|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:24:09 GMT 3
Ty ohkas ja kustutas suitsu ära. Ta pilgutas paarkorda silmi ning läks,siis oma auto juurde. Poiss tõi sealt kasti alkot ning pani selle lõkke äärde. Ta ise ei võtnud veel midagi.Ty istus oma vanale kohale ning jäi ootama veel inimesi.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 21:24:41 GMT 3
"Eem, oleks tegelikult väga nunnu küll kui sa aitaks mul ühte kilekotti tassida," lausus Amanda ja naeratas. Ta oli kaasa ostnud suure kilekoti täie süüa ja teise kilekoti täie juua ja lisaks veel väiksem kilekotike lihtsalt magusat. Amanda võttisoma kätte joogikoti ja maiustuste koti. "Sa võid selle teise kilekoti siit võtta," ütles Amanda ja viis siis juba enda käes olevad kotid Nella toodud kottide juurde.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 21:26:52 GMT 3
Regin noogutas ning võttis Amanda toidukoti ja viis selle toitude juurde, kus olid nii tema kui Nella toodud asjad. Siis viskas ta veel paar puud juurde, et võimalikult kiirelt õiged söed saada. Siis küsis ta:"Keegi oma masinast muusikat paneb?"
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:28:41 GMT 3
Ty muigas ning ütles " Ma võin panna,kui vaja on.Lihtsalt öelge,mis musa tahate." ta naeratas sõbralikult ning tõusis püsti vaadates inimesi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:29:21 GMT 3
"Ma just mõtlesin selle peale, kuid ma ei viitsi end liigutada" lausus Nella, kui lõkke poole vaatas, endal kerge muie näol. "Kuid kui kõik tahavad siis võin ma ju end liigutada" lisas ta ning tõusis. Breezerist paar lonksu võtnud liikus ta oma auto juurde ning pani siis raadio üürgama. Hetkel tuli sealt Power Hit Radio. Vabandavalt vaatas ta Ty poole kes ka abivalmis oli. Nella muigas kergelt ning suundus siis tagasi lõkke juurde. Nüüd jäi ta seisma ning jälgis tuld, ise vahepeal joogist lonkse võttes. "Hei, Nella olen" lausus ta, kuid jäi siis taas mõttesse, kui lõket jälgis.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:32:08 GMT 3
Ty naeratas uuele kaaslasele nng sõnas " Ty olen!" ta muigas lõbusalt ja kuulas muusikat,mis tuli Nelli autost. " Kuidasss kõigil läheb?" päris ta ning seisis ikka veel püsti. Ta vaatas huvitatult kõigile korra otsa ning muigas muhedalt.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 21:32:45 GMT 3
Amanda läks ja võttis pagasnikust veel oma telgi ja pani siis pagasniku kinni. "Heips! Amanda," ütles Amy uuele tüdrukule sõbralikult. Am läks oma telgiga telkideplatsile ja võttis siis telgikoti lahti. Neidis võttis telgi välja ja pani selle ilusti laiali. Neidis võttis kotist teise kotikese ja võttis sealt vardad. Ta hakkas neid vaikselt kokku panema ja siis pani ta need telgi küljes olevatest kanalitest läbi.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 13, 2009 21:32:45 GMT 3
Muusika mürtsus valjusti ning kummid vilisesid kui tumesinine sportauto kihutades kohale. Lilian naeris kergelt ning hüppas üle ukse välja. Üks noor mees sealt tõstis välja Lil'i kohvri. "Tänud poisid," hüüdis Lilian ning auto sõitis minema. "Reg! Kas sa tuleks appi?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 21:33:51 GMT 3
Regin pööritas silmi, kui Liliani sisenemist nägi. Muidugi ei viitsinud too enda asju ise tassida ning Reg läks sinna ning võttis kohvri. Ta ei vaevunud sõnagi ütlema, sest nagunii poleks sellest kasu olnud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:34:46 GMT 3
Nella märkas nüüd Lilian'i, kes saabus. "Võiks paremini minna" vastas ta siis Ty'le, kui veel mõni hetk tolle tüdruku poole vaatas. Peagi pööras Nella oma pilgu taas lõkkele ning kaanis ülejäänud joogi. Taara pani ta eraldi kilekotti. Juba võttis ta järgmise breezeri. Ta alustas alati lahjaga. Ta lihtsalt ei kannatanud Lilian'i.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 21:35:16 GMT 3
Tasha jälgis, kuidas rahvast tasapisi aina juurde ja juurde tuleb. Tütarlaps kuulas, kuidas kõik ennast järjest tutvustasid. Mõndasid ta siit teadis, mõndasid mitte, seega otsustas ta ka oma sõna sekka öelda: "Natasha, kes veel ei tea." lausus ta naeratades ning seejärel kohendas oma tumedaid juukseid. Tütarlaps kandis tumedaid lühikesi pükse, valget toppi, millel olid kuldsed kirjad peal ning musti lillasid varrukaid lisaks.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 13, 2009 21:36:20 GMT 3
Lilian naeratas natuke eputavalt ning kohendas oma üleliia lühikest seelikut. Ta suudles Reggyt põsele ning hakkas kontsadega lõkke poole minema. "Meie telk polegi üleval," küsis ta Reginilt.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:37:50 GMT 3
Ty istus Nelli kõrvale ning vaatas Regini tüdrukut. " Heh, ma tunnen talle kaasa." ta vaatas Nellile muigel otsa ja viis,siis pilgu Reginile. Ta vaatas jälle lõket,kuid ei suutnud jätta seda omaette imelikku ja naljakat vaatemängu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 21:38:11 GMT 3
Regin raputas pead:"Ei, ma pole jõudnud veel, me alles jõudsime. Tuled appi?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:38:19 GMT 3
OT, Nella tegelt ei istunud, aga eks ma siis istun nüüd xD
"Kes ei tunneks" lausus Nella. "Ma ei kannata teda," OT, Ty, muuda vähem oma poste xD
|
|