|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:47:58 GMT 3
"Noh, mustad siis." parandas Deily ennast lõbusa muige saatel ning astus siis lõpuks bussist välja, kui see nende peatuses peatus. "tal on loomulikud mustad juuksed või ?" küsis ta mõne hetke pärast, kui hetkeks seisatas ning siis Reginit järgi ootas. Tal oli ju ikkagi kohver.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:49:44 GMT 3
"Jap. Ema geenid mis teha. Isa on blond, eks ma seal sain need," ning ta tõstis vildaka naeratuse saatel salgu enda juukseid.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:53:39 GMT 3
"Ta on sust väga palju noorem ?" jätkas tüdruk lõbusalt muiates Nate'i kohta uurimist, meenutades endamisi, et ega ta seda varem küsinud pole. Reginile paistis oma vennast rääkimine hästi sobivat. Sellel teemal küll lõppu ei olnud. Buss sõitis nende kõrvalt minema ning nad said üle tee minna, et kooliterritooriumile suunduda.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:55:51 GMT 3
"Peaaegu kaks aastat. Mina saan varsti kaheksateist ja tema sai kuu aega tagasi kuusteist," vastas Reg, naeratades Deily äkilise huvi Nate vastu. Mis oli vastastikune, kuid seda Regin tüdrukule ei öelnud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:01:28 GMT 3
"Saad või ?" küsis tüdruk järsku peatudes, kui Regini jutt talle kohale jõudis. Ta ju ei teadnudki poisi sünnipäeva. "Millal siis ?" küsis ta koheselt uuesti ning hakkas ka edasi kõndima. Keset teed seisma jäämine polnud just kõige targem teguviis, eksole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:02:59 GMT 3
"Kahe nädala pärast," ütles Regin ebamääraselt ja liikus samuti edasi, vedades ratastel kohvrit enda järel.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:08:20 GMT 3
Eemalt hakkas juba ühikas paistma. Ly muigas kergelt. "Või et kahe nädala pärast." kordas ta endamisi üle. "ja mis sa kingituseks tahad saada ? sest et mul pole ausõna õrna aimugi." küsis ta nüüd, kuna ta pidi talle ikkagi tasemel kingituse tegema. See ripats oli ikkagi ülemüõistuse äge olnud.. mis siis, et Nate selle valinud oli.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:10:06 GMT 3
"Sa ei pea mulle midagi kinkima, peaasi, et me midagi lõbusat ette võtaks eks?" pinnis Reg tüdrukult lubadust.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:21:34 GMT 3
Deily muigas lõbusalt, kuid raputas siis pead. "Mkm. See on su sünnipäev ju." vastas ta ning jätkas siis seletavalt "Nella on ilmselt pool aastat seda ette planeerinud. Ta lööks mu maha, kui ma midagi sellele päevale broneeriks." arvas tüdruk ning naeratas siis kergelt. Tema küll lööks, kui tal kutt oleks ja mingi teine tsikk selle päeva nässu keeraks.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:23:03 GMT 3
"No sellisel juhul oled sa sunnitud minuga pool tundi kuskil mingit kooki sööma eks?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:28:09 GMT 3
Deily muigas kergelt, kui talle idee tuli. "Ära jama siis nüüd. Tead, koogi s ö ö m i n e pole pooltki nii lõbus, kui selle tegemine." teadis tüdruk kinnitada ning naeratas siis saatanlikult. Aii, kuidas talle meeldis teha asju mis koosnesid vähimalgi määral jahust. Ta oli pärast alati täiesti valge ning sodine. "Ma küsin millalgi direktorilt või mõnelt õpsilt, kas meil oleks võimalik söökla köögis tollel päeval olla.. näiteks tund aega, selle ajaga peaks valmis saama küll. Mis sa arvad ?" pöördus ta nüüd lõbusalt naeratades poisi poole. "ja hiljem, näiteks õhtusöögil võikunagi, saaks magustoiduks ära süüa." pakkus ta muiates.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:30:38 GMT 3
"Tõsiselt? See oleks ülimalt vinge ju!" oli Reg vaimustuses.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:33:21 GMT 3
Deily naeratas rahulolevalt. "Tõsiselt jah." vastas ta, kui lõbusa naeratuse saatel Reginit silmitses. Vähemalt oli ta suutnud piisavalt hea ideega lagedale tulla, nüüd oli siis veel vähemalt mingit väikest kinki vaja. Aga võibolla sai Nate teda aidata.. kui ta kahe nädala jooksul üldse jõuab. "Kokkulepitud." lausus ta lõpuks kinnitavalt ning naeratas laialt.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:35:25 GMT 3
Regin naeratas laialt ning peagi paistis kool. "Mida sa siin vahepeal tegid siis ka?" küsis ta uudishimulikult.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:37:54 GMT 3
Deily muigas laialt. "Nooh.. õppisin." vastas ta lõbusa naeratusega ning jätkas siis "..ja kõike seda mida tavaliseltki. Tagusin jalkat, käisin natuke õpetajatele - ja kõikidele teistele - närvidele, juuksurisse sattusin kaa ühe korra, naersin natuke liiga palju ja elasin niisama täisväärtuslikku elu." lõpetas Ly lõbusalt ning naeratas siis laialt.[/color]
|
|