|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 20:34:10 GMT 3
"Sa elad selle niinimetatud hulluse ka ilma nendeta üle." sisises tüdurk vihaselt. "ja parem ongi, et sul pole neid kuskilt saada." lisas ta veidi kergendunumalt juurde. Vähemalt ei saa ta neid täna juurde.. vähemalt täna. Seegi hea. Deily hingas pahinal välja ning jätkas siis "Mõtle.. mõtle, kui Nate'iga midagi juhtub. Ma.. saad aru küll. Mõtle, kui ta ära sureb ? Vanematele jääb vaid üks poeg ja see on kaa juba omadega otsapidi hauas. Kas.." tüdruk oli liialt ägestunud. "Kas sa kunagi üldse KELLEGI peale, peale enda mõtled !?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 20:37:48 GMT 3
Regin hoidis hambad risti, et mitte endast noorema tüdruku peale karjuma pista. "Ma ei ole vanemaid kunagi huvitanud. Mina olen vahend millega nad pääsevad ligi Liliani rahale. Tore küll, elu missugune. Minu asi on Nate päästa ja seda ma teen ka, mul on selles osas lihtsalt pisut abi vaja. See on minu asi, ma ei ole nendega kunagi liialdanud ja need ei ole midagi kanget eks? Anna need nüüd palun tagasi."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 20:43:29 GMT 3
Tüdruk turtsatas irooniliselt. "Kõiki vanemaid huvitavad nende lapsed, see on ka ilmselt põhjus miks sa Lilianiga abiellud. Ise sa ütlesid, et see on ainus võimalus raha saada. Su vanemad haarasid sellest võimalusest lihtsalt kinni. Nii sa PÄÄSTADKI oma venda, mitte.. mitte nii nagu sa praegu teda enda arust päästad." vuristas Deily kiirelt ning tegi pausi vaid hingamiseks. "ja seal EI OLE vahet, kas need on kanged või kas sa oled nendega liialdanud. Üks asi viib teiseni ja lõpuks lõpetada sa mingis kuraid rentslis suust vahtu tulemas. Sa ei peaks mult neid praegu tagasi paluma vaid mõistuse pähe võtma ja selle jama enne ära lõpetama kui liiga hilja on." Ly vajus trepile istuma.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 20:46:40 GMT 3
Regin andis kohe vastu:"Ma aitangi ju Nate'i! Ma lihtsalt ei saa selle kõige enda tavalises olekus hakkama! Ma lähen ühel hetkel hulluks ja saadan Lil'i pikalt ja siis on Nate opist ilma ja mis ma siis teen? Pigem ajan mina kuskil rentslis suust vahtu välja, nagu sa seda nii kenasti kirjeldasid, kui lasen enda vennal surra! Seega ma ütlen veel korra. Anna need tagasi!"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 20:56:06 GMT 3
"Sa lähed hulluks siis, kui sa neid ASJU sööd ! Poleks sa sellega alustanud, poleks sa isegi sellise IDEE peale tulnud. ja sa võid ükskõik kui kaua seda korrutada. Ma ei anna sulle neid tagasi, ma ei kavatse lasta sul neid juurde osta ja.. ja.." Tüdruk näris alateadlikult huult. ".. mai tea. ma kasvõi räägin kellelegi ära, kui sa seda jama ei lõpeta. Sa tõesti oletad, et kui ükskõik kes teine siin oleks olnud, vaataks ta rahus pealt, kuidas sa oma elu totaalselt .." tüdruk vaikis järsult ning jättis ropud sõnad ütlemata. ".. ära rikud."
