|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 13:12:53 GMT 3
Chan tõstis kohe enda pea veranda ääretl ja vaatas poisi poole, keda ta oli igatsenud kõige rohkem näha. "Robert," lausus ta vaikselt ja kallistas teda, kuigi nad ei olnud ikka veel paar ega midagi. Tüdruk lihtsalt vajas hetkel teda.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 13:16:26 GMT 3
Kui Robert sai Chanilt kallistuse, ei lasknud ta temast lahti vaid hoidis ta alaseljast kinni ja vaatas siis neiule otsa. '' Noh, mis on? Miks nii tusane ja miks sa siin üksi verandal konutad? Kus Nel on? '' küsis noormees Chanellilt, kui märkas , et tüdruk pole enam sama särav, nagu varem.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 13:20:28 GMT 3
Chanell vaatas Robertile otsa, kes teda tugevlat hoidis ja tundis, kuidas ta veidike rahuneb. "Nella läks tantsima," lausus ta siis. "Aga teine asi..sellepärast, et ma just nägin enda eksi, keda ma silmaotsaski ei salli ja nüüd käib ta ka siin koolis." Tüdruk vaatas Robertile otsa, kui veel lisas: "ja siis hakkas Marcus ka veel Thomasega ülbama ja siis Nellal on ka sitt tuju ja mida kõike veel." Chanelli jaoks oli siin kindlasti liiga palju draamat ühe õhtu kohta.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 13:43:28 GMT 3
'' Oota, mis ekspoiss? '' küsis Robert, kulm kortsus. '' Mis ta tegi siis, et Marcusega sõnavõitluseks läks?'' küsis noormees veel.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 13:52:06 GMT 3
"Lihtsalt, me hakkasime omavahel sõimlema ja siis Marcus käskis tal uttu tõmmata, muud midagi ei olnudki. Ma lihtsalt ei talu, kui keegi minu ja Thomase vahelistesse asjadesse sekkub, see värk on keeruline. Chanell vaatas Robertile tõsiselt otsa.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 13:54:36 GMT 3
'' Ära lase nüüd end norgu mingi Marcuse või ekspoisi pärast. Täna lõbutseme, eks? '' ütles Robert ja naeratas tüdrukule armsalt. '' Ole nüüd, '' sõnas noormees veel ja tegi Chanellile suule õrna musi ja naeratas talle siis jälle.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 14:02:45 GMT 3
Chanell naeratas ja lausus: "olgu, ma üritan." Ta kallistas poissi ja vaatas talle siis otsa, õrnalt alahuulde hammustades. "Lähme nüüd sisse," pakkus ta välja. Tundus, et muusika ja rahvas on sees elavamaks muutunud.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 14:10:19 GMT 3
'' Lähme, '' sõnas poiss ja naeratas. Ta pööras end Chani kõrvale nii, et ta sai tüdrukult oma parema käega ümbert kinni võtta.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 14:11:06 GMT 3
Bella märkas enda toakaaslast ning võttis LErilt käe kinni ning vedas ta Derremyga samasse lauda. "Heipaa, kuidas läheb?" uuris Bella sõbrannalt. "Ahjaa õigus. Valerie-Derramy, Derramy-Valerie," tutvustas bella neid omavahel. "Leri on minu kaksikõde," lisas ta veel seejärel.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 14:12:19 GMT 3
"Tere." ütles Valerie ja istus laua taha maha.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 11, 2009 14:12:30 GMT 3
Thomas seisis siiski veel leti juures, jõi enda viskit ja oli täiesti rahulik, kuid vägagi segaduses. Ta vaatas ringi. "Ilusad naised siin," mõtles ta.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 14:15:46 GMT 3
Chan pani enda käe ümber Roberti piha ja sammus siis tema kaisus saali tagasi. Ta eiras Thomast ja püüdis säilitada hea tuju, mis tal nüüd tekkinud oli. Kui nad saalis olid, vaatas tüdruk Roberti poole.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 11, 2009 14:16:51 GMT 3
Amanda ohkas. Neidis jõi viimase lonksu oma siidrist ja loivas siis leti äärde. Neidis viskas purgi lähedal olevasse prügikasti ja jäi end leti äärde toetades joogivalikut silmitsema.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 14:22:53 GMT 3
"Hästi." ütles Valerie. "Me oleme siiski kaksikud ju." lausus tüdruk naerdes.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 11, 2009 14:24:13 GMT 3
Thomas märkas enda kõrval sesimas järsku ühte kummalise välimusega tüdrukut. Ta silmitses teda mõne hetke, kuid siis viis pilgu tagasi rahvale ja võttis uue lonksu enda viskist.
|
|