|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 0:13:24 GMT 3
Nella naeratas ning peagi hakkas ka naerma, kui noormehe vastust kuulis. "Eemn, valetada kohe kindlasti ei tohi!" alustas ta siis tähtsalt. "Võiks olla jutukas ning avameelne, kuid samas osata olla ka rahulik ning mõistev" rääkis Nella. "Välimust ju võiks pisut olla, kuid iseloom loeb. Kenad kõtulihased ja musklid on Väga hea pluss" lisas ta ning muigas kavalalt. Ta ei hakanud valetama - tal oli nõrkus nende vastu. Nüüd hakkas Nella aga uut küsimust mõtlema, ise oma jooki juues. "Kui sa peaksid valima tüdruku juuksevärvi järgi siis kumba sa eelistad: blond või brünett?" küsis Nella siis, rõhutades sõna ´pead´. Tüdruku klaas oli taas tühjaks saanud ning keel hakkas pehmenema.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 0:17:17 GMT 3
David irvitas Nella üle. "Ma ei valetagi," ütles poiss ning kergitas kulme. Tal oli superhea tuju ning ta võttis jälle rummipudeli ja cola endale kätte, et sealt klaasi kallata. Ta tegi endale joogi valmis ning kallas siis Nellale samuti. "Ma arvan, et mulle meeldivad brünetid parema mulje," vastas ta. See oli tõsi. Tegelikult oli suurem osa blondidest üsna lolli juttu suust välja ajav seltskond. "Oled sa oma kutti petnud kunagi?" küsis David. See küsimus oli tal üsna kiiresti pähe turgatanud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 0:21:14 GMT 3
Nella raputas pead. "Mul pole nii palju korralikke suhteidki olnud" rääkis ta siis, ise samalajal ikka naeratades, kuigi teema oli kohati ka tõsine. "Ilmselt ei petaks ka. Ja kui petaks, siis ilmselt ütleks" lisas Nella veel, enda pehme keelega. Taaskord võttis ta klaasist lonkse, mille David täitnud oli. "Kui sa näed kedagi esimest korda, oled sa temaga suhtesse jäänud, alustades kohe esimesest õhtust?" oli Nella järgmine küsimus.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 0:26:00 GMT 3
David jõi enda jooki ning oli üsna mõtlik. Nella vastus tähendas seda, et tüdrukul oli mõistus peas. "Siiamaani veel ei ole," vastas ta Nella küsimusele ning naeratas siis. "Oled sa armunud esimesest silmapilgust?" esitas David järgmise küsimuse.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 0:28:16 GMT 3
Nella muigas kergelt ning noogutas siis aeglaselt, kui Davidi poole vaatas. Tüdruk võttis taas lonksu oma klaasist. "Sa?" küsis Nella siis kohe vastu, sest tahtis seda sama teada. Tüdruk tuju oli juba nii laes, et paremini vist minna ei saanud. Vähemalt tal oli selline tunne. Seal oli nii hubane ja rahulik. Ka seltskond sobis Nellale suurepäraselt.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 0:38:51 GMT 3
Poiss noogutas tüdruku küsimuse peale vastuseks. "Eks on juhtunud jah, kuigi see on õnneks väga vähe aega kestnud. Inimesed näevad ikka esmapilgul toredamad välja, kui nad muidu on," seletas ta ja võttis rummist lonksu. "Oled sa kunagi kutilt peksa saanud?" küsis ta. Ta vihkas mehi, kes naisi lõid.[/i][/color]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 0:42:18 GMT 3
Nella hakkas selle küsimuse peale naerma ning raputas siis pead. "Ma usun et oleks võibolla tahtnud küll, aga ei julenud" lausus ta ning muigas endamisi, kui lonksu oma joogist võttis. "Kuna tema oli minuga ülbe, siis vastasin ma samaga ning too ei talunud seda.." seletas Nella, miks kellegil see üldse arus oli. Nella võis olla ka karmide sõnadega. "Oled sa kunagi peksa saanud?" küsis Nella, kuigi kahtles selles. Siiski oli niisama uudishimulik.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 0:50:47 GMT 3
