|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 14:18:56 GMT 3
Regin sõitis linna ning peatus ühes maa-aluses parklas. Rattas jäi vait ning Reg ütles Deilyle:"Ma vaatan, kas ma saan enda asja aetud." Ning ta tuli mootorrattalt maha ja pani kiivri ära. Siis hakkas ta kõndima ühte parkla otsa, kus oli tumedasse riietatud kuju.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 14:25:02 GMT 3
"Mhmh." Deily muigas kergelt ning hüppas siis rattalt maha. See oli totaalselt vaimustav sõit olnud. Tüdruk võttis kiivri peast ning hakkas alles siis uurima, kuhu nad üldse tulnud olid. Parkla.. nojah, kui ta just parkida tahab. Aga see ei tundunud just ainus põhjus olevat. Ly kergitas huvitunult kulme ning kõndis siis motikast veidi eemale, et paremini näha, mis värk seal on. Jah, see polnud tema asi aga siiski. Uudishimu pole patt, eksole ?
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 14:28:37 GMT 3
Regini hääl oli vaid vaevukuuldev sosin, kui ta võõraga rääkis. Regin andis mehele vaikselt ühe ümbriku ja sai vastu väikse läbipaistva kotikese tablettidega. Kõik toimus kiirelt ja minuti pärast oli Reg saadud kotikese tasku torganud ja Deily juurde tagasi läinud. "Nii, kuhu sa minna tahad?" küsis ta, hääl endiselt pisut närviline. Tal oli vaja kuskil lonksu midagi juua ja ühte tabletti sellest kotikesest,
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 14:33:27 GMT 3
Tüdruk kissitas silmi, et paremini näha. Nii.. nad rääkisid. Okei, see on ju nagu normaalne, eks ? et inimesed .. õhtul.. maa aluses pimedas parklas räägivad. Onju ? Ly nägi korraks vaid mingit valget sähvatust (ümbrik), kui Regin juba midagi taskusse oli pannud ning tema poole tagasi kõndis. Deily kulmukortsutuseks oli ilmselgelt põhjus olemas. "Ma.. ei tea siit eriti ühtegi kohta." vastas ta lõpuks ning manas näole naeratuse. "Kes see oli ?" Deily viipas sinna poole, kus mõne hetke eest veel Reg olnud oli.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 14:35:16 GMT 3
"Üks tuttav," ütles Regin ebamääraselt ja tõmbas kiivri taas pähe. Ta istus ratta selga ja ütles:"Lähme siis."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 14:39:30 GMT 3
"Koolist ?" Deily tõmbas endale kiirelt kiivri pähe ning istus siis rattale, Regini seljataha. Talle ei meeldinud poisi praegune olek.. see oli kuidagi.. veel ebakindlam, kui ta oma kunagisest parimast sõbrast ja õnnetusest rääkimise ajal oli olnud.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 14:45:32 GMT 3
"Mitte päris," jõudis Regin öelda, kui nad juba kohalt võtsid. Regin sõitis linnas ringi ning leidis ühe pubi moodi asja, kus sai piljardit mängida ja süüa ka, kuid seal polnud eriti mingeid jotasid. Sisse läinud ütles Reg:"Võta meile laud, miski piljardi lähedal eks?" Ning ta läks leti juurde tellides piljardikuulid ja ühe vee. Vee kätte saanud, sobras ta taskuis kuni sai kätte ühe tableti. Ta pani selle suhu ning neelas alla, juues vett peale. Hetke pärast sai ta kuulid ning läks Deily juurde. Ta pani kuulid lauale, olles taas väga lõbusas tujus ning tegi ettepaneku piljardit mängida. See lõbus tuju oli samasugune kahtlaselt ülevoolav, nagu ta oli olnud poriloigus mängides ning söömas käies. Noormehe käitumisse sugenes tavapärasest suurem julgus ning ka Deilyga oli ta kergelt flirtiv.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 14:56:22 GMT 3
