselt kaa aru, mis siin toimub. "Kuulge, kas me teeme mingit sõna ära arvamis mängu või ?" sõnas ta silmi kissitades ning üritades nende kahe lauseid kokku panna ning aru saada. Ainus, mis talle koitis oli, et asjas oli kaks osa poolt ja, et teine oli vastutav ja et kõik on kaastundlikud ja.. "Ootaa.. ma kaotasin mingi võistluse või ? misasja ? miks keegi MULLE ei öelnud, et võistlus on ?" tüdruk vaatas nördinult Helenit, kuna tema arust oleks pidanud just tema talle midagi sellist rääkima.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:51:33 GMT 3
Regin naeris veel rohkem ning küsis silmad naerupisarais:"Teil on võistlus, kes enne tite alla saab?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 0:55:04 GMT 3
Deily vaatas nüüd esmalt üllatunult Regini poole ning siis ehmunult Heleni poole. "sa oled.. te olete.." tüdurk vaatas neid kahte hämmastunult. "Mis ajast teie nüüd siis perekonda mängima olete hakanud ? Ja oot.. Helen, sa oled RASE !?" küsis ta jahmunult ning jõllitas siis uskumatult sõbrannat. Ly oli totaalselt shokeeritud.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 0:59:34 GMT 3
"Eiii!" hüüatas Helen, nagu see oleks maailmas kõige viimane asi, mis võiks juhtuda. "Deily, saa aru, et sa ei pea varjama. Me teame, et sa oled rase. Sinu käitumine, märkus minu päevade kohta, apteegis käimine.. See kõik viib selleni, et sa oled rase. Kes see oli, ma küsin?" sõnas ta pead raputades ja oma kätt sõbranna kõhule asetades. Ta ei olnud arvanud, et asi võib nii keeruline olla ja et Deily ei tahagi seda üles tunnistada. "Me oleme kõiges sinuga," kinnitas ta veel kord, nii igaks juhuks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 1:00:43 GMT 3
Regin lihtsalt irvitas nagu lollakas. Ta ei mäletanud millal tal viimati nii lõbus oli olnud ning ta ei olnud isegi midagi tarvitanud. Reg astus eemale ning ütles siis läbi naeruluksatuste:"Et nüüd olete te siis mõlemad rasedad?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 1:02:25 GMT 3
Deilyl vajus suu üllatusest lahti, kui Mammu millelegi NII jaburale tuli ja veel käe tema kõhu peale asetas. Nüüd sai ta juba väga hästi aru, misk Regin naerab. Oojaa. Kuid samas.. "Helen." sisistas tüdruk vaiksemalt ning nõksatas siis peaga poisi poole. "Kas sa ei oleks võinud seda teemat veidi d e l i k a a a t s e m a s kohas üles võtta ?" lisas ta ikkaveel natuke vaiksemalt kõneledes ning pealtnäha tige olles. Tegelikult oli tal üsna lõbus.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 1:05:44 GMT 3
Helen turtsatas silmi pööritades. "Muidugi mitte! Ma arvasin, et ta on isa! Ainult, et ta väitis, et ei ole. Kas ta valetas? Valetaski, eksole?! Ma teadsin!" hüüatas ta võidukalt käsi õhku tõstes. Seejärel tõsines ta jälle ja raputas pead. "Oh, Deilykene. Ma ei kujuta ettegi, kuidas su vanemad selle uudise vastu võtavad. Ma teatan neile ise, ma arvan. Äkki te peaksite abielluma?" Ohates kõndis ta edasi ja istus sinna samale kivile.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 1:06:39 GMT 3
"Kes siin nüüd siis rasedad on?" uuris Käthlyn, kes oli siia Deilyga kokku saama tulnud ning vaatas kulmi kergitades seda Äärmiselt, Väga äärmiselt kahtlast stseeni. Sellist näeb küll üks kord elus. "Deily, sa tahtsid mulle midagi tähtsat rääkida?" meenus Käthlynile nende kokkusaamise põhjus.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 1:09:14 GMT 3
Deily silmisse ilmusid pisarad, kui ta sinna samma istuma vajus. "Mu eelmine lause tähendas seda, et sa VAIT oleksid." lausus ta tigedalt uuesti üles vaadates. "Ta ei saa ju valetada, kui ta ei TEA." lõpetas ta sellise murduva häälega ning endamisi palvetades, et Regin veel midagi ei ütleks. Ly'l oli tõe rääkimiseks kaugeltki liiga lõbus tuju. Käthlyni tuleku peale ägas ta vaid käega, andes mõista, et terve tema maailm on laostunud.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 1:11:41 GMT 3
Käthlyn viis pilgu Helenile ning siis Reginile ja siis jälle Lillule ning turtsatas siis lõbusalt. "Aa.. et see oligi siis see viimane asi mida Deily mulle rääkinud pole?" küsis Käthlyn irooniliselt Reginilt ning vaatas siis jälle õekese ja Lillu poole. Mis kurat siin ometi toimus ? nad on kõik peast soojaks läinud..
|
|