|
Post by Christopher C. Carm on Aug 11, 2009 12:09:58 GMT 3
"Ma tänan," lausus Christie naeratades ning toetades enda küünarnukid lauale, uudishimulikult Christot silmitsedes. "Sina ka, peab mainima," sõnas ta, suunurgad ülespoole tuksatamas ning taas naeratuseks kaardumas. Christopher nägi tõsiselt väga nunnu välja. "Ait2h," lausus noormees naertades tydrukule kui too oli kiitnud noormehe v2limust. Poiss silmistes tüdrukut ja naeratas lootuses, et varsti saab ta tüdruku tantsima kutsuda.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:15:29 GMT 3
"Niijahh," lausus Bella õele. "No ma võin ju loota, et äkki tuleb mõni nunnu poiss, kes hakkab minuga rääkima ja saan uusi tutvusi. See on ju ikkagi tutvumispidu," lausus Bells muiates.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 11, 2009 12:21:46 GMT 3
Amanda oli vahepeal käinud leti juures ja ostnud omale ühe siidri. Neidis oli läinud aga kohe ka tagasi laua äärde ja vaadanud lihtsalt ringi. Kuskil toimus mingi draama vahepeal ja siis oli lihtsalt tantsivad inimesed jne. Am teadis ka siinolijatest vaid Chris'i ja Shad'i. Teisi vaid umbkaudselt..
ot. te postitate nii kiiresti, et ma ei saa magamagi minna '-'
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:23:25 GMT 3
"Seda see on. Siis ootame kedagi?" pakkus Valerie ja vaatas õe poole.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:33:14 GMT 3
"Näiteks jahh," lausus Bella naeratades, "Või läheme ise kellegagi rääkima. Ka see on võimalus"
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:39:51 GMT 3
"Ma ootan seljuhul praegu siin, kui sina lähed." ütles Valerie õele vastuseks.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:53:11 GMT 3
"Mmm, parem mitte. Ma jään siia," lausus Bells. Ta oli enda arust veidi liiga arg aga mnjahh, juhtub.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:55:17 GMT 3
"Okei. Siis igavleme siin kahekesi." ütles Valerie ja itsitas selle peale vaikselt.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:57:44 GMT 3
Ka Bella muigas. Kaks arga kaksikut," lausus Bella muiates. "Üsangi naeruväärne tegelikult aga tead, et mul on nii hea meel, et sa olemas oled," lausus Bella õrnalt naeratades Valeriet vaadates.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 13:00:17 GMT 3
"Nagu sa oskaksid üldse muudmoodi ette kujutada." ütles Valerie mõtlikult.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 13:06:01 GMT 3
Robert oli jõudnud just linnast ja parkis enda auto parklasse. Vaikselt liikus noormees saali. Inimesi ei olnud veel eriti palju, aga väheseks ka seda nimetada ei saanud. Esialgu otsis noormees oma pilguga Chani, kuid teda ta ei leidnud. Kuna saalil oli terass ka, siis suundus noormees sinna. '' Chan, '' lausus ta ja kõndis neiu poole.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 13:06:20 GMT 3
"Pole proovinudki," lausus Bella naeratades. "Aga mul on päris kahju inimestest, kellel pole kaksikõde/venda või üleüldse õdesid-vendi. Siis oleks elu küll masendav," lausus Bella veidi mõtlikult.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 13:07:45 GMT 3
"Võibolla mõnele nii meeldiks. Olla üksiklaps. Aga mulle küll mitte." lisas tüdruk naeratades.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 13:10:21 GMT 3
"Harjumise asi ma arvan, " lausus Bells mõtlikult.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 13:12:36 GMT 3
Valerie ei osanud praegu midagi öelda. Tüdruk tõusis ja tõi endale kuskilt ühe koka. Siis istus ta õe kõrvale tagasi.
|
|