|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 27, 2009 23:59:21 GMT 3
Nella naeratas laialt, kui nad tagasi maanteel olid. Tüdruk nautis sõitu ning toetas oma pea noormehe seljale. Hetk hiljem peatusid nad hotelli ees. "Mul on jumala savi" vastas siis Nella küsimusele. Ta oli purjus ning sellisena ei tahtnud ta Regini juurde küll minna. Nella ronis masina seljast maha. Ta võttis kiivri peast ning vehkis siis juustega, et need kuidagi imelikult kiivri kujuna pähe ei jääks.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 28, 2009 0:05:28 GMT 3
David naeratas ja parkis masina normaalselt ära. Seejärel vaatas ta et masinaga kõik korras oleks ning läks Nella kõrvale. "Lähme siis," ütles ta ja ta hakkas ees hotelli sisse minema, kõndides kiirelt vastutvõtu juurde. "Tere, võtaks ühe toa kahele inimesele David McOffi nimele," ütles ta tädile, kes vastuvõtu laua taga üsna unine välja nägi ja vaatas seljataha, et näha, kaugele juba Nella on jõudnud.[/i]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 28, 2009 0:09:20 GMT 3
Nella püsis Davidil ilusti sabas. Ta toetas registratuuri lauale ning vaatas tädikest, kes seal midagi kirjutas. Nella turtsatas kergelt ning jäi siis vaikselt naeratama. Ta võttis taskust ka mingi osa rahast, et David seda kõike maksma ei peaks. "Näed, võta" lausus ta kui noormehele viiesajase pihku toppis. "Ütle, et oleks ka minibaar, mullivann ja saun" lisas ta siis, sosistades seda Davidile kõrva. Tüdruk muigas õrnalt ning läks siis ringi jalutama. Fuajee oli väike, kuid väga ilus ning hästi üleval hoitud.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 28, 2009 0:14:11 GMT 3
David küll ei tahtnud tüdruku raha vastu võtta, kuid see oli armas, et ta poisile oli raha andnud. "Koos minibaari, mullivanni ja saunaga palun," edastas poiss Nella soovid ning maksis arve.
Toa võtme kätte saanud läks poiss Nella juurde ja andis talle osa rahast tagasi. "Tänks raha eest, aga seda kõike ma küll sinult ära võtta ei saa. Tule lähme tuppa," pakkus poiss ning võttis Nellal käest kinni taaskord ja hakkas liftide poole kõndima.[/i][/color]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 28, 2009 0:18:32 GMT 3
Nella vaatas raha, mis noormees tagasi andis. Hetkel oli nõus ta seda enda käes hoidma. Tüdruk naeris siis kergelt, kui noormees teda taas kanseldas ning liftide poole vedas. Kui nad lifti jõudsid, vajutas tüdruk vajalikule nupule ning lifti uksed sulgusid. "Ma tegelikult ei taha seda raha, sest ma tahan seda kõike pooleks jagada" lausus Nella, kui siis raha noormehe pükste tagataskusse toppis, sest ta oli kindel et David ei oleks seda ise vastu võtnud. "Ma ei usu, et see niiiiii vähe maksma läks" lisas ta ning naeratas siis salakavalalt, kui raha ära andnud oli ning nüüd lifti ühte nurka suundus, et David talle seda raha tagasi ei annaks.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 28, 2009 0:21:44 GMT 3
David muigas. "Sa pead ikka kangekaelne olema, ma lähen vaatan meie toa üle ja siis alla baari ja ostan ühe suure rummi. Ma loodan, et meil ikka cokat on minibaaris," lausus poiss ja kergitas kulme. Sellest tõotas tulla üks põnev õhtu.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 28, 2009 0:26:38 GMT 3
"Ma tahtsin minibaari, et me Ei Peaks minema alla baari" lausus Nella siis seepeale ning naeris kergelt. Nüüd avanesid lifti uksed ning tüdruk astus liftist välja, võttes möödaminnes Davidi käest võtmed. Nella vaatas veel üle õla, pilgutas silma ning keksis siis mööda koridori edasi, nende toa poole. Ta avas ukse ning astus sisse ütleks et päris kenasse tuppa. Ei ütleks, et sviit, kuid midagi selle taolist. Seal oli magamistuba, väike elutuba koos minibaariga, mullivann, sauna eesruum ja saun. Loomulikult ka WC ning dušširuum. Nella naeratas rahulolevalt, kui elutuppa jalutas ning ringi vaatas. Ta pani mängima muusikakeskuse, mis seal oli ning naeratas endamisi, kui kaardinad lahti tõmbas ja välja vaatas. Nad olid küll ainult viiendal korrusel, kuid vaade oli täidsa nauditav.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 28, 2009 0:32:50 GMT 3
David hakkas naerma. "Vaataks enne, mis seal üldse on," lausus poiss ning astus liftist välja. Ta ei hakanud Nellale järgi jooksma, vaid vaatas kuidas tüdruk mööda koridori keksib nagu väike tüdruk.