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 20:59:07 GMT 3
Regin pani käed vaheliti ja ütles:"Räägi kellele tahad mind ei huvita. Ja me läheme nüüd kooli tagasi." Oli aru saada, et ta polnud Deily jutust üldse välja teinud ja ei kavatsenud seda tegema hakata ka.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 21:03:50 GMT 3
"Jala või ?" ei suutnud Deily sarkasmist pulbitsevat küsimust esitamata jätta, mis siis, et tegeluik lause, mida ta oleks tahtnud esitada, oleks olnud 'me pole veel jutuajamist lõpetanud'. ".. sest et sa ei kavatse ju uimase peaga ratta peale ronida ?" lisas ta ning kissitas poisi poole silmi, kui kiirelt sammud eelpoolmainitud sõiduki poole viis.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 21:06:38 GMT 3
Reg aga ajas endale kiivri pähe ja ütles tusaselt:"Ma pole laksu all ning nagu sa minu eriti helgest tujust näha võid oleks mul tegelikult kiiremas korras uut vaja. Kuid vahet pole. Ma tahan lihtsalt kooli tagasi jõuda." Viimane lause oli justkui öeldud Loe ridade vahelt, ma tahan sinust kiiresti lahti saada.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 21:13:53 GMT 3
Nähes, et Regin juba kiivrit pähe ajab, tegi ka Deily kiiremaskorras samamoodi. "Mitte, et ma su jutust üht sõnagi usuks." vastas tüdruk nign ronis ratta selga. Ta lihtsalt ei saanud lasta poisil üksinda sõitma minna. Ta oleks end liiga süüdi tundnud, kui midagi juhtunud oleks. "Ja ära sa mitte unistagi, et sa koolis must lahti saad. Meil jäi vestlus pooleli."
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 21:15:52 GMT 3
"Ma arvan, et ma peaks harvemini nägema, Nella ei ole eriti õnnelik selle üle, mulle tundub," ütles Regin ning hakkas sõitma. Kiirus oli pisut üle normi, kuid noormees püsis tee peal üsna korralikult.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 21:22:22 GMT 3
"Mis sa meeldid talle või ?" vastas tüdruk üsna üllatunult ning samal ajal peas enda ja Nella esimest kohtumist läbi mõeldes. Noh.. jah.. võibolla tõesti. Deily kergitas üllatunult kulmi. "Kas ta selle pärast oligi tookord pahane või ?" Ly sai esimest korda selle õhtu jooksul mõtted täielikult millelegi muule.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 21:24:20 GMT 3
"Noh, me sort of mm.. ma suht petan Liliani kui nii öelda. Ma tõesti eelistaks Nellat. Kuid ma pole talle veel rääkinud seda abielujuttu..." ütles Regin, keskendudes nüüd rohkem Deilyga rääkimisele, kui teele.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 21:28:48 GMT 3
Deily ei suutnud sinna midagi parata, et ta naeruturtsatuse kuuldavale tõi. Mida kõike tema kohta veel ei kuuleks. "Esiteks, peaks Nella seda kohe kindlasti teadma ja teiseks.. mõni ime, et sul pinge nii laes on." vastas tüdruk lihtsalt, kuid kiljatas siis vaikselt, kui üks auto neist l i i ga lähedalt möödus. "Jälgi teed !" hüüatas ta üsna pahaselt ning veidi närvi minnes, kui talle uuesti kohale jõudis, et poiss oli tund tagasi tabletti võtnud.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 21:32:58 GMT 3
"SA EI RÄÄGI SELLEST NELLALE!" ütles Regin vihaselt ja üritas ennast keerata, et Deilyle otsa vaadata. Kuid selle tulemusel keeras ta ratast liiga palju ning see tõmbas külje ette. Sädemeid lendas ning kaks noort sadasid teelt välja. Deily lendas kaugemale ning lõi arvatavasti enda küljele korraliku suure lataka sinikat. Regin, kes üritas ratast tagasi keerata, lendas koos rattaga. Noormees maandus küll murule, kuid ratas kukkus talle otsa, täpselt rinnakorvile. Regile tundus, et ta kuulis raksatust ning siis läks tema jaoks kõik uduseks ja siis pimedaks.
OT: Ma lähen pitsat tooma, olen üks paarkend minti ära. Palun ära ära kao.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 22:09:21 GMT 3
'Rahune maha' oleks tahtnud tüdruk öelda, kui ehmunult poissi silmitses, kuid jättis selle siiski enda teada. Kes teab mis ve.. Deily karjatas järsku, kui Regini asemel juba maapinda nägi ning tugev valu ta külge läbistas. Paar hetke õhku ahminud, tõstis ta pea maapinnalt, mis õnneks polnud asfalt ning vaatas ringi. Esmalt märkas ta ratast ning seejärel.. "REGIN !" Tüdruk hüppas nii kiiresti kui suutis püsti ning peaaegu jooksis poisi juurde. Samal ajal kui tema oli ahhetanud ja ohhetanud oma tühise külje valu ja imepisikese verenire pärast küünarnukil, oli Reg' motika alla jäänud. Õudusest haaratuna, otsis tüdruk koheselt enda telefoni pükste taskust üles ning helistas kiirabisse, samal ajal poisi pulssi katsudes.
|
|