|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 20:34:12 GMT 3
"Oh kamoon, ära jama" ütles Käthlyn nüüd tõesti turtsatades. See ei saa ju tõsi olla. Sellised asjad juhtuvad küll ainult seebikates. "Kui palju see Nate'i opp siis maksab?" küsis ta, ikkaveel eriti uskumata, et see tõsi on, mis poiss rääkis.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 20:36:52 GMT 3
"Päris korralikult. Riskantne opp, ükski ravikindlustus selle eest ei maksa. Arstid teevad selle ainult metsiku raha ja lepingu eest, kus neid ei süüdistata kui midagi viltu läheb. Kuid see on ainus võimalus mu vennale, muidu noh jah arva ise."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 20:41:17 GMT 3
"Okei.." vastas Käth üsna mõtlikult. "Einoh.. päris värvikas elu sul." ei suutnud ta lõpuks ikkagi ütlemata jätta. Sellist elu ei olnud isegi ta ise elanud, kuigi ka tal endal oli suhteliselt segane elu. Nagu kõigil ilmselt. "Ja sulle siis ei meeldi see.. Lillian või.. see tüüp noh ?" küsis ta natukese aja pärast.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 20:47:30 GMT 3
Ausalt öeldes oli Reginil hea meel see valjusti välja öelda:"Nalja teed või? Kuidas saaks kellegile meeldida see mõtetu, ajuteta täielikust idioodist blondiin, kes muud teha ei oska, kui mingeid tüppe võluda, kes ennast ka ei austa?"
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 20:49:24 GMT 3
Käthlyn kergitas kulme ning hakkas siis naerma. "Vabandust.." turtsatas ta ning hingas siis sügavalt sisse, et maha rahuneda. "Okei.. nii.. sa lömastasid oma auto, ja peaaegu oma motika. Su parim sõber on surnud, su vend on.. khm, jah, halvas seisus, su vanemad ee.. hoolivad ainult rahast ja sa vihkad oma pruuti? Äkki on veel midagi millest sa mulle rääkida soovid?" ei suutnud Käth irvitamata jätta. No vabandust aga.. see ei kõlanud normaalselt, võimis?
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 20:52:07 GMT 3
"Mul on üks pagana geniaalne elu ma tean jah. Noh see auto lömastamine on poogen, ma saan ilma selleta. Kuid see õnnetus oli jah natuke.. vastik. Ma igaks juhuks jätan sulle asjakese mainimata, sest kui mul veab, pole Deily sulle sellest rääkinud ja mind ei visata koolist välja."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:10:06 GMT 3
Käthlyn kergitas kulme ning ei suutnud siis isegi mitte turtsatada. "Nii et siin ongi veel midagi ?" küsis tüdruk ning vangutas kergelt pead. "Sa oled ikka äge vend küll. Ma ei kujuta ettegi mis sul siis veel võiks olla. Aga noh, palun väga, Deily ei ole mulle midagi rääkind nii et ole õnnelik." muigas ta ning mõtles, et tal võiks mingit kommi või midagi näksida olla.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:13:17 GMT 3
"Eino ma tänan siis," ütles Regin kerge naeratusega ning tõmbas käega enda blondi tuka siniste silmade eest ära.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:21:11 GMT 3
Käthlyn muigas ning võttis siis taskust arbuusi nätsu, mis oli ta lemmik, võttis sealt kaks padjakest, pani suhu ning pakkus siis poisile ka nätsu. "Tahad?" küsis ta nätsupakki poisile ulatades ning ennast rätsepistesse seades.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:22:30 GMT 3
"Ei, ma.." alustas Regin, kuid katkestas ennast siis ise ja ütles:"Miks ka mitte."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:27:24 GMT 3
Käthlyn muigas ning ootas kuni poiss padjakesed kätte sai ning tahtis siis loomulikult nätsu tagasi saada. "Nii et.. sul mingit tundi ei ole praegu?" küsis ta, kuna nad ei käinud ju samades tundides.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:28:55 GMT 3
Regin raputas pead:"Ei tohiks küll olla. Kuid poole tunni pärast peaksin vist klaverisse minema. Sul endal on ka vaba tund?"
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:34:09 GMT 3
"Mhmh.. veel umbes poolteist tundi ma arvan." ütles Käth, kes polnud hetkel kellaajas eriti kindel. "Aga noh, see on hea lõunapaus. Mulle täitsa meeldib. Homme võiks ka keegi sellelajal siia satuda.." muigas Käth, sest üksi hakkaks tal võibolla igav. Või siis mitte, kui ta midagi kritseldama hakkaks. "Kaua sa näitlemisega tegelenud oled? Pead ikka ju suht hea olema, kui Kapten von Trapi kohale tahad saada.." küsis ta viies pilgu jälle poisile.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:35:47 GMT 3
"Ega ma spetsiaalselt õppinud seda polegi," ütles Regin, "ainult koolilavastustes kaasa teinud ning kui vaja siis ka kooli draamaringis."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:43:19 GMT 3
"Mmhmh.. umbes sama siin." ütles Käth ning pani käed pusa taskusse. "Arvad, et saad selle koha?" küsis ta natukese aja pärast.
|
|