|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 20:00:28 GMT 3
Deily sisenes ärevalt naeratades juuksurisse. Aeg oli tal juba ammu kinni pandud, kuid see kui suure muudatuse ta kavatses teha, jõudis talle kohale alles üleeile. Juuksuritoolile istuma potsatanud, vaatas ta oma austatud juuksurikesele otsa, kui too talt küsis, mis nad siis seekord teevad. Tüdruk vaikis hetkeks ning seletas siis pikalt ja laialt ära, mida täpselt ta tahab. Juuksuril vajus pehmelt öeldes suu lahti, kui ta küsis, et kas Ly ikka kindlasti soovib seda. Soovis küll.
Hiljem väljus tüdruk täiesti vaimustunult majast. Ta oli oma uue soenguga 107 protsenti rahul ning leidis, et seda poleks saanudki veeel ägedamaks teha. Tüdruk suundus rõõmsalt bussi peale, et kooli tagasi sõita.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 21:42:58 GMT 3
Oli möödunud nädal sellest kui Regin oli koolist lahkunud ja ta oli just maabunud lennukil ja lennukist Freiburgi sõitnud ja nüüd võttis ta suuna koolile, raske kohver kaasas. Ta oli saanud olla kodus ja ka Inglismaal käia. Noormees istus bussi ning mingi hetk tuli peale tüdruk kes oli kuidagi väga tuttav. Siis läksid poisi silmad suureks ja ta küsis imestunult:"Deily?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 21:51:15 GMT 3
Deily vaatas just bussis ringi, et endale koht valida, kui Regini häält kuulis. Pilguga kähku poisi üles otsinud, suundus ta muiates tema juurde. "Mina jah." vastas ta laia muigega ning sättis end tuttava kõrvale istuma, asudes kohe palju tähtsamate teemade juurde. "Nooh, kuidas Nate'il läks ? ja kõikidel teistel ? ja kõik on korras, eks ? ja .. gaash, ma pole sind nii ammu näinud." vuristas tüdruk kiirelt, samalajal rõõmsalt naeratades.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 21:54:51 GMT 3
"Sa näed nii lahe välja! Sa ei kujuta ette kui tore sind näha on. Opp läks korda ja Nate peab taastuma, kuid ta saadeti Islandile tagasi. Kõik saab korda. Ta saab TERVEKS! Ma ei suuda seda ikka veel täielikult uskuda, et ta saab nüüd päriselt elama hakata. Ja tead me rääkisime ja ta tuleb siia võib-olla kooli! Ta on meeletult hea kunstnik. See on üks väheseid asju, mida ta on võinud teha, kuid ta on super ja ta tuleb siia ja ta on terve!" oli Reg ülevoolavalt rõõmus.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:00:11 GMT 3
Deily ohkas kergendunult ning naeratas siis säravalt. Paremaid uudiseid poleks osanud oodatagi. "See on ju lihtsalt f a n t a s t i l i n e!" nõustus ta koheselt poisiga, vaevumata häält tasandama. Tüdrukul oli üsna suva, kui kellegile ta hea tuju ei sobinud. Nate'iga oli kõik korras ja Reginiga tänu sellele ilmselt kaa. Terve see buss oleks pidand pidu panema. "ja ma ei teadnudki, et ta maalida oskab.. või õigemini ei tea ma temast vist eriti midagi." kerge muie. "Helen sattub temast ilmselt täielikku vaimustusse." lõpetas tüdruk rõõmsalt.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:04:22 GMT 3
Regin ei olnud kunagi oma venna peale kade olnud, palju seltsivam ja karismaatilisem poiss võitis südameid ning Reg oli alati uhke olnud. "Või veel! Ma vean kihla et ta meeldib sulle ka, ta lihtsalt meeldib kõigile. Kui ta veel koolis käia sai oli ta kooli populaarsemaid poisse, igat moodi. Ta on lihtsalt selline headsüdamlik ja tore ja ma igatsen juba praegu teda, ta oli juba nii kobeda näoga, kui ma ära läksin. Ta saab terveks ja mul on jälle venna, kellega uhkustada."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:07:04 GMT 3
Deily turtsatas poisi sõnavaliku peale hetkeks naerma. "Jaajamh. Kobeda näoga.." mainis ta rõõmsalt naeratades. Regin pidi oma vennaga ikka päris hästi läbi saama, et ta temast niisuguse.. uhkuse ja ülevoolava rõõmuga rääkis. Aww, nii armas. Ly muigas endamisi. "Terveks saab ta nii või naa.. ja uhkustad sa temaga juba praegu, nii et ma ei kujuta ette mis siis veel saab, kui ta siia kohale jõuab." vastas tüdruk lõbusalt naeratades.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:09:37 GMT 3
