|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 21:39:15 GMT 3
Amanda kinnitas telgi veel väikeste vaiastega maa sisse ja võttis siis kotist telgikatte. See oli erepunane, nagu Amy juuksed ja oli ka natuke valgeid kohti. Amy vaatas veel üht tüdrukut oma autoga kohale kihutamas ja pööritas silmi. Talle ei meeldinud eriti uhkustajad ja sellisest kohaletulekust võis lugeda välja väga palju uhkustamist. Neidis pani katte üle telgi ja puges selle alla siis, et panna see telgi külge kinni.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 13, 2009 21:39:39 GMT 3
"Ei, ma ei viitsi, ma istun lõkke juurde," ütles Lilian ning läks istus teiste juurde. "Tere kõigile. Lil olen, mis toimub?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:40:55 GMT 3
Liliani küsimusele Nella aga ei vastanud, ta vaikis. "Ma aitan sul telki ülesse panna" lausus Nella siis, kui püsti tõusis. "Tulen varsti" lausus ta aga Ty'le. Ta ei saanud nagunii kaua Regin'i seltsis olla.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 21:42:23 GMT 3
Regin pööritas silmi, tegelt polnud ta oodanud, et Lil oleks appi tulnud talle. Kuid kui Nella talle appi tuli naeratas ta tüdrukule säravalt ning nad panin telgi koos üles. See võttis natuke aega, kuid peagi olid nad valmis. Siis võttis poiss omale joogi ja istus Liliani juurde.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 21:43:15 GMT 3
Amanda viskas telgikoti telki ja sulges siis telgi lukud. Neidis keeras väheke oma valget punase südamega korsetti, mis oli ta valge topi peal. Veel olid tal ka jalas lühikesed beežikad bloomersid ja tanksaapad. Neidisel olid aga autos ka teised riided. Juuksed olid Amandal hetkel lahti, aga neidis võttis bloomerstie taskust patsika ja pani oma juuksed hobusesabasse, olles teel lõkke poole.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:45:07 GMT 3
Nella muigas kergelt. Peagi oli telk püsti ning ka Nella liikus tagasi lõkke juurde, enda vanale kohale. Tüdruk võttis taas lonkse oma joogist ning vaatas vaid lõket.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 13, 2009 21:47:11 GMT 3
Lilian naeris kergelt, kuid kortsutas kulme, kui Reg naeratas Nellale. Kui poiss tema kõrvale istuma tuli pani ta käed noormehele kaela ja istus osaliselt tema sülle. Võtnud lonksu tolle pudelist vaatas ta kõiki seal olijaid.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:48:04 GMT 3
Ty vaatas Lil'i ning pööritas silmi ta viis kiiresti pilgu Nelli'le ja Reginile muiates lõbusalt. " Kuidas endal....mis su nimi oligi?" päris ta Lil'ilt kuigi ta teadis täpselt,mis ta nimi oli.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 21:48:54 GMT 3
Amanda võttis enda toodud jookidekotist ühe õunasiidri. Neidis istus kuskile lõkke äärde maha ja vaatas lõket. Juues vahepeal natuke jooki. Ta turtsatas ja ta ei teadnud isegi miks.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 13, 2009 21:49:40 GMT 3
"Oh suurepäraselt. Kuid ma teadsin, et saan kuskilt endale sõidu. Nimi on Lilian," ning ta võttis veel ühe lonksu ja andis pudeli taas Reginile.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:50:15 GMT 3
Nella turtsatas kergelt, kui Ty küsimust kuulis. Ta vaid muigas, kui lõkkesse vaatas. Hetkeks suunas ta pilgu Lilian'ile ning ootas juba, kuidas ta oma bimbo häälega räägib. Peagi hakkas neiu naerma.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 21:51:37 GMT 3
Regin ohkas kergelt, ta ei kannatanud Lil'i eputamist. Ta võttis suure lonksu ning julgemata Nellaga rääkida küsis ta Amandalt:"Kuidas läheb siis?"
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:52:58 GMT 3
" Sul vedas ikka täiiieeega." sõnas Ty tehes kerget tibi häält. Ta muigas ja läks võttis endale ühe õlle. Talle omaette meeldis seda tüdrukut natuke kiusata, oli vähemalt lõbus. Poiss võttis suure lonksu õllest ja vaatas lõket.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 21:53:09 GMT 3
Natasha võttis oma joogi, mille ta oli kaasa tassinud, esmalt siis nagu alati siidri, et alustada millegi kergemaga ning maandus siis nagu enamus istuli lõkke juurde ning jälgis, kuidas üks tüdruk püüab ennast väga "lahedaks" teha, kuigi see nähtavalt väga tal välja ei tulnud. Tütarlapsel polnud tegelikult praegu väga tuju midagi vahele öelda, seega oli enda tavapärase tuju vastu väga vaikne. Ta võttis lonksu siidrist ning jäi ümbruskonda jälgima
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 13, 2009 21:54:50 GMT 3
"Ma tean," ütles Lil kergelt ning naeris helisevalt. "Seega. Mis su nimi oli?"
|
|