|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 20:06:28 GMT 3
Deily tegi korraks selle löögi peale kerge grimassi, kuid hakkas siis järsku naerma. "Täitsa tobu." vastas ta lõpuks, kui naermise järele jättis ning muigas siis laialt. "Alicia on äge. Aga ma ei saa aru, kuidas sa endale sellised toredikud külge korjad, kui sa ise nii tagasihoidlik oled." Kui Ly aga eelviimast lauset kuulis, pööritas ta lihtsalt silmi, tõusis püsti ning kõndis Mammule korraks vaid järele lehvitades minema.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 18, 2009 12:11:37 GMT 3
Helen hüppas koheselt toolilt püsti ning pilgutas üllatunult silmi. "Ou, Deily! Kuhu sa lähed?!" hõikas ta, joostes sõbrannale järgi. Tüdruku kinni püüdnud jäi ta seisma. "Kus siis nüüd?" küsis ta, naeratades taaskord ja saates seljataha jäänud inimestele ühe kahtleva pilgu. "Sa oleks võinud hoiatada, et me kuhugi lähme," sõnas ta naerdes Deily poole pöördudes. Kuna sõbranna ei vastanud, tõsines Helen kulmukortsutusega. "Et siis.. Kuhu?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 12:26:27 GMT 3
Deily kortsutas kulme nii Heleni järgi tulemise kui teistele kahtleva pilgu saatmise, kui ka selle äkilise 'me' pärast. "Vaata." alustas ta vaikselt. "Vahest ei saa ma sust kohe üldse aru." lõpetas ta aga lausega, mis Mammule ilmselt väga hästi kohale ei jõudnud. "Aga mina lähen nüüd endale uut jälitatavat otsima, sest et mu eelmisele hakkas see pinda käima." tüdruk naeratas laialt ning lahkus. "Jooksmas näeme."
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 18, 2009 13:34:55 GMT 3
Helen jäi suu ammuli oma toakaaslasele järgi vaatama. Seejärel surus ta käed rusikasse, manas näole ühe väga pahase grimassi ja kõndis tagasi tooli juurde. Kuna tal ei olnud midagi paremat teha ning ilmselgelt oleks sobimatu Deily'le järgneda, otsustas ta veel natuke aega puhketoa olla.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 20, 2009 23:46:07 GMT 3
David astus puhketuppa sisse ja vajus ühele toolile istuma. Ta oli surmväsinud, sest ta polnud terve öö magada saanud. Poiss hõõrus silmi ja vaatas tüdrukut, kes samuti puhketoas oli. "Hei," tervitas poiss teda ning jäi lage vahtima.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 23:53:41 GMT 3
Maria võpatas ning vaatas poissi, kes tema läheduses istet oli võtnud. "Ee, hei," sõnas ta kiirelt naeratades ja üritades oma pahameelt Deily peale taltsutada. Ära ela seda võõraste peale välja, sõnas ta endale kindlalt. Vaikselt köhatades pöördus ta taas poisi poole. "Ma olen Helen Maria," tutvustas ta ennast, hoides endiselt veidike sunnitud naeratust näol.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 0:05:18 GMT 3
David vaatas kulmukortsutusega tüdrukule otsa. "Ma olen David. Sa näed kuidagi kramplik välja. Kõik on korras ikka?" küsis poiss ja haigutas laialt.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 21, 2009 0:13:35 GMT 3
Helen noogutas kiirelt naeratades. "Ei midagi erilist. Mis sind siia toob?" küsis ta kiirelt, et poissi mingi muu teemaga sellest eemale juhtida. Huvitunud nägu tehes vaatas tüdruk noorukit, arutledes omaette, kui vana too olla võis ja mis tundide tüüp. Arvatavasti hip-hop, otsustas ta mõttes, oskamata poisi välimusega ühtki teist tundi kokku viia. Samas arvas Maria alati, et poisid õpivad hip-hoppi, nii et see ei pruukinud üldse täppi minna.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 0:22:31 GMT 3
David naeratas ja tõmbas käega üle oma juuste. "Mitte kuskil mujal ei saa rahulikult olla, ma olen suht väsinud," David võttis kotist ühe mahla välja ja jõi seda. "Tahad ka?"
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 21, 2009 10:30:57 GMT 3
Helen raputas kindlalt pead. "Tänan, ei," ütles ta viisakalt ära, vaadates puhketoas ringi. Kõik oli kuidagi väga vaikseks jäänud. "Siin on tõesti rahulik," sõnas tüdruk lõpuks, meenutades, kuidas nad natuke aega tagasi Deily'ga karjunud olid. Noh, siis ei olnud veel rahulik. Turtsatades pööritas tüdruk silmi ja vaatas taas David'it. "Mis aineid sa õpid?" küsis ta lõpuks, hoides pöidlaid, et oli selle ühe ainega täppi pannud.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 14:32:23 GMT 3
Poiss kehitas Heleni vastuse peale õlgu ning jõi pakist mitu suurt lonksu, nii et tema pluusile ka paar tilka kukkus. Poiss keeras mahlal korgi kinni, pani kotti tagasi ning pühkis siis särgi pealt mahla maha. Järgmise lause peale poiss ainult noogutas ning tõstis koti põlvedelt maha. "Hip-hop ja kunst," vastas David küsimusele. "Ja sa ise? küsis poiss sama küsimuse Helenilt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 14:42:46 GMT 3
Nella noogutas, ise ikka ühes diivani otsas istudes, kui David sisse tuli. Tüdrukule oli väga suur uni peale tulnud, kuid lahkuda ta veel ei tahtnud.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 14:50:23 GMT 3
David märkas ühel diivanil Nellat ja naeratas talle. "Ma pole vist ainuke, kellel kohutav uni on?" küsis David Nellale otsa vaadates. Poiss võttis uuesti mahla kotist välja. Tal oli kohutav janu.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 14:52:46 GMT 3
Nella raputas pead ning haigutas siis. "Ma varsti lähen mängin veits klaverit ja siis magama" pomises Nella endamisi, kui kätega üle näo tõmbas. Uni oli tõesti suur, kuid tüdruk tahtis veel enne üht laulu mängida. See oli ilus ning ka une laul. Peale selle loo mängimist, tuleb tal alati parem uni. Miks? Seda ta ei tea.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 15:03:34 GMT 3
David vaatas Nellat. Tal oli hea tuju, kuigi uni surus kohutavalt peale. "Võib sinuga kaasa tulla?" küsis poiss, sest tal ei olnud niikuinii midagi paremat teha ja ta tahtis tüdruku mängimist kuulata.
|
|