|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 1:19:15 GMT 3
David raputas pead. "Ma arvan, et mul ei ole midagi selle vastu, kui sa mu kõhulihaseid sööma hakkad," ütles poiss naerdes. "Ma ei lähe närvi," vastas poiss ning läks vannituppa rummi järele.[/i]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 1:24:10 GMT 3
Nella hammustas tugevalt alahuulde, kui kuulis noormehe lauset. "Vahukoorega söön" lisas ta, kui David tagasi tuli ning hakkas siis ka naerma. Nella kustutas koni nüüd vastu rõdu äärt ning viskas selle sealt alla. Kuna David oli ka rõdule tulnud, siis nüüd lükkas Nella teda koos rummiga elutuppa, sest rõdul ta ka passida ei viitsinud. "Saun, või tants?" küsis ta Davidi käest, ise kavalalt naeratades.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 1:27:32 GMT 3
David muigas. "Otsi vahukoor ja hakka sööma," pakkus poiss välja ning viskas ennast diivanile. "Ma ei tea ju," vastas ta ja segas endale uue joogi kokku. Poiss hakkas vaikselt täis jöääma.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 12:59:09 GMT 3
Nella muigas ning liikus siis Davidi juurde, kes diivanil pikutas. "Vahukoort pole vaja" lausus ta ning tegi õrna suudluse poisi kõhulihastele. Tüdruk naeratas rahulolevalt ning liikus siis kerge vaevaga baarileti juurde. Ta valas endale martinit ning läks siis toa keskele, hakates nüüd muusika järgi tantsima.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 13:03:57 GMT 3
David naeratas ning valas endale klaasi rummi juurde. Ta jõi seda rahulikult ning vaatas, kuidas Nella tantsib. Kui lugu ära lõppes, algas üks aeglane lugu. David tõusis püsti ning võttis tüdrukult ümbert kinni, tantsides aeglaselt muusika taktis.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 13:06:40 GMT 3
Nella naeratas laialt, kui David temaga tantsima tuli. "Romantiline.." pomises ta kerge irooniaga ning naeris siis edasi, kui enda käed ümber noormehe kaela asetas ning tollele siis otsa vaatas. Kuid siiski, tal polnud midagi selle vastu, et tantsib inimesega, kellel on super iseloom ning väga ahvatlev keha.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 13:08:13 GMT 3
Poiss irvitas vaikselt ning vaatas samuti Nellale otsa. Korraks kõrvale vaadanud, pani ta oma suu tüdruku kaelale ning tegi talle väikse maasika.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 13:10:24 GMT 3
Nella vaid tantsis vaikselt edasi ning nautis seda hetke. "Ja mis põhjusega sa mind siis ära märgistad?" küsis Nella hetke pärast, ise ennast tugevamini Davidi vastu surudes. Tüdruku näol valitses ikka kaval ning lai muie.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 13:12:14 GMT 3
David vaatas kavalalt tüdrukule otsa. "Lihtsalt sellejaoks, et sa homme saaksid koolis sall kaelas ringi käia," lausus ta naerdes. "Ja miks sa mind nii kavalalt vahid?" küsis poiss Nellale silma vaadates.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 13:14:19 GMT 3
"Sest ma olengi üks kaval tüdruk" lausus Nella seepeale ning hakkas kergelt naerma. Purjus olles ajas ta tihti mingit mõttetut juttu. "Aga siiski, üks küsimus sulle veel, meie mängust" ütles neiu siis hetke pärast. "Oled kellegist praegu huvitatud?" küsis Nella siis hetke pärast ning naeratas õrnalt.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 13:17:45 GMT 3
David liigutas ennast muusika saatel ning ei pööranud kordagi pilku tüdruku silmadelt. "Tead, sul on ilusad silmad," tegi ta komplimendi. "Olen," vastas poiss tüdrukule ausalt ning tegi talle silma.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 13:20:09 GMT 3
Nella naeratas. "Kui aus olla, siis sinul kaa" vastas niu samaga. Kuulnud Davidi vastust, muigas Nella veelgi rohkem. "On see saladus? Või võid sa öelda, kellest?" küsis tüdruk siis mõne aja pärast. Siis jäi ta vastust ootama, kui asetas oma pea poisi rinnale, endal ikka lai ning pisut totter muie näol.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 13:24:50 GMT 3
"Ma tänan," ütles poiss eputava häälega. Kuulnud tüdruku järgmist küsimust, naeratas ta oma ette. "Sinust," lausus ta sosinal. Ta teadis tegelikult Nellat esimest päeva, aga juba tüdruk meeldis talle.[/i][/color]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 13:27:40 GMT 3
Nella naeratas endamisi ning rahulolevalt. Peagi keeras ta pead ning tegi õrna musi noormehe rinnale, kaelale ning jäi siis Davidile otsa vaatama. "Sa oled nii läbi nähtav" lisas Nella ning muigas kavalalt. Tüdruk oli seda aimanud ning nüüd sai ta kinnitust.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 13:30:16 GMT 3
Poiss ohkas õnnelikult ning muigas taaskord."Eks arvata on, ma arvan, et sa meeldid kõigile poistele, kellega sa kunagi tuttavaks oled saanud," vastas ta ning vaatas tüdrukut. "Ja kes need kaks õnnelikku on, kellest sina huvitatud oled?" küsis poiss .
|
|