|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:09:58 GMT 3
Regin mõtles hetke ja ütles siis:"Korra küll, kui ma apteegis valuvaigistite järel käisin."
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 23:24:58 GMT 3
Helen kortsutas kulmu, üritades välja mõelda, miks Deily apteegis peaks olema. "Miks sul valuvaigisteid vaja läks? Ega sul ometi migreeni pole? Mulle on räägitud, et see on jube haigus," sõnas ta pead raputades lõpuks, mõeldes ühele tüdrukule, kes migreenihoos oksendama oli hakanud. Jah, Marial vedas, et tema tervis täiesti korras oli.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:29:51 GMT 3
"Ei mul ei ole migreeni. Ja Deilyt nägin ma kui ma alles sinna suundusin," ei valgustanud noormees, miks tal valuvaigisteid vaja oli.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 23:38:10 GMT 3
Helen noogutas aeglaselt, minnes tagasi arutelu juurde teemal: "Miks käis Deily apteegis?". Kulmu kortsutades kargas talle üks absurdne idee pähe. Silmi kissitades saatis ta pilgu Regini poole ja pomises siis midagi eitamise sarnast. "Kas tal oli midagi.. kaasas ka?" küsis Maria lõpuks, vaadates kahtlustavalt poisi poole. "Mingi kilekott? Karp? Midagigi?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:41:23 GMT 3
Regin mõtles, kuid ütles lõpuks:"Ei tule meelde. Võis olla, kuid ma pole kindel."
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 23:44:52 GMT 3
Helen hingas kahvatudes sügavalt sisse ja otsustas kordki elus otsekohene ning julge olla, nagu Deily ise alati teda käskis. "Regin," alustas neiu, olenemata oma pingutustest vaikselt, "sul on tüdruk olemas, eksole? Ja sa ju ei petaks teda, eks?" Tüdruk saatis poisi poole ühe kulmukergituse ja vaatas siis kiirelt Chelsea poole, lootes, et neiu ei hakka teda imelikuks pidama. Aga hetkel oli kõige tähtsam Deily kohta tõde välja selgitada.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:46:22 GMT 3
Regin vaatas Helenit nagu see oleks kathlane:"Mida? Ee.. Anna andeks, kui ma ei hakka sulle oma suhete kohta rääkima, kui ma sind teist korda elus näen."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 23:48:16 GMT 3
ot: kuulge, ma üldse ei naera siin praegu. xd
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 23:57:53 GMT 3
Helen turtsatas silmi pööritades. "Mis sul on nii piinlik seksist rääkida või? Mind tõesti ei huvita see väikemees su püksis. Praegu huvitab mind mu parima sõbranna väga imelik käitumine. Ütle mulle lihtsalt, kas sa oled temaga seksuaalsesse vahekorda astunud või ei," sõnas ta kindlalt, saates Reginile ühe pahase pilgu. "Deily on praegu potensiaalselt rase ja ma tahan teada, kas sa tead selle kohta midagi!" See kõik tundus loogiline. Deily käitumine, apteegis käimine, Reginiga nii palju koos olemine ja kõik muu.. Kuidas ta võis nii pime olla? Turtsatades raputas tüdruk pead.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:59:30 GMT 3
Regin vaatas jahmunult Helenile otsa ja purskas siis südamest naerma. "Mina ja magan Deilyga? Hull oled, ma olen kihlatud!" Ning ta vehkis hõbedase sõrmusega, mis tal sõrmes oli.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 0:05:29 GMT 3
Helen lasi kogu õhu välja, mida ta endalegi märkamata kopsudesse oli kogunud. Rahunenult raputas ta pead. "Mina ju ei tea, milline sa oled! Ma ju küsisin sult ja sa ei vastanud. Mida ma sellest arvama pidin? Pealegi näen ma sind alles teist korda, nagu sa mulle lahkelt meelde tuletasid," sõnas tüdruk turtsatalt, pöörates pilgu järvele. See oli lohutus, et Regin midagi sellist teinud polnud. Samas, kui tegu oli mingi rentslirotiga, siis oli Marial poole rohkem põhjust muretsemiseks. Huulde hammustades raputas ta pead. "See on nii loogiline! Tujutsemine, söögi söömata jätmine, päevade-küsimus, apteegis käik.. KÕIK! Ta peab rase olema. Kurat küll, kes see mees on, kes ta raskejalgseks tegi?" arutles Helen peaaegu omaette, raputades lõpetades juba ägedalt pead. "Ega sa ei tea, kus ta on? Ma pean talle ütlema, et ma olen igas asjas temaga. Ta peab seda teadma."
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:07:59 GMT 3
Regin ütles:"Helen! Aeg maha! Deily ei käinud see päev apteegis, kui ma teda nägin. Mina käisin seal, peale seda kui olin temaga kokku sattunud."
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 0:13:23 GMT 3
Helen turtsatas silmi pööritades. "See näitab ainult, et sa ei tunne Deily't üldse! Ta raudselt tuli apteegist. Lihtsalt tuli, sest ta teadis, et keegi ei ootaks talt seda. Jumal. Kogu aeg see jutt, et teda poisid ei huvita. Et ta tahab lihtsalt lõbutseda. Vale! Jumal, Deily, kuidas sa said?" pomises tüdruk pead raputades. Ta ei suutnud seda uskuda. Tema naaber oli alles seitseteist saanud ja juba rase. "Mida ta vanemad veel ütlevad? Nad saavad shoki!" Helen raputas veel ägedamalt pead. Ta oli Deily vanemaid juba väiksest saati teadnud ning selline uudis oleks neile kindlasti laastavalt mõjunud. Ohates asetas ta pea kätele. "Oh, Deily, millega sa hakkama oled saanud?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:15:05 GMT 3
Regin vaatas Helenit, nagu oleks tollel katus kergelt sõitma hakanud. Ta ei öelnud midagi, kuna ei tahtnud tüdrukut ärritada.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 20, 2009 0:31:47 GMT 3
Kaugemalt kostus juba Deilyle omane rõõmus ümin. "Mee eiii tunnee.. nagu võõrad teiste seaa-aas.. Oi, Helen !" Deily seisatas hetkeks ning naeratas laialt, kuid oli juba järgmisel hetkel teiste juures. "Mis teete siin ? Miks nii mornid näod ? Kuulge, ma pole teid NII ammu näinud ju. ja kuidas sul vahepeal läinud on ?" pöördus ta viimase küsimusega otseselt ainult Regini poole, sest et seda küsimust ta lihtsalt pidi igakord esitama.
|
|