|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 14, 2009 11:40:26 GMT 3
Helen sisenes kuuendasse tuppa ja nägi, et see oli tühi. Tüdruk jalutas uksele kõige lähemal asuva voodi juurde ning asetas oma koti selle kõrvale. Seejärel istus ta asemele ja silmitses ruumi lähemalt. Seal oli neli voodit, millest ainult Maria omal olid asjad. Järelikult polnud teised veel kohale jõudnud ning selle üle oli Helenil ainult heameel. Ei olnud kedagi, kes oleks kohe tormanud ja tema nime teada tahtnud. Omaette naeratades viskus tüdruk voodisse pikali ja haaras raamatu kätte, toimides nii, nagu ta kodus ei oleks kunagi saanud teha. Seejärel ohkas ta pikalt ja põhjalikult ning asus lugema.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 14, 2009 11:48:10 GMT 3
Alicia ei vaevunud uksele isegi koputama, olgugi, et see ei olnud tema tuba, kuhu ta sisenes. Ust avades märkas ta just seda inimest, keda ta näha lootis. "Hei!" ütles ta kõva häälega ja naeratas, olles kolme kiire sammuga Heleni voodi kõrval ja järgmisele voodile istuma maandunud. Korraks vaatas ta segadusega toas ringi. "Kas sul polegi toakaaslaseid?" küsis ta tühja tuba silmitsedes. "Mul on mingi imelik kutt, kes näeb koguaeg välja, nagu ta hakkaks kohe surema, ütleb kõike vaikselt ja vaevaliselt, ja paneb koguaeg silmi kinni ja siis ohkab ka veel. Ma tulin igaksjuhuks ära sealt, pärast süüdistavad mind veel ta surmas või midagi." Alicia itsitas, kuid muutus siis jälle tõsiseks. "Mis sa loed?" küsis ta nüüd järgmise küsimuse. Tundus, nagu tema jutt ei lõppekski.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 14, 2009 12:07:52 GMT 3
Helen võpatas ja langetas raamatu, et näha enda ees itsitavat Aliciat. Olles tüdruku sisenemisest veidike kohkunud - sest kodus ta midagi sellist ikka ei näinud - kogus ta ennast natuke enne vastamist. "Ee, jah, ma ei tea. Siiani pole keegi oma jalga siia tõsnud," sõnas ta vaikselt. Kuuldes aga juttu mingist Alicia toakaaslasest, läks Helen kergelt punaseks. Järgneva ütles ta poole kõvema häälega, kartes, et muidu hakkab koolikaaslane ka teda surevaks pidama: "Ma loen Saksamaa ajalugu." Kergelt naeratades pani ta raamatu koti peale ja vaatas seejärel kulmukortsutusega külalist. "Ja.. mida sa siin teed, kui ma küsida tohin?"
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 14, 2009 12:18:24 GMT 3
Alicia muigas. "Nad kindlasti väldivad sind. Oota natuke, ma mõtlen hea põhjuse välja ka, miks." Alicia jäi hetkeks mõttesse, kui kuulis Heleni järgmist vastust. "No loomulikult! Nad näevad, et sa loed ajalugu, ja lasevad siis kohe jalga." Alicia itsitas. "Mitte, et mul isiklikult midagi ajaloo vastu oleks. Ei, see on täitsa huvitav. Vahepeal. Kord kümne aasta jooksul." Kõik, mida Alicia oli sinnamaani öelnud, oli olnud läbi naeraturtsatuste ja muige, nii et ei saanud jääda mingisugust kahtlust, et ta oli kõige selle osas nalja teinud. "Ma ju ütlesin sulle! Ma põgenesin selle sureva tüübi juurest! Okei, tegelikult on ta päris normaalne. Välja arvatud see suremise osa. Ta oskab täiesti hästi joonistada. Ja ta on hullult palju reisinud." Alicia noogutas hoogsalt.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 14, 2009 14:19:45 GMT 3
Helen noogutas natuke aega, oodates kuni Alicia oma jutu lõpetas. "Minu arust on ajalugu huvita ja ma ei usu, et teised on siit ära põgenenud, sest ma pole kedagi näinudki," sõnas ta õlgu kehitades ja oma raamatule üht pilku heites. "Mis sellesse.. surevasse poissi puutub, siis oleks tore, kui ma kunagi tema pilte näeksin. Aga ehk see juhtub kunsti tunnis." Naeratades viis Maria oma pilgu taas kaaslasele. "Mis me siis nüüd teeme?" küsis ta kulmu kergitades.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 14, 2009 14:30:53 GMT 3
Alicia noogutas. "Jaa, tegelikult pole mina üht oma toakaaslast ka näinud, aga väidetavalt pidi see mingi kutt olema," lausus ta pisut mõtlikult. "Ja ilmselt sa teda vist kunsti tunnis näed. Noh, otsi kõige hädisema ilmega kutti, ja see on tõenäoliselt just tema." Neiu kihistas jälle. Tegelikult ei mõelnud ta Chrisist üldse halvasti, see oli kõik lihtsalt naljaga, ja Alicia nöökis tihtipeale kõikide oma tuttavate kallal, eriti oma venna kallal, aga ta ei mõelnud seda kunagi halvasti. "Ma ei ole kindel," vastas ta siis huulde hammustades, "mis sa teha tahaksid?"