Deily kergitas veidi üllatunult kulmi. Mitte päris ? mida see siis tähendama peaks. Rattalt maha roninud, sisenes ta 'pubisse.' Tüdruk suundus - nagu kästud - ühe piljardilaua kõrval oleva kolmese laua juurde ning silmitses siis leti juures olevat Reginit. Ly silmad ütleme nii, et suurenesid mitu millimeetrit, kui ta peaaegu, et toolile istuma kukkus. No ei.. sellele on kindlasti mõni täiesti loogiline seletus. Tema vend on haige.. võibolla on Reg kaa. Just nii.. Kuid tüdruku kulmukortsutus vaid süvenes. Kui Regin tagasi tuli, jälgis Ly teda mõne hetke sõnatult, kuid noogutas siis. Kui piljard, siis piljard. Ning Deily ei kavatsenud poissi enam silmist lasta.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 15:00:50 GMT 3
Regin lõi piljardi lahti ning mitu korda möödus ta Deilyst lähemalt kui pidanud oleks. Ta naeris ning rääkis mõtetuid nalju, ise äärmiselt lõbus olles. Ta ei joonud, mis oli ainus asi, mis tavaline oli. Kuid mitu korda avaldas ta soovi käia suitsunurgas ning sealgi tõmbas ta tihti mitu suitsu järjest. Järsult oli ta äärmiselt energiline.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 15:21:56 GMT 3
Deily turtsatas vaid korraks ning silmitses siis kiid oma käes. Tõde oli selles, et ta oli vaid üks kord elus piljardit päriselt mänginud ja see oli umbes siis, kui ta üheksa oli olnud. Kuid ta ei lasnud sellest end segada. Tüdruk haaras kii suvalist pidi kätte ning hoidis seda siis kuidagi viisi käes. Tema jaoks oleks ka sellest piisanud, kui ta üldse valgele pihta oleks saanud. Ja imekombel - saigi. Deily naeratas peaaegu tahtmatult ning vaatas kuidas enda kuul sisse lendab. Mis siis ikka. Kui Regin vahepeal suitsunurka kadus, osisid tüdurku silmad tema jakki, kuid see oli tal muidugi seljas. Mida veel.
Mõne aja pärast, kui Regin tagasi oli, võttis tüdruk tal täiesti ettehoiatamata seljatagant ümbert kinni, samalajal lootes, et ühtegi teist tuttavat läheduses poleks. "Tead, Regin.." alustas ta ning tahtis end samal ajal selle eest ka maha lüüa. Tüdruku parem käsi libises aegamööda poisi jakitasku poole. "..ma siin mõtlesin ja.." tasku nööp oli lahti. ".. see mis seal tookord juhtus.." Deily avastas imestusega, et ta on jutu improviseerimises täielik null. Aga ebamäärane jutt võitis aega. Tüdruku sõrmede all sahises hetkeks väike otsitud asi ning tema sõrmed klammerdusid selle ümber. "..võinoh.. tead küll." Annaks nüüd ainult jumal või kasvõi keegi teine, et Reg seda ei märkaks. Ly käsi oli taas taskust väljas. "..saad ju aru, eks ?" tüdruku hääl lausa värises närvilisusest ning ainus asi, mis ta peas trummeldas, oli see, et Regin märkas. Raudselt märkas. Kuid mõne hetke pärast sai ta aru, et võibolla ta tahtiski, et poiss märkaks. Võibolla.. ainult võibolla tahtis ta selle asja selgeks rääkida. Ja arvatavasti ka kuulda, et asi pole nii nagu tundus.. mitte, et ta seda usuks. Deily võttis käed poisi ümbert ära, libistas pakikese oma tagataskusse ning istus siis toolile, samalajal Reginit silmitsedes.
