|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 21:54:21 GMT 3
Helen lihtsalt ignoreeris Deily juttu ja naeratas selle asemel Reginile. "Ma õpin hip-hopi ja kunsti. Näitlemist ka. Seal ma vist nägingi sind. Sa olid üks neist poistest, kes kapten tahtis olla!" sõnas ta uhkelt, meenutades enda esimest tundi näitlemises. Muus osas olid Regini tunnid aga täpselt samad, mis Alicial. "Miks võetakse alati hip-hop ja kunst koos ning laulmine ja klaver?" küsis ta mõne hetke pärast õieti mitte kelleltki.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:55:56 GMT 3
Regin kehitas õlgu:"Ei oska öelda. Ma saan aru, miks klaverit ja laulmist koos võetakse, kuid kuidas täpselt kunst ja hip.hop seonduvad... See on minu jaoks saladus."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 21:58:17 GMT 3
Deily pööritas kergelt silmi, kui Heleni küsimust kuulis. Eksole.. tema enda eluaegne naaber ei õpi hip-hopi ja kunsti koos ning tsikk, keda ta vaid ühe päeva tunneb õpib. Hea järeldus.. jaa.. Tüdruk korkis oma fanta lahtining jõi sealt siis natuke. Tema tuju oli taas alla igasuguse skaala.[/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:58:28 GMT 3
Käthlyn jälgis muigega teiste vestlust ning sõi samalajal oma jäätist. Siis aga otsustas ta ka vestlusest osa võtta "Hip-hop on tantsimine, tantsimine on eneseväljendus, samamoodi nagu kunstki. Ongi kogu lugu." oli temal küll sellele seletus olemas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:59:52 GMT 3
"Võimalik, kuid mulle ei ole siiani eriti ükski hip-hoppar jätnud muljet, et ta oleks eriline kunstiinimene..."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 22:01:48 GMT 3
"Mulle kaa mitte." nõustus Deilyl Reginiga ning vaatas siis silmi kissitades Heleni poole. "Kunst ja hip-hopparid ei lähe lihtsalt absoluutselt kokku. Hip-hop on nagu.. nagu.. Street dance ja kunst.. kunst on ainult siis tänavatega seotud, kui seda graffitina võtta." lõpetas tüdruk oma järjekordse selgituse.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 22:06:15 GMT 3
Helen pöördus Deily poole. "Sa oled lihtsalt kade, et sul kunstianne puudub. Mina küll ei ilgu koguaeg, et klaver ei lähe hip-hopiga kokku. Ausalt! Mis see klaver seal tänaval teeb?" sõnas ta silmi pööritades ja muiates. Siin kohal ta küll ei arvanud, et tüdruk mingisuguse loogilise seletusega välja tuleb. Et klaver on joonistatud pilt? Vaevalt. Rahulolevalt naeratades sõi neiu oma jäätist.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:09:02 GMT 3
Käthlyn muigas. "No ma ei tea.. See on lihtsalt niimoodi, et.. siis te lihtsalt ei ole näind mind või Helenit joonistamas. Kui näete, siis saate aru, et see on küll võimalik.." jutustas Käth ning jättis siis jutu pooleli. "Kuulge, mis teil siis nüüd on täna ?" küsis ta, kuna tundus, et Helen ja Deily läheks heameelega üksteisele kallale.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 22:10:33 GMT 3
"kes on väitnud, et klaver ja hip-hop kokku lähevad ?" küsis Deily teatraalselt haigutust alla surudes. "Mõni lihtsalt julgeb uute asjadega kätt proovida, mitte ei istu terve elu nagu mingi lambuke teistest eemal ja ei oota, et talle kõik koju kätte tuleks." vastas tüdruk Mammule ning võttis siis järjekordse ampsu oma jäätisest. Käthlynile ta vastama ei hakanud. Tal oli niigi tunne olnud, et ta on terve päeva veider olnud. ja kui sinna veel teine tujutseja lisada siis.. nojah. Paratamatus. "ma arvasin, et sa tunned Helenit ainutl paar päeva.." pomises ta Kätule kõvasti leebema tooniga, kui Mammuga rääkides, kuid siiski.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 22:13:41 GMT 3
