|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 15:07:51 GMT 3
Nella noogutas aeglaselt. "Ma vabandan juba ette ära, kui mul midagi valesti läheb" lausus ta. "Ma pole just nii osav, kui Chanell" seletas ta ning turtsatas kergelt. Tüdruku silmad hakkasid vaikselt kinni vajuma. "Okei, ma hakkan igastahes minema, sest ma ei pea muidu vasu" seletas Nella, kui siis diivanilt tõusis ning pusa enda seljas kohendas. Ta jäi küsivalt David'ile otsa vaatama, et kas too ka kohe tuleb.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 15:26:07 GMT 3
David tõusis püsti ja võttis maast koti. "Ega ma pole tegelikult Chanelli ka ammu kuulanud ja ma arvan, et sul ei juhtu midagi halvasti." toetas David Nellat ning astus puhketoa uksest välja. Ta vaatas veel ukse pealt tagasi. "Tsau Helen!" lausus ta Helenile ning jäi Nellat ootama.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 15:30:44 GMT 3
Nella muigas õrnalt ning liikus siis ka ukse poole. Enne väljumist lehvitas ta teistele. "Head õhtut" lausus ta ning lahkus siis puhketoast, koos Davidiga, suundudes klaveri klassi poole.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 21, 2009 15:34:42 GMT 3
Helen vaatas üllatunult poissi. Kunsti ei oleks ta küll noorukile pakkunud, kuid samas.. ega tüdruk ise ka hip-hopi tüüpi polnud. "Samad," vastas ta lihtsalt, üritades meenutada, kas ta oli David'it kummaski tunnis märganud. Nähes, et poiss hakkab mingi kooliõega rääkima, otsustas Helen vaikida. Ta kuulas küll poole kõrvaga nende vestlust, kuid ei jätnud seda enamjaolt meelde. Nähes, et David on püsti tõusnud ning lahkub, lehvitas neiu talle kiirelt järgi, üritades meenutada, kas ta oli kuulnud poissi midagi ütlemas või ei.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 24, 2009 14:56:16 GMT 3
Chanell vaid muigas, kui Davidi ja Nella lahkusid. Siis aga viis ta enda silmad tagasi Robertile, kelle kaisus ta ikka veel seisis. "Kas lähme magama?," küsis ta nüüd, sest ka temal oli suur uni peale tulnud.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 25, 2009 9:56:00 GMT 3
OT: Olin vahepeal väga vait '' Kuidas tibu soovib, '' lausus ta hellitavalt Chanile. '' Ja, et lausa me lähme magama? Koos siis või? '' sõnas Robi veel ning muigas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 25, 2009 13:23:51 GMT 3
Chanell hakkas naerma, kuuldes Robi lauset. "Nüüd, kus sa seda juba mainisid..siis mulle see mõte meeldib." Ta pilgutas silma, kui ennast poisi kaisust ära libistas ja lihtsalt tal käest kinni võttis. "Head ööd," lausus ta üpriski kõva häälega, et teised kuuleksid ja lahkus siis puhketoast. Koridoris pöördus ta Roberti poole: "kas magame minu või sinu magamistoas?"
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 25, 2009 21:23:13 GMT 3
'' Sinu, '' lausus noormees ja naeratas kavalalt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 26, 2009 14:17:37 GMT 3
Chanell hakkas vaikselt naerma, kui ennast Roberti käevangu sättis ja nad Chanelli tuppa ära läksid.
|
|