|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 21:54:51 GMT 3
Amanda mõtles endamisi, et kui ta oleks mõni poiss ja ta tüdruk oleks selline siis ta lihtsalt sureks ära.. "Ah, tead päris normaalselt. Võiks küll alati paremini minna, aga on ka praegugi väga hästi," lausus neidis muigega. "Ja sul endal?" küsis Amy seejärel.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:55:27 GMT 3
Nella naeris jällegi. "Jätka. Mul on vähemalt lõbus" sosistas ta Ty'le ning patsutas tolle õlale.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 21:56:07 GMT 3
"Ära küsi ausat vastust," ütles Reg grimasse tehes, kuid seda ei saanud Lilian näha, kuna ta istus ta süles ja seega seljaga.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:58:40 GMT 3
" Bella." sõnas Ty ja sirutas elegantselt käe Lil'i poole. " Tegelikult küll Isabella,aga ma tahan,et mind Bellaks kutsutakse." ta tegi täiesti tõsist nägu,kui välja arvata tema peen tibi hääl. Ta võttis lonksu oma õllest ning püüdis naeru alla suruda. Kogu värk oli liiga naljakas.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:00:04 GMT 3
"Olgu," ütles Amanda mõistvalt noogutades. Ta viis kulmukergitusega pilgu Liliani poole ja siis vaatas ta juba ringi, uurides ümbrust. Amanda jäi lõket vahtima ja irvitas vaikselt Ty koomiku talendi peale..
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:00:49 GMT 3
Ka Nella itsitas naerda. Vähemalt oli tal naljakas.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 13, 2009 22:01:53 GMT 3
"Oh lõpeta," naeris Lilian lõbusalt ja tõusis siis, klõpsudes vaiskelt joogikottide juurde ja tõi endale siidri.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:04:03 GMT 3
OT, kuidas muru peal kingad klõpsuvad ?
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:06:22 GMT 3
ot. Ma ei saa üldse aru miks panna kontsad kuhugi kohta, kus on muru..
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:06:49 GMT 3
OT, on palju asju, mida me ei mõista, Amanda
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:08:25 GMT 3
ot. Mul jääb konts näiteks muru sisse kinni.. Jaah ma tean.. Näiteks miks Eesti nii väike on?
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:08:32 GMT 3
" Gaash Lil!!" hüüdis Ty ja näitas näpuga Lil'i kingadele. " Need on ju juba moest väljas." ta tegi kohkunud näo ning pani käe suu ette, tehes suuri silmi. Ta võttis veel lonksu oma õlust ja viis pilgu korraks Reginile. Vaene mees mõtles poiss ning pööras pilgu uuesti Lil'ile.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:11:07 GMT 3
Nüüdseks oli Nella juba kõhukrampides. "OKei, .. ma .. suren.." lausus ta läbi naeru kui püsti tõusis. Tüdruk üritas maha rahuneda. "Muide, siin on järv ka" lausus Nella siis. "Igastahes, ma lähen ujuma" lausus ta, kui autost enda saunalina võttis ning mööda metsarada järve poole liikuma hakkas. Catherin teadis seda kohta, seal oli palju joodud.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:15:58 GMT 3
Amanda vaid irvitas hullult. "Ma tulen ka!" hüüdis ta Nellale järgi ja läks auto pagasniku kallale. Ta võttis sealt oma roosa saunalina ja jooksis Nellale järgi. Varsti oli ta Nellale juba väga lähedal ja kõndis Nelle kõrval edasi. "Sa tead seda Liliani juba ammu w?" uuris Amanda.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 22:16:52 GMT 3
Regin tegi nägusid Tyle, tolle naljad kohta, andes mõista, et etendus oli hea. Kuid kui nella ujuma tahtis minna hüppas Reg püsti enne kui Lil tagasi tema sülle jõudis:"Mina tahan ka tulla, kindlalt. Keegi veel? Ahjaa Lil.. Ma unustasin su rätiku maha.. see, mis sa minu tuppa tõid kuna sinu kotti ei mahtunud.. Ja sa ei taha nagunii oma juukseid märjaks teha, ega ju?" noormees rääkis häälega, nagu oleks kõik normaalne, kuid tema silmad välgatasid lõbusalt.
|
|