|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:44:29 GMT 3
Regin kehitas õlgu:"Võib ju loota. See oleks tore, oleks midagi natuke teistmoodi asja ka teha. Mis ossa sina üldse kandideerisid?"
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:52:12 GMT 3
Käthlyn muigas ning oleks äärepealt isegi turtsatanud. "Mm.. mitte mingile. Ma jäin hiljaks." ütles ta ning lisas "Aga me Deilyga lähme nunnadeks ilmselt." ta muigas ikkaveel lõbusalt ning viis siis pilgu teistele inimestele, kes platsil olid.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:54:18 GMT 3
Regin naeratas esimest korda tõeliselt lõbusalt. Naeratus kaunistas ta kahvatut nägu ning ka tema silmad tundusid jupp maad elavamatena. "Seda tahaks ma tõesti näha," ütles ta.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:56:39 GMT 3
Käthlyn turtsatas ning ütles irooniliselt "Thanks alot." ta mõtles hetke ning lisas siis "Aga äkki nad teevad nunnadele mingi ägeda hip-hop tantsu? Oleks äge igatahes.. Nunnad hoos." Käth turtsatas taas ning viis pilgu poisile, kes naeratas vist küll esimest korda elus. Noh, vähemalt Käthi nähes.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:58:26 GMT 3
"Anytime," ütles Regin ning ütles siis, "aga te pakkuge seda näitlemisõpetajale. Mängime see aasta hoopis 'Nunnad hoos'..."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:04:35 GMT 3
Käthlyn muigas ning raputas pead. "Ta on Von Trapidest liiga sissevõetud. Ma ei usu, et ta tahab seda tantsivate nunnadega ära rikkuda. Kuigi.. keegi pidi seal ju räppima? noh, saab näha siis." tuli Käthlynile meelde.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:08:50 GMT 3
"Pidi või?" oli Regin kergelt üllatunult. Ta lasi silme eest läbi joosta Heliseva Muusika muusikalil, kuid talle ei meenunud ühtegi kohta, kus keegi tõsimeeli räppinud oleks.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:11:02 GMT 3
Käthlyn viis pilgu Reginile ning muigas ta ilme peale. "Mhmh, vähemalt ma kuulsin, et õpetaja oli seda Shadile lubanud. Ma ei tea kas sa tead Shadi.. ta oli eelmisel aastal igaljuhul ka siin." selgitas Käthlyn ning mõtles, et kui juba räpp tuleb siis võitleb ta endale nunnade hip-hopi ka välja.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:13:08 GMT 3
"See võib huvitavaks kujuneda," arvas Regin.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:19:38 GMT 3
"Mnjaa.." nõustus Käth ning viis siis jälle pilgu muruplatsil olevatele inimestele. "Kastead? Minumeelest võiks siin koolis mingi väike metsatukk ka olla.." ütles Käth mõneaja pärast ning muigas siis. Vahest lihtsalt tulevad mõned äkkmõtted pähe.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:20:41 GMT 3
"Aga sa istuta selline," pakkus Regin natuke lojult.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:29:08 GMT 3
"Hah, ei tea kuhu? Muruplatsi on ka vaja.." muigas Käth ning toetas end jälle mugavamalt vastu puud istuma. Täna oli veel kunst.. noh, väga hea, seal oli vähe rahvast. "Ega sa hiljaks ei jää?" küsis ta järsku, kuna nad olid siin natuke aega olnud juba.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:30:49 GMT 3
Regin tõmbas varuka üles, et kella vaadata ja raputas siis pead:"Ei, mul on veel kümme minutit ja noodid on mul nagunii kaasas juba, ma ei pea toast läbi käima."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:57:07 GMT 3
"Noodid.." pomises Käthlyn ning lisas siis "okei." See on vist suht jama kui klaverieriala õpilased oma noodid ära kaotavad, kunstis saab ikka nagu laenata teistelt kui vaja asju.. aga noh, jah. "Ma kuulsin näitlemises, et sa mängid kitarri ka.. päris palju erialasid sul" mainis Käth, kui talle meenus proov.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:58:08 GMT 3
"Kitarri natukene jah. Hakkas paar aastat tagasi huvitama, võtsin kätte ja õppisin ära."
|
|