|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:49:40 GMT 3
"Ma kallistaks sind uuesti, kuid ma ei taha ahistajana näida," ütles Regin heatujuliselt ning sirutas jalgu, olles bussisõidust väsinud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:57:57 GMT 3
Deily turtsatas poisi jutu peale naerma ning pani siis ripatsi esialgu tagasi tema pakendisse ja kartes seda kuidagi ära lõhkuda, ka oma kotti. "Imelik oled." vastas ta poisile lõbusa muigega ning viis oma pilgu kotilt Reginile. "Nella teab, et sa tagasi oled ?" küsis ta mõne aja pärast muiates. Kui juba Deily Reginit nähes nii rõõmus oli olnud, siis ei kujutanud ta ette, mis Nella veel teeb. Ly naeratas kergelt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:59:57 GMT 3
"Ei tea, kuid saab teadma," ütles Regin silmapilgutuse saatel ja kolistas oma seljakotti, andes märku, et ka seal ootab kingitus.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:05:50 GMT 3
Deily naeratas säravalt. "Te olete nii armsad." märkis ta muiates poisile vastuseks. Tegelikult olid Deily jaoks ilmselt kõik paarid armsad, kuid noh.. Nad ei pidanud seda ju teadma, eksole ? Ly muigas kergelt.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:07:50 GMT 3
Regin naeratas säravalt ning kuigi ta kaalus seda jättis ta siiski mainimata taaskord Nate. Kuigi seekord oleks onfo vcast Deilyle meeldinud arvestades Regi venna vaimustust tüdruku üle, keda ta kunagi näinud polnud. "Aitäh."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:13:18 GMT 3
Deily muigas kergelt poisi tänusõnade peale. "Sa kannad j ä l l e valget." mainis ta aga mõne aja pärast, kui oli paar hetke poissi silmitsenud. Tüdruku näol oli selline jonnakas naeratus. "Üks kord sa saad sellest üle." lausus ta lõbusalt muiates. "Tegelt kaa. Näiteks siis, kui sa oma kõige ägedamate valgete riietega muru peale istud ja need täiega ära määrid. Siis saad sa aru, et roheline oleks palju parem olnud. ja ma kannan kindlalt hoolt, et nii juhtuks." lõpetas ta laia muigega noorukit silmitsedes.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:15:21 GMT 3
"Kui nii juhtub leian ma uued lemmikud. Valged," ütles noormees naerdes ning ta mainis:"Kusjuures selle helerohelise särgi kohta. Mul pole seda enam."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:18:26 GMT 3
Deily muigas lõbusalt ning vangutas pead. On alles põhimõtted mehel. Ausõna. Kui ta aga märkust selle imeilusa ja armsa ja ägeda ja üleüldse vapustava rohelise särgi kohta kuulis, ilmus ta näole selle päeva esimene nördimust väljendav kulmukortsutust. "Mh, Regin." vastas ta sellise veidi vinguva alatooniga. "Mis sa tegid siis sellega ? Ma ausalt loodan, et see polnud mingisugune jube aafrika rituaal, mille jooksul sa selle ära põletasid, sest see tõesti meeldis mulle." lõpetas ta ning muigas lõpuks isegi kergelt, avastades kui lolli juttu ta ajab.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:20:01 GMT 3
"Tänud, ma leidsin nüüd Natele uue hüüdnime. Aafrika rituaal ja tuli. See ei ole põlenud. nate ärandas selle ja keeldus tagasi andmast. Mitte et ma eriti vaielnud oleks, kuid siiski."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:24:50 GMT 3
"Aga sa oleksid p i d a n u d." vastas Deily kohe tükk maad rõõmsamalt, kui Regini vastust kuulis. Vähemalt keegi nüüd kasutas seda, mitte ei istunud see ainult viimse tagavara variandina sahtlis või kohvris. "Mõtle, mis nägu Nate oleks teinud, kui sa oleksid helerohelise särgi eest kaitsesse astund." proovis ta nüüd teise nurga alt ning muigas lõbusalt. Tema ise oleks ilmselt Reginit edusammude eest kiitnud, aga inimene, kes on eluaeg Reginit, kui valge-armastajat tundnud.. Nojah, lõbus.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:28:17 GMT 3
Reg naeris ja ütles:"Talle meeldis see ja see oli paras talle ja ta sai selle, ma poleks saanud ju opile mineva vennaga vaielda? Ma käsin tal selle sinu rõõmuks selga panna, kui ta siia peajs jõudma omadega kunagi eks?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:31:43 GMT 3
Deily muigas kergelt ning tõusis siis püsti. "Meie peatus on järgmine, muide." mainis ta ning suundus siis lähima bussi ukseni, mis oligi juhuslikult umbes meetri kaugusel. "ja tegelikult ei kujuta ma teda üldse sellega ette. võinoh - ma ei kujuta teda üldse ette, ma olen ainult ta nime kuulnud. Kas te näete väga sarnased välja ?" küsis tüdruk nüüd Reginilt vastuseks ning muigas kergelt.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:36:49 GMT 3
Reg naeris kergelt ja ütles:"Ei. Sest tema on plikade silmis mingisugune versioon meesssoost armastusejumalast? Tal on tumedad juuksed. Kuid meil on samad silmad enam-vähem."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:40:42 GMT 3
Deily turtsatas rõõmsalt. "Blondid juuksed ja sinised silmad on tegelikult paljude arust päris kõvasti ägedamad kui pruunid juuksed ja sinised silmad." vastas tüdruk lõbusalt ning jättis siis mainimata, et ta ise arvas ennast eelistavat brünette. Kuid tegelikult polnud tal absoluutselt vahet. Välimus on välimus, iseloom on tähtsam. Buss pidurdas järsult valgusfoori taga, mis neid peatusest eraldas.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:43:16 GMT 3
"Mustad, mitte pruunid," parandas Regin ning sikutas enda kohvri istme alt välja ja tõstis selle igaks juhuks paar astet allapoole, teadmata, kui kiiresti ta sellega liikuma saaks.
|
|