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 14, 2009 18:39:17 GMT 3
Helen noogutas kerge naeratusega. "Olgu, ma pean seda meeles. Kõige hädisema näoga poiss," pomises ta turtsatades, raputades muiates pead. Kuulnud tüdruku juttu edasi, kergitas ta imetlusest kulme. "Sul on vend? Oh, ma tahaks ka endale õde või venda," pomises ta, asetades kurvalt käed sülle. "Mul pole õrna aimugi, mida siin teha saab," sõnas ta seejärel, kuuldes Alicia viimast küsimust. See oli ka tõsi. Marial polnud mingisugust aimdust, millised tegevused seal olemas olid.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:23:20 GMT 3
Ty astus koos oma pakkidega sisse. Ta lükkas ukse pauguga lahti nii,et tema ka ehmatas. Poiss naeratas kahele tüdrukule vabandavalt ning vedas oma kotid tühja voodi juuurde. Ta hingas pahinalt välja ning kukkus voodile, sulgedes silmad ning kohe ka magama jäädes.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 18, 2009 2:46:13 GMT 3
Käthlyn, kes oli oma asjad teel siia üles korjanud, astus nüüd tuppa sisse ning viis pilgu vabadele vooditele ning siis inimestele, kes toas olid. "Tere, Käthlyn olen." ütles ta ning naeratas rõõmsalt ja pani asjad vabale voodile, mis oli täpselt ukse vastas. Seejärel maandus ta ise kottide järel ning vaatas poisi poole, kes oma voodis.. magas. Tüdruk kergitas kulme ning viis siis pilgu huvitavamatele inimestele, kahele v66rale.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 18, 2009 20:31:07 GMT 3
Helen pööras pilgu uksele, mis taaskord avanes. Kui seal astus sisse üks temast vanem tüdruk, oli Maria peaaegu täiesti veendunud, et ta kõnnib samuti voodini ja jääb magama. Kui uus toakaaslane aga rääkima hakkas, pilgutas Helen üllatunult silmi. "Ee, Helen Maria," sõnas ta silmi pilgutades ja ennast kogudes. "Ma olen su toakaaslane." Teades, et see kõlab tobedalt, turtsatas ta omaette. Aga ometi, selles peitus ka terake normaalset lauset, sest Alicia ju oli teisest toast.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 18, 2009 20:36:39 GMT 3
Käthlyni suunurgad tuksatasid tugevalt, kuid ta suutis siiski vait püsida. "Okei.." ütles ta, kuna tegelikult arvas ta, et see on loogiline, et Helen ta toakaaslane oli. Nüüd viis ta pilgu korraks teisele tüdrukule, kuid varsti oli see jälle esimese peal, kuna tolle välimus oli ikka suhteliselt pilkupüüdev ja lahe. "Esimest aastat olete?" küsis ta, kuna ei olnud neid eelmine aasta näinud.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 18, 2009 20:45:49 GMT 3
Helen noogutas, saates silmanurgast pilgu sõbranna poole. "Tema on Alicia, kõrvaltoast," sõnas ta lõpuks, vaadates naeratades taas Käthlyn'i ja lootes, et Alicia tema peale pahaseks ei saa. "Ja me oleme mõlemad esimest aastat." Maria saatis voodis magavale poisile ühe kõõrdpilgu ja pöördus siis taaskord toakaaslase poole. "Ma õpin kusti ja hip-hop'i ning käin veel näitlemas. Tema õpib.. klaverit ja laulmist," lisas Helen natukese aja pärast, et vestlust ülal hoida.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 18, 2009 20:51:30 GMT 3
"Meeldiv tutvuda" ütles Käth korraks Aliciale naeratades. Siis turtsatas ta aga korraks naerma. "Vabandust.. lihtsalt, jamh." ütles ta ning muigas ikkaveel laialt. Saab veel suuremat kokkusattumust olla ? "Ma õpin ka hip-hopi, kunsti ja näitlemist" ütles tüdruk ning viis siis pilgu jälle Aliciale. Klaver.. raske värk, nagu.. eriala. Tantsimine ja kunst olid rohkem nagu hobid. Kuid kõvahäälega ta seda välja ei öelnud.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 18, 2009 21:06:06 GMT 3
Helen turtsatas naerma. "See ei saa päriselt olla! Tegelt ka või?" küsis ta, vaadates suurte silmadega Käthlyni. "Kes sa selline oled, et sa minu ained valid?" uuris ta lõpuks naljaga, raputades pead. Täiesti uskumatu, et keegi oli TÄPSELT samad ained võtnud, mis tema. "Kumb sul lisaaine on?" Maria kergitas uudishimulikult kulme, olles magava poisi ja tema peale pahandamise juba ära unustanud.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 18, 2009 21:09:36 GMT 3
Käthlyn turtsatas ning ütles "Käthlyn Waterfall, pärit väiksest külast Londoni lähistel, elan oma toas ja mu naaber on idu." ütles ta poolnaljaga. "Kunst, kuigi mulle meeldib joonistada ka väga" ütles ta ning lisas "Sul?"
|
|