Regin naeris kõlavalt ja ütles:"Ma tean, anna andeks. Ma olen lihtsalt nii rahul. Me tegime Natega igasugu hulle plaane, kuidas Liliani abielust pääseda ja kuidas ise endal mingi ära püsti panna ja ma olen omadega vahelduseks lihtsalt rahul."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:16:00 GMT 3
Deily naeratas rahulolevalt. Kas kõik olekski saanud veel paremini olla ? Selles mõttes et.. kõik on k o r r a s ju.. lõpuks ometi. Tüdruku näol oli vist peaaegu sama särav naeratus kui Reginilgi. "See on hea." vastas ta muiates. "ja ma olen täiesti kindel, et te panetegi selle äri püsti ja pääsetegi sellest abielust ja midaiganes veel." lõpetas ta taas naeratades. Teate seda tunnet, et kõik on võimalik ? Just see neil praegu vist oligi.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:21:46 GMT 3
"See on nii armas sinust," ütles Regin naeratades ning kallistas tüdrukut. "Ahjaa, ma oleks juba unustanud." Ning ta võttis enda õlakoti ja hakkas seal sobrama. Leidnud mille ta otsis pani ta koti kinni ja andis väikese mustavärvi valgete kaunistustega kingikoti Deilyle. Sees oli seal hõbadane kett, mille ripatsi otsas oli musta värvi kivi, mis eri valguse käes eri värvides küütles, omandades küll roheka, küll sinise, punase, hõbeja või mõne muu tooni.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:30:19 GMT 3
"See on tõsi ju." vastas ta, nagu see oleks täiesti iseenesest mõistetav - ja võibolla Deily jaoks oligi - ning muigas siis laialt, kui poissi vastu kallistas. Järgmist lauset kuuldes, kergitas Ly üsna huvitunult kulmi. Uudishimu pole patt, eksole. Kingipakki nähes, vangutas tüdruk kerge muige saatel pead. Oleks vist mõttetu olnud öelda, et 'poleks vaja olnud' ? Oletades, et ta võib selle kohe lahti teha, tegigi tüdruk seda. Ripatsit nähes, vajus ta suu piltlikult öeldes lahti ning ta polnud vist ainus. Võis julgelt oletada, et terve buss vaatas sel hetkel seda ehet. "Issand, Regin.. See on niii.. nii ilus." ahhetas tüdruk, kui lõpuks midagi öelda suutis. Ta oli sellest kohe täiega vaimustuses. "Ausalt kaa ! See on lihtsalt.. vaimustav." kordas Ly kerge naeratuse saatel seda vaikselt peopesa kohal keerutades.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:34:04 GMT 3
Regin naeratas tüdrukule ja ütles:"Ma lootsingi, et sulle meeldib. Nate valis välja, tal on selle peale parem silm kui mul. Ja ta palus sind tänada, et sa mu vahele võtsid. Mu pea ikka valutab sellest tutakast, mis ta mulle selle jama eest nii sõbralikult jagas. Kuid teil mõlemil oli õigus."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:37:12 GMT 3
"Meeldib jah!" kinnitas tüdruk koheselt ning naeratas kergelt. Järgneva jutu peale kergelt muianud, levis tema näole juba päris lai naeratus. "See tähendab, et.. tablettidega on nüüd lõpp ?" küsis ta koheselt üle. No tõesti, kas midagi sai v e e l paremaks minna ? ei saanud ju. Tõesti ei saanud. Ly naeratas laialt. See Nate pidi ikka üks hea vend olema, et ta Reginit niimoodi - ja veel nii hästi - mõjutada suutis.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:42:33 GMT 3
Regin noogutas ja ütles pisut tõsisemalt:"Oli alates sellest, kui sa mulle neid tagasi ei andnud."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:47:57 GMT 3
Deily naeratas laialt. "Sa oled täielik kullatükk, ma ütlen. " lausus ta ning lisas siis koheselt "ja Nate kaa." Tüdruku näol oli kerge muie. Mis siis, et ta Nate'i ei teadnud, fakt oli see, et ta oli Regini eelseisvast surmast võõrutanud ja sellest täiesti piisas, et teda ebajumalaks pidada. Okeiokei.. mitte päris nii hullult aga jah. "ja mul on teie üle niiii hea meel." lõpetas ta taaskord laia naeratusega.[/color]
|
|