Helen pöördus oma õe poole ja saatis Deily'le kõõrdpilgu. "See pole minu süü! Ta käitub nagu mingisugune viimane titt, kes ei suuda leppida, et kõik ei käi tema ümber," sõnas ta silmi pööritades. "Mina üritan siin lihtsalt tutvusi saada. Erinevalt teist ma ei olnud varem Reginiga rääkinud ja nüüd on selleks väga sobilik aeg," lisas ta käsi rinnale ristates. Vahest oli see ikka nii nõme, kui Deily tujutses. Mitte, et ta ise ka oleks selline olnud, nagu tavaliselt, aga.. See tulenes õhust. Alati, kui Deily imelikuks muutus, muutus Helen ka. Lihtne aurade segunemine. Kuuldes Deily viimast lauset, pööritas tüdruk silmi. "Ta on mu õde, jumal küll. Ta tunneb mind iseenesest!"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:14:44 GMT 3
Regin kuulas tüdrukute ägedat vestlust pealt ega hakanud ennast vahele toppima, vaatamata üha kasvavale ebamugavustundele. Ta arvas, et peaks lahkuma, kuid tal polenud kuidagi minna, seega tuli tal oodata, kuni teised seda teha tahtsid.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:15:07 GMT 3
Käthlyn kortsutas nüüd juba veidi kulme, kuna talle ei meeldind eriti, et Deily ja Helen omavahel jamasid. Siis aga pööritas ta pahaselt silmi. "Ja siis? See ei tähenda, et ma teda joonistamas pole näinud. Me käime samas kunsti klassis muideks." ütles ta veidi pahaselt, kuid võttis siis ühe lonksu kakaost ja ütles jälle oma tavaliselt toonil: "Pealegi on see mõttetu vaidlus, me kõik võtame neid aineid mida tahame ja selleüle ei saa vaielda."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 22:17:43 GMT 3
Deily turtsatas Mammu jutu peale irooniliselt. Kus nüüd leidis alles vabanduse.. Surunud alla umbes seitse erinevat moodust Helenile ja Kätule vastata, oli ta lihtsalt vait. "tegelikult hakkan ma nüüd minema." sõnas tüdruk lõpuks ning saatis siis kõigile sellise ärge-öelge-midagi pilgu. Ta poleks viitsinud seda 'ei ära mine-lähen küll-mkm' teemat ajama hakata ning enda paha tuju kellegi peale välja valada ei tahtnud ta kaa, mis siis, et ta seda juba teinud oli. Ly haaras oma koti ning suundus siis välja ja bussipeatuse poole.[/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:23:52 GMT 3
"Oh tsiiiisas." pomises Käthlyn silmi pööritades. Ta võttis ampsu oma jäätisest, millest poole pidi siia jätma ning viis pilgu Reginile ja Helenile. "Kas te tahate veel siia jääda ?" küsis ta püsti tõustes, sest oli üsna kindel, et nad ei taha. Järelikult peab ta terve selle kamba kooli viima.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 22:25:14 GMT 3
"Mine jah," pomises Helen Deily kaugenevale seljale pahaselt. Seejärel, olles veel keelt näidanud, pöördus ta Regini poole. "Vabandust, et me niimoodi sinu ees.. Seda juhtub vahest. Kui tal paha tuju on, siis ma lähen iseenesest endast välja ja.. ei vastuta enda tegude ees. Anna andeks," sõnas ta kahtlevalt, hakates taas muutuma selleks tavaliseks tüdrukuks, kes ta tegelt oli. "Ma ei tea, oleneb, mida teie tahate," lausus ta õele.
|
|