|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:20:22 GMT 3
Ty tahtis ka ujuma minna. Ta ei tahtnud selle Liliga üksi jääda. Pärast meigib Ty veel ära! Ta tõusis püsti ja vaatas igatsevalt kohta,kuhu pidi järv jääma. " Ma tulen ka!" sõnas ta ja vaatas Reginile korraks otsa. Ta lootis,et ei rikkunud nüüd ära seda,et Lil ei tuleks kaasa.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:20:31 GMT 3
Nella muigas kergelt, kui juba mõned tulla tahtsid. Nad hakkasid Amandaga vaikselt ees liikuma. "Liliani tean ma tutvumispeost saadik" lausus ta ning turtsatas kergelt, kui mööda metsarada edasi liikus, endal rätik üle õla. "Kuulsin ta häält ning nägin kuidas ta Regin'il kaelas rippus ja juba sellest hetkest ma ei sallinud teda" rääkis Nella ning naeris endamisi, kui hetkeks Amanda poole kiikas ning siis taas liikumis suunda vaatas. "Rohkem pole suhelnud ja ausalt öeldes - ei taha ka" seletas Nella.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:24:42 GMT 3
"Mina nende poiste asemel poleks teda peale küll võtnud. Ta on jube. Ta pole isegi ilus mitte. Ma ütleks, et sina ja mina ja niimõnedki teised tüdrukud veel on palju kenamad kui tema," lausus Amanda muigega. "Pealegi tundub, et isegi Regin ei salli teda eriti, aga ma ei saa eru miks ta taga üldse käima hakkas?" lisas neidis, säilitades muiet.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:27:50 GMT 3
Nella turtsatas kergelt. "Eks see ole nii jah" lausus ta. "Regin ei salli jah teda" lisas Nella siis. "Kuid miks ta temaga käib, ma ei saa rääkida" lisas tüdruk siis. Nella oli vist ainuke, kes teadis mis tegelikult toimub. "See on Regin'ile pisut isiklik" lisas ta selgituseks. Muidu oleks ju ükskõik olnud.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 22:30:52 GMT 3
Kui kõik sättisid ennast ujuma, mõtles samuti Natasha, et miks koos nendega minna. Tütarlaps ajas end püsti ning naeratas: "Ma tulen kah.." lausus ta kiiresiti ning hakkas aeglaste sammudega järve poole. Ta polnud siin samuti esimest korda, kunagi ammu oli ta siin olnud. Ta vaatas, et enamus rahvast läheb ujuma, seega pidi see päris lõbus olema.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:31:20 GMT 3
"Aa.. Muidu ma pakuks, et Liliani issi on mafiooso ja ta tapab ära kuti, kes ta tütrega ei käi ja kes ta tütrele hullult meeldib," lausus Amanda. Ta mõtles seda ka muidugi naljaga, aga ohkas siis. Tal oli veel siidripurk käes ja ta jõi lonksukese, olles ise mõtlik. "Ta on ikka tõesti nii jube," ütles ta ja hakkas irvitama, kuna ta ei saanud sellest ei üle ega ümber.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:33:46 GMT 3
"Usu mind, sa pole ainuke kes teda ei salli" lisas Nella siis ning naeris samuti. Tüdruk võttis lonkse breezerist, mille ta kaasa oli tarinud. Peagi oli puude vahelt paista järve. Väljas oli pime ning seega vesi sätendas kuu valguses, mis paistis ka tüdrukuteni. "Kohe oleme kohal" lausus Nella muiates.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:41:44 GMT 3
Amanda vaid noogutas. Neidis võttis uue lonksu. Amanda üritas ühe käega korsetipaelu lahti harutada, aga see oli võimatu. Nad aga jõudsid kohe järve äärde ja Amanda pani oma siidri mingile kivile ja rätiku maha. Neidis hakkas siis kahe käega harutama neid paelu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 22:42:17 GMT 3
Reg ei kavatsenud jääda Liliani virisemist kuulama, kuid too ei ole teda minema lasknud. Kuid tal vedas. Helises tema telefon ja ta võttis vatsu tundmatu numbri kõne. See oli Kate, kes ei saanud Lil'i tolle teleofnilt kätte ja tahtis temaga rääkida. Reg andis telefoni Lilile ning jooksis järele ujumaminejatele. Nellani jõudnud ta naeris ja ütles tollest mööda liikudes:"Kas see loeb ujumiskäiguna, mille sa mulle sees oled?"
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:44:52 GMT 3
Ty läks teistele järgi ning võttis oma õlle kaasa. Ta jõudis varsti tüdrukuteni ning muigas lõbusalt. Poiss tõmbas oma tossud jalast ning pistis varbad vette. " Pisut jahe." sõnas ta nng rüüpas oma õlut. Ta ei viitsinud end lahti koorida ja seepärast hakkas ta riietega vette minema.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:45:18 GMT 3
Nella muigas kergelt. "Sees pole ma midagi, kuid keegi pidi mind viima jah" lausus Nella siis. "Nagu sa mulle ennustasid, mäletad?" küsis tüdruk siis, kui salli kaelast ära võttis. Sall lendas murule samuti ka neiu maika ning teksad, mille alt tulid välja valged bikiinid. Tossud ja sokid jäid koos teiste asjadega kaldale.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 22:49:12 GMT 3
Amanda avas korseti eest ja hingas korra sügavalt. Neidis võttis seljast ka valge topi ja bloomersid. Enne bloomerseid võttis ta ka muidugi ära oma tanksaapad ja sukad, mis olid saabastega ühe pikkused. Neidis jäi nüüd musta värvi bikiinide väele ja võttis juuksed lahti. Võtnud siidrist veel lonksu läks ta vette.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 22:50:17 GMT 3
Reg tõmbas T-särgi seljast ning võttis ka pikad püksid ära. Noormees oli üsna treenitud, kuid pisut liiga kahvatu. "Muidugi. Ja selgeltnägija ütleb, et sa saad varsti märjaks." Ta haaras kahest tüdruku käest ning sikutas ta vette, tõugates õrnalt nii, et too kogu täiega vette lenas. "Ma loodan, et see külm pole," muigas ta ja hüppas ka ise sisse. Ta oli justkui teine inimene, kui oli Nella juures ja Lilian oli kaugemal. Ta oli lõbus ning tal oli pidevalt naljakas.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 22:53:25 GMT 3
Kui Naty oli veekogu äärde jõudnud, võttis neidis oma riided ära ning riiete alt paistsid helesinised bikiniid, millel olid kuldsed kirjad ning äärised peal. Tütarlaps astus vette ning see oli kergelt jahe, aga vahet ju tegelikult ei olnud. Tasha liikus vees sügavamale ning lõpuks sukeldus ta vee alla, tulles pinnale palju eemal, kuid siiski, oli ta inimeste seas. Mõnus ning värskendav tunne oli
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:54:23 GMT 3
Ty otsustas ikkagi särgi ära võtta ning ta viskas selle kaldale. Poiss tühjendas oma õlle ning pani selle liivale. Ta tormas,siis üle kere vette ning ujus vee alla. Varsti tuli ta seal puristades välja ning mingi vetika moodi värk oli talle juustesse kinni jäänud.
|
|