|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 23:01:57 GMT 3
"Mhmhh.. kitarr on lahe. Kui üldse mingit pilli õppida siis kitarri." arvas Käthlyn ning võttis taskust jälle nätsu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:12:49 GMT 3
"Võimalik küll jah. See on tore ja kõlab ka kenasti. Ja lugusid on kitarrile lihtsam kirjutada kui klaverile."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 23:24:05 GMT 3
"arvad ? Sest.. noh, näiteks, kui sa mängid klaveril kitarrile mõeldud lugu, siis sa saad vasakule käele ise akordid juurde panna. Aga samas, kui tahad raksemat lugu teha, siis jah, on küll klaverile raskem teha." vaidles Käth vastu, kuigi samas ei vaielnud ka.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:28:23 GMT 3
"Tõsi," oli Regin nõus. "Kuid mulle meeldib isegi tõesti kitarr pisut rohkem. Klaver hakkab ära tüütama, kui kogu aeg ainult sellega tegeleda."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 23:31:18 GMT 3
"mnjaa.." ütles Käthlyn, kes tegelikult ei saanud sellega nõustuda. Temal küll hip-hop või kunst üle ei visanud, (ot. ei tegelikult, päriselt saan kohe Väga hästi aru ) aga küllap oli pillimäng natuke teistsorti asi, kui tantsimine või joonistamine. "Sa siis üldse tantsimise või joonistamisega ei tegele?" tahtis Käth teada, kuna need olid põhilised teemad, millest talle koolikaaslastega meeldis rääkida.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:33:44 GMT 3
"Tantsimisest küll ainult peotantsukursused mingi paar aastat tagasi ehk? Joonistamises ma eriti osav pole kuigi niisama kritseldada võib ikka."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 23:37:55 GMT 3
"Mnjaa.. ma armastan tantsimist. See on lahe." kehitas Käth õlgu, kuigi poiss talt sellekohta midagi küsindki polnud. "Aga nojah, sel juhul on kahju, et kapten von Trap tantsima ei pea.. või, üheskohas vist tantsis ka. Noh, eks saame näha siis." muigas Käthlyn ning mõtles siis Maria koha peale. "kas Maria koha sai Nella v?" küsis ta, kuna polnud kindel, kas talle see õigesti meelde oli jäänud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:42:45 GMT 3
"Jah sai küll," kinnitas Regin. Tal oli Nella pärast hea meel. "Seal on vist need massitantsustseenid küll."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 23:51:24 GMT 3
"Täpselt neid ma mõtlesingi" noogutas Käthlyn ning muigas siis kergelt. Tal polnud õrna aimugi kas Nella ja Regin üksteist teadsid, aga tundus, et poisil pole midagi sellevastu, et Nella Maria on. Tundus lause rõõmus olevat. Üüh, okei. Käthlyn oli juba kord selline klatði tüüp, mis teha.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:53:34 GMT 3
Regin noogutas veel korra ning vaatas siis lihtsalt üle muruplatsi, oskamata midagi öelda.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 0:31:22 GMT 3
Käthlyn, kellel samuti enam millestki erilisest rääkida ei olnud küsis hoopis "Noh, sa Deilyga oled rääkind vahepeal?" kuna nad ei olnud vist kuigi hästi lahku läinud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:35:50 GMT 3
Regin raputas pead, ta ei olnud Deilyt näinud veel. "Kahjuks mitte, kuid ma loodan, et tal on kõik korras."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 0:40:18 GMT 3
"Minumeelest on küll jah." ütles Käthlyn, kes ei leidnud põhjust miks Deilyl ei peaks kõik korras olema. "aga tegelikult ma arvan, et.. sul nüüd see tund juba algab ja ma peaks ka minema ja oma kunsti asjad võtma jaa.. jah." ütles Käthlyn, kes nüüd püsti tõusis ja poisile korraks otsa vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:43:02 GMT 3
Regin vaatas oma kella ning ütles:"Tõsi, ma pean jooksma. Noh, oli tore vestelda." Ning ta tõusis ja oma koti võtnud hakka sta kergelt kooli poole jooksma.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 20, 2009 0:52:48 GMT 3
"Tsau" ütles Käth Reginile, pani kõrvaklapid jälle kõrva ning suundus muruplatsi teise otsa.
|
|