|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:30:11 GMT 3
"Ma olen selliseid rattaid terve elu armstanud. Kui ma oma autost ilma jäin ja varuosade raha eest motika ostsin siis sain aru, et see meeldib mulle palju rohkem," seletas Regin, miks ta ei karda enda ainsa sõiduvahendiga sõita.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:34:08 GMT 3
"Motikad on jah palju lahedamad kui autod.." nõustus Käthlyn absoluutselt. "Noh.. jah, aga üldiselt ei taha inimesed natuke aega peale avariid masinatega sõita. Noh, vähemalt mul üks tuttav ei julgend isegi autosse istuda peale avariid.. ja noh, sul tundus täitsa tugev õnnetus olevat. Aga noh, ju sa siis oled.. maitea, teistsugune." kukkus Käthlyn kõvahäälega mõtlema, kuid jäi lõpuks vait. "nii et.. mis sul autoga siis juhtus?" küsis ta, kui talle kohale jõudis, et poiss oli autost ilma jäänud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:37:17 GMT 3
Regin naeratas vildakalt ja pisut mõrult ja ütles:"See ei olnud mu esimene õnnetus. Kui ma järgmine aasta ka teelt välja panen on see juba traditsioon. Mul oli oma auto kodus, aasta aega, või natuke tagasi. Noh siis ei olnud mina roolis, vaid mu noh parim sõber. Me olime joonud ja sõitsime hunnikusse. Juht sai surma, ülejäänud jäime me ellu."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:42:06 GMT 3
Käthlyn hakkas juba muigama poisi 'vedamise' üle, kuid viis jutu lõpus sellise 'tõsiselt mõtled v?' pilgu poisile. "geesh. emn.. okei. Tunnen kaasa" ütles ta veidi kahtleval toonil. Ta polnud just suuremat sorti lohutaja või nii, aga selle tüübi elu oli küll päris keeruline. Käthlyn viis pilgu enda ette ning muigas siis korraks. Seda siis Ly mõtleski 'ta pole seda kõike ära teenind' all ? Noojah. "Nooh.. seekord jäite kõik ilusti ellu vähemalt." ütles ta ning mõtles, kas vabandada, et ta kolm päeva tagasi seda teemat nii lõbusalt nendega arutanud oli. Lõpuks otsustas ta ikkagi mitte seda teemat enam puudutada.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:45:56 GMT 3
"Pole midagi. Ma olen leppinud sellega, ma saan hakkama," ütles Regin taas. Sarkastiliselt tabas ta end mõttelt, et ta korrutab, et saab hakkama, kuid ei saa. Selle jaoks olid tal tabletid. Mis Deily käes olid...
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:49:17 GMT 3
"mhmh.. sa ütlesid seda juba siis kui sa siia tulid muideks." muigas Käth, kes seda ilmselgelt valeks pidas. Noh, võibolla ta isegi poleks seda valeks pidanud, aga kui inimene peab poole tunni jooksul kaks korda ütlema, et ta saab hakkama.. siis järelikult ikka ei saa küll. Käthlyn pööritas oma mõttete peale silmi ning viis siis pilgu jälle poisile. Ta silmitses teda hetke ning üritas kähku mingit muud teemat välja mõelda, kuid talle ei tulnud midagi pähe.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:50:24 GMT 3
"Pole midagi. Ma olen leppinud sellega, ma saan hakkama," ütles Regin taas. Sarkastiliselt tabas ta end mõttelt, et ta korrutab, et saab hakkama, kuid ei saa. Selle jaoks olid tal tabletid. Mis Deily käes olid...
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:55:08 GMT 3
"Ee.. ma sain aru jah." ütles Käth, kes poisi kordamise peale veidi kulmu kortsutas. "mm.. kaua sa klaverit mängind oled siis ?" küsis ta mõneaja pärast, kui vaikus talle veidi kõrvadele hakkas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 19:57:02 GMT 3
"Alates kuueaastaselt vist? Ehk siis umbes kaksteist aastat." Ning et teemat endale ära viia:"Kuid sina? Mida sina õpid ja kui vana oled?"
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 20:00:52 GMT 3
"Vauts.." noogutas Käthlyn tunnustavalt. Suht kaua ikkagi ju. Siis ta muigas veidi ning hakkas rääkima: "Hip-hopi. Noh.. võiks öelda, et tantsinud olen terve elu, aga täpsemalt hip-hopiga tegelen vast 11 aastasest peale." Käthlyn mõtles hetke ning vastas siis teisele küsimusele ka "17 olen." ning viis pilgu korraks poisile. "Ja Londonist pärit, nagu sa ilmselt tead." lisas ta, kuna inglise aksendi järgi oli seda ilmselt kerge arvata.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 20:09:43 GMT 3
Regin noogutas:"Eks oli tunda jah kergelt. Inglismaa on lahe. Kui mu perel veab, siis saab mu vend seal opi see aasta."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 20:12:41 GMT 3
"opi?" küsis Käthlyn, kellel oli raske uskuda, et Reginil veel probleeme saab olla. Sest mingite mandlite pärast ju ei minda Londonisse opile.. "Mis oppi tal vaja läheb siis ?" küsis ta täpsemalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 20:14:32 GMT 3
Regin niheles kergelt oma kohal ning ütles lõpuks:"Ta on.. noh üsna raskelt haige. Ja seda oppi ei tehta Islandil. Me peame Britanniasse sõitma, kuid enne on vaja opi jaoks raha kokku ajada. Õnneks on selle jaoks mu vanematel plaan olemas," viimase lause juures oli poisi toon äärmiselt irooniline.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 20:26:35 GMT 3
Käthlyn kergitas kulme ning ei suutnud väikest muiet ära hoida. "Mis plaan siis?" küsis ta ja oli üsna kindel, et sealt järgneb taas mingi kahtlane asi. Hmm, nii et Regin on siis Islandilt. Päris cool..
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 20:28:11 GMT 3
"Plaan nimega Lilian," poisi häälest kostis vastikust ning ta seletas, "nende pere on üks rikkamaid Reykjavikis. Kui ma abiellun Lilianiga siis kui ta kaheksateist saab siis annavad ta vanemad Natele raha opi jaoks."
|
|