|
Post by Brian Miller on Aug 12, 2009 21:52:23 GMT 3
Brian ei olnud väsinud, kuid samas kusagil väljas jalutada ta ka ei viitsinud. Niisiis kõmpis noormees ühisesse puhketuppa, kus ta veel käinud polnud. Kõik oli ilus ning tundus eriti läikima löödud. Samas oli kõik vanaaegne. Brian liikus vaikselt diivani juurde ning istus siis täpselt kamina vastu. Seal oli rahulik. Üle pika aja kuulis noormees vist enda mõtteid, sest koolimajas ei olnud peaaegu, et mitte kusagil vaikne.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 12, 2009 21:55:09 GMT 3
Bella sammus puhketuppa, lootes mõnda uut tuttavat leida. Avanud ukse, nägi tütarlaps diivanil istumas ühte noormeest. "Mmm.. Tere," lausus Isabella naeratades ning istus ka siis diivanile. "Isabella olen," tutvustas Bells end endiselt naeratades.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 12, 2009 21:55:58 GMT 3
Nella tahtis ka vaikuses olla ning ühine puhketuba tundus selleks kõige parem koht. Sinna kiirelt sisse tormanud, märkas ta mingit noormeest ja tüdrukut diivanil istumas. "Ma loodan, et ei sega, kui sinuga ühinen?" küsis Nella siis ettevaatlikult, kuid naeratades, kui siis teise diivani otsa istus. "Muide, Catherin Nella Heatling" lausus ta enda tutvustamiseks ning muigas kergelt. "Aga te võite kutsuda Nellaks" lisas ta ning naeratas seejärel.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 12, 2009 22:00:41 GMT 3
Bella jälgis tüdrukut, kes oli ka puhketuppa tulnud ning tutvustanud end. "Isabella olen," tutvustas tütarlaps end ka tüdrukule ning toetas end seejärel vastu diivanit.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 12, 2009 22:00:45 GMT 3
Brian vaatas, kuidas kaks tüdrukut sinna tulid ning end kohe ka tutvustasid. "Brian Miller" lausus ta ning muigas vaevumärgatavalt. "Miks te juba magama ei säti?" küsis noormees siis kohe otsa, kui kergelt kulmu kortsutas. Samas ei olnud tal midagi pisikese ning rahuliku seltskonna vastu.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 12, 2009 22:02:23 GMT 3
"Kell pole veel päris niipalju ning mul ei lähe tund aega, et end magamiseks ette valmistada," lausus Bells säravalt naeratades. "Miks sa ise end siis magama ei säti?" Uuris Bella
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 12, 2009 22:06:57 GMT 3
"Ma ei taha veel magada.." lausus Nella seepeale ning muigas kergelt.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 12, 2009 22:10:38 GMT 3
"Ma ka mitte," lausus Brian kohe Nella järgi. "Tahtsin kusagil vaikses kohas istuda, sest koolimajas ja ühika koridorides enamasti vaikne ei ole.." seletas noormees.
OT, ma korra minema.. :/ varsti vbl tagasi. sorri.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 12, 2009 22:26:12 GMT 3
"Võinii," lausus Bells muiates. "Mis asju te õpite üldse?" Küsis Bells mõlemalt oma vestluskaaslaselt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 22:26:59 GMT 3
Chanell sammus vaikselt läbi koridori, ta suundus puhketoa poole. Neidises olid jalas sortsid ja peal tavaline valge top, see oli tema mugav riietus, jalga oli ta lükanud pehmed roosad sussid. Tüdruk peatus korraks uksepiidal ja muigas veidike. Siis aga maandus ta ülimugavas tugitoolis ja haaras endale kätte ühe ajakirja, suurest ajakirja kuhjast, mis väiksel puidust laual vedelesid. Ta ei pidanud vajalikuks kõiki terivtada koguaeg, ta teadis neid niigi ja nägi neid päeval mitu korda kooli peal.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 12, 2009 22:29:41 GMT 3
Nella muigas kergelt. "Laulmine ja klaver" lausus ta siis ning naeratas kavalalt. Peagi märkas ta Chanell'i sisenemas. Kui too mingisse tugitooli istus, jooksis Nella tema juurde ning hüppas kaksiratsi sülle. "Mis lugemine see siin on?" küsis tüdruk, kuid mitte väga valjult. Ta ei jaksanud õhtul karjuda.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 12, 2009 22:39:50 GMT 3
Brian vaatas korra tüdruku poole, kes sisenes ning naeris selle üle, kui Nella talle sülle hüppas. "Eriala on mul Hip-Hop ja lisaks on klaver" vastas Brian siis Isabellale.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 12, 2009 22:45:41 GMT 3
Bells noogutas, kui vastused teada sai. "Mul on eriala laulmine ning lisa klaver," lausus Bella. Ning seejärel muigas kui taipas, et kõigil kolmel oli lisaks klaver.Bells muigas kui jälgis kuidas Nella mingile tüdrukule sülle hüppas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 22:50:33 GMT 3
"Kamoon, tibi, lase lugeda," lausu Chanell ja ohkas, kuid seejärel naeratas laialt. Ta vaatas sõbrannale otsa.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 12, 2009 22:52:10 GMT 3
Nella muigas kavalalt ning raputas pead, kui õrnalt alahuulde hammustas. "Kallid tuttavad, tema on Chanell" lausus tüdruk siis tähtsalt teistele, tutvustades oma sõbrannat.
|
|