|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 18:04:08 GMT 3
Käthlyn, kellel oli nüüd paaritunnine vahe kahe tunni vahele kuidagi tekkinud, otsustas muruplatsile aega viitma minna. Ta ostis puhvetist võileiva kaasa ning suunduski siis muruplatsile, mis oli õnneks üsna inimtühi. Ennast ühe üksiku puu alla istuma seadnud pani ta ühe kõrvaklappi kõrva ning hakkas oma 'lõunat' sööma.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 18:29:42 GMT 3
Üle platsi tuli järve poolt Regin. Ta oli endiselt üleni valges ja kolm koolis veedetud päeva ei olnud andnud talle võimalust minna endale tablette tooma. Ta oli küll eelmine päev ise oma mootorratta parandusest ära toonud, kuid pärast sea olid ta ribid nii tugevalt valutanud, et ta vaid valuvaigistite abil magama sai jääda. Nüüd nägi ta Kätlyni. Ta läks sinnani ning ütles vaikselt:"Tere."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 18:33:05 GMT 3
Käthlyn neelas kähku viimase ampsu alla ning viis pilgu teda tervitanud inimesele. "Hei," ütles ta naeratades, kui oli Regini ära tundnud. "Noh, sul ikka kõik korras ?" küsis ta, kuna poiss ei tundund just eriti heas tujus olevat ja ta nägi.. haiglane välja, mitte et see Käthlyni eriti üllatanud oleks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 18:35:22 GMT 3
"Saan hakkama, nagu alati," kehitas Regin õlgu ning küsis siis:"Istuda võib?"
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 18:38:55 GMT 3
Käthlyn hoidus silmi pööritamisest ning noogutas. "Ikka" ütles ta ning võttis siis kõrvaklapi peast ja pani muusikamängija taskusse. "Mis sa siis koolis vabanduseks ütlesid ?" päris ta mõneaja pärast, kuna ei tahtnud päris vait istuda.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 18:42:25 GMT 3
Regin naeratas natuke väsinult ning ütles:"Kuna me crashisime reedel olid asjad õnneks lihtsad. Esmaspäeva ma küll puudusin, kuid ma sian ennast isiklike põhjustega välja vabandatud. Õnneks pole keegi uurima hakanud ning niikaua kuni ma teiste ees riideid ei vaheta ei näe keegi ka et ma olen kolmekordselt kinni seotud."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 18:46:34 GMT 3
Käthlyni suunurk tuksatas korraks. "Nii et sa ei tegele tantsimisega ? Sest siis saaksid küll kõik su vigastusest teada.." Küsis ta, kuna poiss tundus üsna kindel olevat, et keegi teada ei saa.. Järelikult ta siis ei tegelenudki tantsimisega. Ja samuti tahtis Käthlyn selle küsimusega tegelikult teada mis eriala poisil on.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:08:34 GMT 3
Regin raputas pead:"Ei, ma ei tantsi. Klaverit mängides pole häda, sest käed on ju terved ja kuigi lauldes on pisut valus saan ma hakkama. Näitlemine oleks raske vaid siis kui ma seal hundiratast peaks viskama hakkama."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:11:27 GMT 3
"Ma arvan, et kapten Von Trapp ei pea hundiratast tegema.." turtsatas Käthlyn ning lisas "Noh, veab sul siis, kuigi laulda peaks tegelikult ju ikka rohkem kui natuke valus olema ?" muigas ta, kuna oli selles suhteliselt kindel.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:14:28 GMT 3
"Mis vahet sel ikka on. Küll see ära paraneb, siis olen sama hästi kui uus. Nendega ei tohiks kaua minna, kuigi mulle hakkas õhtul tunduma, et polnudki nii hea mõte ratas ise ära tüüa Lübeckist."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:17:27 GMT 3
"Mnjamh." noogutas Käthlyn ning pööritas siis ikkagi silmi. "Sa tõid ratta ise ära ? Einoh.. oleks pidand kohe arusaama, et sa tõsiselt seda mõtlesid." turtsatas ta ning viis pilgu noormehele. "Minumeelest ei tohtinud sa sellega sõitagi, isegi siis kui sul ribid puruks poleks." tuletas ta Reginile meelde.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:21:04 GMT 3
"Ma ei tohtinuks kuu aega sõita, selleks et ribid taastuks," parandas Reg tüdrukut. "Kuid kes muu selle ära oleks toonud? Ilma, et ma kellegile rääkima oleks pidanud muidugi. Ma pidin selle ise ära tooma."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:23:01 GMT 3
"Me oleks võind Deilyga ju sellel järgi käia, no problem." kehitas Käthlyn õlgu, kuigi tegelikult oleks ta kohe hea meelega läind bussiga parandusse ja motikaga tagasi kimand. Ta lihtsalt armastas motikaid. Ägedad asjad. "Kui vana sa üldse oled?" küsis ta mõne hetke pärast.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:25:56 GMT 3
"Ma ei usu, et Deily selle selga enam istuda oleks tahtnud," oli Regin umbusklik. Ning vastuseks:"Kaheksateist olen."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:27:36 GMT 3
"Mnjaa.. võibolla tõesti. Aga samas, ta ei saanud erilisi vigastusi, hoopis sina ei peaks julgema enam sellega sõita." arvas Käth ning nõjatus siis jälle puu vastu, millele ta vahepeal millegipärast toetanud ei olnud. 18, noh, umbes nii nagu Käth arvanud oligi.
|
|