OT: vat see tuli alles pikk. :D[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 18:33:49 GMT 3
Regin tundis kahtlaselt, kuidas tüdruk tema avstas seisis ning lõbus hoog temas ei teinud olukorra imelikusest väljagi. "Ei saa, kui aus olla, kuid pole hullu," jõudis ta öelda. Järgmiseks istus tüdruk juba enda kohal ning Reg vehkis kiiga ning läks siis laua juurde, lüües ilmeksimatult sisse ühe Deily kuuli. Ta teutses veel pikka, aega kuid minigl hetkel hakkas ta tõsisemaks muutuma. Ta libistas käe vargsi taskusse, otsides pakikest tablettidega. Neid leidmata kortsutas ta kulmu ning otsis teisest taskust. Sealt ka leidmata vabandas ta ennast ning kadus meeste WC-sse. Kõik taskud said läbi otsitud, kuid ta ei leidnud tablette. Kergelt paanikasse minnes üritas Regin keskenduda. Mida enam mõju lahtus seda paremini mõtles ta selgelt. Ning talle tuli meelde Deily käitumine, mida ta laksu all olles polnd millekski pidanud. Ummisjalu tormas ta Wc-st välja ning tagasi tüdruku juurde. "Kuhu sa need panid?" küsis ta üsna vihaselt.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 20:17:12 GMT 3
Deily jälgis vaikides, kuidas poiss tegutses ning kui too järsku minema läks, sai Deily kohe aru, milles asi on. Taskust hetkeks tabletid välja võtnud ning aru saanud, et ta kahtlused olid totaalselt põhjendatud, pani ta need kähku tagasi. Reginit nii vihasena enda juurde tulemas nähes ehmatas tüdruk korraks täitsa ära, kuid meenutas siis endale, et see pole tema süü. "Võta vaiksemalt." lausus Deily alustuseks ning saatis kõrval lauas olevale tüübile, kes poissi jõllitas, tigeda pilgu. Kõik pöördusid oma tegemiste juurde tagasi. Ly võttis taskust raha ning asetas selle lauale (piljardilaua eest tuleb maksta, eksole ?). "Lähme ära." lisas ta selgituseks juurde ning suundus siis kiiresti ukse poole, lootes, et poiss järgneb, mitte ei peata teda lihtsalt kinni. Ta ei kavatsenud neid talle tagasi anda ja veel vähem kavatses ta seda talle siin öelda. Ilmselge, et poiss oleks selle peale lärmi lööma hakanud. ja siis oleks võibolla jamad tulnud ja politsei ja veel suuremad jamad ja.. Tüdruku kujutlusvõime on ilmselgelt lennukas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 20:20:21 GMT 3
Regin järgnes pahaselt tüdrukule välja ja ütles välja jõudes:"Anna need tagasi, mul on neid vaja, see ei ole sinu asi." Reg oli ilmselgelt üsna vihane ning sellisena oli ta kergelt hirmuäratav, pikk nagu ta oli ning see läikiv pilk tema sügavsinistes silmades.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 20:27:46 GMT 3
Deily hammustas kergelt huulde, kui õue jõudis ning lõpuks peatus. "Sul ei ole neid vaja ja see on küll minu asi." vastas tüdruk esialgu ning lisas siis "ja ma ei anna neid sulle tagasi." jah, parem on asjad kohe selgeks teha. "Ma ei saa aru, kuidas sa VÕID nii teha !?" pahvatas ta järsku ning vaatas poissi üsna pahaselt. "Ise sa räägid, et su vend on haiglas ja vajab oppi ja sina kulutad kogu teie pere sissetuleku mingisuguste labaste.. absoluutselt mÕTTETUTE ja ebavajalike.. mõnuainete jaoks !" Deily vaatas poissi eksimatult süüdistava ilmega. "Mida sa MÕTLED enda arust !?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 20:29:45 GMT 3
"Need ei tule mu pere rahast! See on mu enda raha, mida ma kooli kõrvalt teenin ja mul on neid vaja, et see hullus üle elada. Anna need tagasi, mul pole täna uusi kuskilt saada!"
|
|