Poiss naeratas, vähemalt olid Nellal normaalsed poisid olnud."Muidugi olen, tead ju küll, kuidas meestel asi käib. Saavad vihaseks annavad peksa, on sõbrad edasi," seletas ta mõeldes uut küsimust. "Meeldib sulle praegu keegi?" küsis poiss rõhutades sõna praegu. Poiss vaatas enda sõrmi, need hakkasid vees ligunemisest juba kortsu minema. "Viitsid sa veel siin mullivannis istuda? Suht ligunemis tunne on," rääkis poiss ja jõi klaasi tühjaks.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 0:54:08 GMT 3
Nella naeratas endamisi, kui nüüd järgmist küsimust kuulis. "Mida sa mõtled sõna ´meeldib´ all?" küsis tüdruk siis vastu, asetas pea ühele küljele viltu ning hammustas õrnalt alahuulde, kui Davidilt vastust ootas. Ta ei tahtnud enne veel sealt välja minna, kui sellele küsimusele oli vastatud.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 0:55:48 GMT 3
"Noh, sellesmõttes, et oled sa kellegist huvitatud ?" küsis poiss teistmoodi, lootes et tüdruk saab aru. [/i][/color]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 1:00:11 GMT 3
Nella muigas õrnalt ning mõtles samalajal. Lõpuks tuli ta järeldusele, et peab ausalt ju vastama. "Kusjuures on juhtunud nii halvasti, et lausa kaks on silmapiiril" lausus Nella siis, kergelt naeratades. Tüdruk kallas viimase lonksu joogist alla, pani klaasi mullivanni ääre peale, tõusis püsti ning lahkus mullivannist, pilgutades noormehel silma. Ta võttis sealt samast nagist ühe saunalina ning pani endale ühe ümber. Ta ei hakanud riideid oma niiskele kehale toppima, sest see oleks talle liiga tülikas. Nella niigi tundis, et kukub kohe ümber, sest alkoholi kogus oli suur, mida ta joonud oli. Ta suundus nüüd elutuppa ning sealt edasi rõdule. Seal süütas ta omale suitsu, mille ta toast kaasa oli võtnud.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 1:04:13 GMT 3
Poiss muigas. "Siis on küll halvasti läinud," ütles ta ja tõusis samuti mullivannist püsti. David leidis ka endale ühe rätiku, mille ta endale ümber pani, nii et tema kõhulihased ilusti näha olid. "Nüüd saan ma sind terve õhtu kiusata nii ringi käies," ütles ta Nellale kui poiss rõdule jõudis.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 1:06:56 GMT 3
Kuulnud nüüd Davidi lauset, Nella vaid naeris. "Miks sa kiusad mind siis?" küsis Nella kohe küsimuse. "..ajad mind närvi" lisas ta ning jätkas naermist. "Ma pean ka mooduse leidma, kuidas sind kiusata" vastas tüdruk siis peale pisikest mõttepausi ning tõmbas siis suitsu edasi, vaadates Davidile otsa, ise rõdu äärele toetades.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 1:11:07 GMT 3
avid naeris samuti ning toetas ennast seljaga rõdu ääre vastu. "Kuidas ma siis ringi peaksin käima? Roosade bokseritega, mis on tänu mullivannis istumisele liibuvaks muutunud?" küsis poiss ja võttis rätiku üldse ära. "Või nii ?" küsis poiss ja pani rätiku nii nagu naised seda kannavad.[/i]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 1:14:42 GMT 3
Nella naeris ning raputas pead. "Mkm, särk selga" lausus ta ning muigas kergelt, tõmmates suitsu edasi. "Muidu ma lihtsalt .. söön su kõhulihased ära.." lausus Nella, andes nüüd juba mitmendat korda mõista, et ta ei saa nende vastu. "Aga siiski, ma tahan ka sind millegiga kiusata" lausus Nella ning muigas siis kavalalt, kui mõtles. "On sul midagi välja pakkuda?" küsis tüdruk, lootes oma purjus peaga, et David tõesti ütleb talle, mis teda närvi ajaks.
|
|