Mõne hetke pärast oli ta juba ka ise nende toas ning vaatas seal ringi. Poiss kõndis magamistuppa ning nägi seal suurt voodit. "Tundub nii, kallis Nella, et me magame täna öösel ühes voodis," ütles David irvitades ning kõndis baarikapi juurde.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 28, 2009 0:37:23 GMT 3
"Kas sulle tundub, et ma olen inimene, keda selline asi huvitab?" küsis Nella siis hetke pärast, kui nüüd oma pilgu vaatelt Davidile suunas, kes nüüd baarikappi uurima läks. Nella ise aga liikus nüüd magamistoa poole. "Sinna mahub ju neljakesi ka ära" hüüatas tüdruk, kui ukse peal kõõludes suure voodi poole vaatas. Nella näol oli lai naeratus. Niikaua, kuni David baarikappi uuris, vaatas neiu ka sauna ja mullivanni üle. Olles saunas ära käidud, läks Nella mullivanni juurde ning katsus vett. See oli nii mõnus soe. Tüdruk võttis end koheselt pesu väele ning ronis siis sinna, jättes oma riided kusagile pingi peale. Ta hakkas nuppe kruttima ning hetke pärast hakkas mullivann tööle, kusagilt mullivanni põhjast süttisid tuled ning lae tuled läksid kustu. Tüdruk muigas endamisi.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 28, 2009 0:41:48 GMT 3
David leidis baarikapist selle mida ta otsinud oli. Pudel Rummi ja Coka, samuti oli seal Martinit ja kõike muud head veel. Isegi süüa oli, nii et väga hädavajalik hommikusöök oli neil olemas. Nüüd hakkas poiss klaase otsima. Ta vaatas kappidesse ja avastas, et neil oli isegi veekeetja olemas, mille kõrval oli pakk teed ja paar pakisuppi. David muigas ning võttis ülemiselt riiulilt klaasid. Ta kõndis klaasidega mullivanni juurde ning vaatas Nellale küsivalt otsa. "Kas Martinit või rummi?" küsis ta, jäädes ootama, mida tüdruk vastab.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 28, 2009 0:46:48 GMT 3
Nella hammustas tugevalt huulde, kui David talt küsimuse küsis. "Mmmm.." mõtles ta kõvasti. "Ma võtaaan, sama mis sina" lausus Nella siis lõpuks ning muigas rahulolevalt, kui oma käed mugavalt mullivanni äärtele asetas.
Mõtted Reginist olid kadunud. Tüdruk mõtles vaid sellele, et ta on ühe ööga endale kuidagi eriti hea sõbra leidnud ning see pani teda naeratama. Davidiga oli lõbus ning temaga sai väga vabalt rääkida.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 28, 2009 0:50:55 GMT 3
David väljus vannitoast ning läks baarikapi juurde tagasi. Ta tegi seal kaks rummi koolaga ning viis need vannituppa, pärast seda jooksis ta tagasi ning tõi Coka ja Rummi ka sinna. "On soe vesi?" küsis poiss naerdes, teades juba vastust ette. Ta tegi juba püksivööd lahti ning varsti paljastusid tema roosad bokserid. Järgmisena võttis ta ära oma sokid, pusa ning lõpuks ka pluusi, mille alt tulid trimmis kõhulihased välja. David võttis klaasid ning ronis mullivanni. Ühe klaasi andis ta Nellale ning teisest hakkas ise jooma.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 28, 2009 0:57:51 GMT 3
"Awww," lausus ta, kui David püksid jalast võttis ning tema roosad bokserid nüüd näha olid. Kui noormees lõpuks ka enda pluusi ära võttis, hammustas Nella tugevalt huulde, et mitte aru kaotada. Neiule olid alati meeldinud poiste lihaselised kehad ning nüüd oli tema kõrval üks selline. Nella võttis klaasi vastu ning naeratas kavalalt. "Kas tead, et ma just armusin ära?" küsis ta ning hakkas siis vaikselt naerma, peale mida ta paar lonksu oma joogist võttis. See oli küsimus millele ta otseselt vastust ei tahtnud, vaid see oli mõeldud niiöelda komplimendina.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 12:40:12 GMT 3
David muigas ning nautis sooja vett. Ta võttis enda joogist paar suurt lonksu ning pani selle siis mullivanni äärele. "Kellesse?" küsis poiss lolli mängides ning hakkas naerma. Ta teadis tüdrukut esimest päeva ja juba olid nad kahekesti ühes hotellitoas mullivannis.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 29, 2009 19:21:22 GMT 3
Nella vaid naeris Davidi üle ning ei vastanud talle. Neiu sai aru, et David meelega nii küsis. Tüdruk vaid muigas kavalalt ning rüüpas siis oma joogist. Nella viis pilgu mullivanni tuledele, mis hetkel nende ainukeseks valguseks oli. See ajas Nellat jällegi muigama.
|
|