|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 21:02:02 GMT 3
"Lillu olen mina." pistis tüdurk kiirelt vahele ning kortsutas siis teatraalselt kulmi. "Einoh, sa võid ju ÄRA kaa minna." vastas ta lihtsalt ning haaras siis Käthlyni käest menüü. Mammul oli ALATI midagi mille üle vinguda.. mitte, et Ly sellega juba harjunud ei oleks. Tüdruk muigas endamisi. "Kes mulle siis raha laenab ?" küsis ta, otsustades, et tal on kohe kindlasti jäätist vaja ning surudes samas alla kiusatuse Reginit Kätu peikana esitleda. Saaks natuke naljagi vähemalt aga nojah.[/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:12:26 GMT 3
Käthlyn turtsatas Heleni tutvustamise peale. See kõlas lihtsalt naljakalt ning viis siis pilgu Lillule, kes talt menüü ära võttis. "Noh.. ma ei tea, ma võin laenata, kui Helen just ise seda teha ei taha" kehitas ta õlgu.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 21:15:35 GMT 3
"Mhmh." vastas Ly nõustuvalt Kätu pakkumise peale ning ulatas siis menüü talle tagasi. Deily tõusis püsti ning suundus siis leti poole, et endale lõpuks oma jäätis ära tellida.
ot: ma oletan, et me pole kuskil nii peenes kohas, kus tellimusi küsima tullakse, eks ?[/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:18:53 GMT 3
Käthlyn pööritas silmi ning ütles "Noh.. ma lähen tellin siis meile ära, Helen, sulle ka ? või sulle Regin?" ta tõusis püsti ning jäi kaaslastele küsivalt otsa vaatama.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 21:18:57 GMT 3
Helen pööritas silmi ja ohkas vaikselt. "Mul on ükskõik. Mul on piisavalt raha kaasas, kui vaja on. Ma oskan juba Deily'ga arvestada," sõnas ta teistele silmi pööritades. Hetkel, mil ta sõbrannale otsa vaatas, nõksatas ta väga kergelt teiste poole ja kergitas vildakalt kulmu, teades, et Deily mõistab tema küsimust. Kuuldes Käthlyni pakkumist, noogutas tüdruk naeratades. "Üks jäätisevalik ja kakao," sõnas Helen talle muiates, pannes talle antud menüü käest ära.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:20:49 GMT 3
Regin raputas pead ja ütles:"Ei aitäh. Mul pole kõht tühi."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:24:56 GMT 3
"Okei.. Sulle siis jook ja meile jäätis ja kakao." otsustas Käthlyn, kellel oli kohe selline hea väljategemis tuju. Ta läks Deily juurde ning ostis sealt 3 sokolaadi-vanilli jäätist, kaks kakaod ja kaks fantat, teades juba ette, et Deily nurisema hakkab, aga ta tõesti ei tahtnud hakata siin eraldi piima küsima, mida Deily kindlasti oleks tahtnud. Olles ära maksnud ning asjad kätte saanud andis ta ühe jäätise ja fanta Deilyle ning ütles muiates "Võta." ning võttis siis kõik teised asjad ja läks laua juurde tagasi. Ta lükkas fanta Reginile ning kakao ja ühe jäätise Helenile. "Sobib ?" küsis ta ning hakkas siis muigega oma jäätist sööma.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 21:28:01 GMT 3
Deily kopsis veidi kannatamatult letile ning tädi tema vastas tegi seda sama. See isekas müüjatädi kavatses jäätist nii kaua enda käes hoida, kuni Käthlyn tuleb ja ära maksab. Mida veel !? "Kätu, tule p a l u n." hõikas tüdruk sõbrannale ning vaatas teda anuvalt. Kui kõik lõpuks makstud oli, näitas tsikk müüjale vaid keelt ning suundus siis sirge seljaga laua juurde tagasi. "Isekas b*tch." lausus ta esimese asjana lauda jõudes, mis siis, et teised sellest veidi valesti võisid aru saada.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 21:30:06 GMT 3
Helen noogutas aeglaselt, alustades oma jäätise söömist. "Eks ta siis sobib," pomises ta ohates ja pead käele toetades. "Mis siis nüüd? Lihtsalt istume ja sööme siin?" küsis ta oma kaaslasi vaadates ja tüdinult silmi pööritades. "Ma oleks võinud siis raamatu kaasa võtta." Turtsatades sõi ta oma jäätist edasi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:32:32 GMT 3
Regin oli üllatunud, kui tema ees jook maandus, kuid siiski pomises ta Käthlynile:"Aitäh.." Ning viisakusest võttis ka ühe lonksu. Tema sügavsiniste silmade pilk piidles Helenit, kellesr Deily talle kunagi rääkinud oli. Enda blondid juuksed näo eest ära tõmmanud võttis ta veel ühe lonksu ning jäi siis niisama ringi vaatama.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 21:39:24 GMT 3
Deily vaatas üllatunult Heleni poole. "Eee.." Tüdruk saatis talle sellise mis-värk-on-nüüd pilgu ning jätkas siis "et.. see on nagu.. söögikoht. Siin üldiselt süüakse jah." seletas tüdruk 'lahkelt.' Raamatu kommentaari peale ei suutnud Ly aga silmapööritust ära hoida. "Mis sul on päevad või ?" küsis ta turtsatust kuuldes tigedalt ning pöördus siis kategooriliselt enda vastas istujale silma vaatama (eeh, mai tea kumb teist minu ees istub). Oli olnud SUUR viga Helen siia kutsuda.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 19, 2009 21:46:50 GMT 3
Helen pidi jälle Deily't lööma. Talle hakkas see juba närvidele käima. "Mul on lihtsalt igav. Ise sa räägid, et elust tuleb koguaeg rõõmu tunda. Noh, mul on praegu väga igav," seletas ta õlgu kehitades ja oma kakaod juues. Ohates toetus ta seljatoele. "Mis aineid sa õpid?" küsis ta lõpuks Reginilt, üritades meenutada, kas ta on poissi mingis tunnis näinud.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 21:47:42 GMT 3
"Pole tänu väärt." kehitas Käth õlgu ning pööritas siis samuti veidi Heleni käitumise peale silmi. Ta võttis jäätisest ampsu ning turtsatas siis ja vaatas korraks etteheitvalt, kuid lõbusalt Deily poole. "Mnjamh, te ei rahune ka kunagi maha.." ütles Käth, kuigi teadis Helenit ja Deilyt korraga vaid paar päeva.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 21:49:26 GMT 3
"Klaverit põhiainena, laulmist lisana. Näitlemises käin ka. Kuid sina?" arendas Regin taaskord viisakat vestlust. Millegi pärast oli ta väga huvitavasse seltskonda sattunud ning see, kuidas seal üksteisega suheldi oli noormehele natuke uus. Ja muidugi oli ta ka ainus poiss kolme endast noorema tüdruku keskel.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 21:51:19 GMT 3
Deily urises vihaselt, kui Mammu teda lõi. "Kui sa elust rõõmu tunneksid, oleksid sa õ n n e l i k, et sa siin oled, mitte vihane selle pärast, et sa kuskil mujal olla võiksid. Sa vaatad asju absoluutselt kõige halvema nurga alt üldse." vastas tüdruk ühe hingetõmbega, kuid jäi siis vait. Miks nad alati Mammuga tülli läksid, kui nad kohtusid ? Ainult siis, kui Mammu unine oli, suutsid nad suhtlemises normaalseks jääda. Tüdruk alustas oma sulava jäätise söömist ning lõikas end vestlusest täiesti välja.[/color]
|
|