|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 19:33:46 GMT 3
David vaatas Nella muigel olevat nägu. "Mida sa naerad?" küsis poiss ning pritsis Nellat natuke. "Sa ei tohi nii vaikne ka olla," ütles poiss uuesti ning muigas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 29, 2009 19:38:16 GMT 3
Nella muigas ikka. "Kes sa mulle oled, et mind keelad?" küsis tüdruk. Ta ei mõelnud seda halvaga, vaid lihtsalt niisama. Nella võttis paar lonksu joogist ning pani siis klaasi mullivanni ääre peale. Ta tõmbas kopsud õhku täis ning läks siis vee alla..
|
|
|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 19:56:08 GMT 3
David muigas. "Ee, sõber ?" ütles poiss ning jõi enda klaasi tühjaks. David vaatas kuidas Nella vee alla läks ning üritas enda selja tagant rummi pudelit kätte saada.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 29, 2009 20:00:06 GMT 3
Nella tuli nüüd taas vee peale ning lükkas kätega siis juuksed näo eest ära. Ta võttis taas oma klaasi ning seekord jõi ta kohu ülejäänud klaas tühjaks. "Kui aus olla, siis ma ei kuulnud sind, kuna ma läksin vee alla" lausus Nella, kellel keel nüüd pisut pehme oli. Ka silme eest läks kergelt udusemaks ning naeratus oli lai ning kaval.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 20:11:59 GMT 3
Poiss ohkas ning valas endale rummi juurde. Ka tüdrukul oli klaas tühjaks saanud, ning ta valas ka Nellale rummi. Peale seda sai ta ka coka kätte ning valas mõlemasse klaasi cokat. "Väga põnev oli vee all?" küsis ta naerdes ning pani pudelid tagasi maha.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 29, 2009 20:15:39 GMT 3
"Kuna ma su kõtulihastesse armunud olen, siis oli küll jah" lausus Nella ning naeris kergelt. Tüdruk ei tundnud kaugeltki mitte piinlikust. Jah, ta oli purjus. Kuid tal poleks ka kainena piinlik olnud. Nella naeratas kui võttis taas oma klaasi ning jõi sealt paar lonksu. "Ma ütleks, et palju palju põnevam, kui vee peal" lisas ta ning naeratas laialt. "Aga nüüd, me mängime mängu. Selle nimi on tõde-tõde" lisas ta ning turtsatas kergelt. "Kuna meid vähe on siis küsime lihtsalt üksteistelt kordamööda küsimusi. Sobib?" küsis Nella siis üle. Tema oleks nõus olnud, kuid ehk oli Davidil parem mõte.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 20:19:15 GMT 3
David naeris Nella üle. Tüdruk oli juba üsna täis. "Ma tänan," ütles ta uhkeldavalt ning tõusis korraks püsti."Näed, nüüd on need vee peal," kiusas ta Nellat. Järgmise pakkumise peale poiss noogutas. Ta oli nõus.[/i]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 29, 2009 23:27:43 GMT 3
Nella vaatas pool vihaselt Davidit. "Ära .. kiusa" lausus ta ning hakkas siis hetke pärast naerma. Näinud, et David mängu peale noogutas siis Nella naeratas jällegi. "Ehk siis mina alustan" lisas ta ning hakkas siis küsimust mõtlema, võttes paar lonksu oma joogist. "Õdesid vendi on?" küsis Nella kõige tavalisema küsimuse. Ta ei hakanud ju kohe nii isiklikuks minema.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 23:38:14 GMT 3
David muigas ning istus vette tagasi. Ta pritsis natuke tüdrukut uuesti ja jõi oma jooki, oodates Nella küsimust. Kui küsimus tuli, üllatus poiss. Ta oli kindel, et Nella küsib midagi teistsugust. "Jep, väike õde," vastas poiss Nellale ning mõtles mida tüdrukult küsida. "Eee.. Vana sa oled üldse?" küsis poiss naerdes. Ta teadis tüdrukut esimest õhtut ning ta tahtis teada tema vanust.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 29, 2009 23:41:43 GMT 3
"Hmm, ma kujutan ette et ta on armas" lausus Nella ning naeratas endamisi. See oli lihtsalt ebavajalik kommentaar, kuid tüdruk lihtsalt rääkis praegu väga palju. "Ma olen 18" lausus ta ning muigas kavalalt. "Ja sa?" küsis Nella siis kohe ka järgmise küsimuse. Nella võttis taas lonkse oma joogist, millest nüüd pool joodud oli.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 23:44:08 GMT 3
David noogutas. "Ja mu isa veab teda juba krossivõistlustele kaasa. Ema arust on see halb, aga isa ei kuula teda," seletas poiss kiiresti. "Seitseteist," vastas ta ning tegi kutsikasilmad pähe. Talle ei meeldinud olla kõige noorem. "Palju sa pakkunud oleks mu vanuseks?" küsis poiss järgmise küsimuse.[/i]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 29, 2009 23:50:07 GMT 3
Nella naeratas endamisi. Noormees oli temast noorem ning see panigi teda naeratama. "Kui aus olla, siis ma oleks ikka 20 ära pakkunud" lausus ta hetke pärast. David ei näinud tema arust kindlasti mitte 17 välja. "Ma ei saa, sul on põnevad küsimused. Ma tahan sama teada" lisas ta siis ning ootas siis selle küsimuse vastust, taaskord joogist lonksu võttes. Tüdruku näol valitses ikka kaval muie.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 29, 2009 23:58:29 GMT 3
Poiss naeratas. "Jaja räägi nüüd, raudselt endal ei tule ühtegi ideed. Muidu oleks mingi kaheksateist, üheksateist pakkunud," seletas poiss ise samalajal mõeldes mida tüdrukult küsida. "Õõ..Ahjaa, mis erialasid sa õpid koolis üldse," küsis poiss lõpuks küsimuse, mis talle pähe kargas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 30, 2009 0:01:15 GMT 3
"Laulmine ja klaver" vastas Nella siis kohe sellele küsimusele ning naeratas endamisi. Tüdruk otsustas, et ei hakka jälle sama asja küsima ning jäi siis mõttesse. "Ära vaata mind nüüd imelikult, palun" hoiatas Nella ette, kui küsimus valmis oli. "Millised tüdrukud sulle meeldivad?" küsis ta ning naeratas endamisi. See oli ju hea küsimus. Nii saab ju poissi paremini tundma ka õppida, sest selle all mõtles ta iseloomu, riietust ning üleüldist käitumist.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 30, 2009 0:05:09 GMT 3
David noogutas ning silitas oma pealage. Järgmise küsimuse peale hakkas poiss naerma. "Usu mind, ma ei vaataks sind imelikult," mainis poiss ja jõi järgmise klaasitäie tühjaks. "Sellised nagu sina," vastas poiss naerdes. "Ei, tegelt. Ma ei teagi. Ta võiks ju ilus olla, aga samas, mida ma teen ilusa tsikiga, kellega mul pole midagi rääkida?" küsis poiss. "Sõbralikud ja ilusad ja sellised kes ei valeta," vastas ta lõplikult. "Ja sulle, millised poisid?" küsis ta sama küsimuse, sest teda huvitas tüdruku vastus.
|
|