|
Post by Thomas McQuinn on Aug 11, 2009 0:53:25 GMT 3
"Ma ei lähe kuhugile, nagu sa näed," lausus Thomas sama ärrinunult. Talle tegi see kutt nalja. Ta võttis lonksu viskist ja asetas siis väikse kolksatusega klaasi tagasi letile. "Päris head tipsid on siis," lausus ta taas mittekellegile, kuid ometi Marcus sai teda kuulda, sest tüüp oli seal samas. Tom vaatas saalis ringi, tegemata Marcusest väljagi enam.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 0:55:11 GMT 3
Chanell kiirustas verandale, panemata enam teisi tähele, peale Nella. Ta vajus veranda äära vastu kükikile ja peitis pea käte sisse. Ta ei nutnud, pigem oli vihane. "Oli seda nüüd vaja," lausus ta vihselt, nii, et sõbranna seda kuulda võis. Järgmisel hetkel tõmbas tüdruk enda rinnakate vahel välja suitsupaki ja tsäksi selle seest, ta süütas veidike värisevate kätega suitsu.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 0:56:46 GMT 3
Mees hoia sellest tüdrukust eemale..." Ütles Marc Chan-ile osutades "...Või ma lihtsalt lõõn su maha." Lisas ta naeratades kui ta mehest mõõda läks nii et nende õlad mõnusa laksuga kokku põrkasid.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:56:55 GMT 3
Nella hakkas kergelt naerma. "Ma täiesti mõistan sind" lausus ta ning naeris kergelt edasi. Vahepeal võttis tüdruk lonkse oma joogist.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 0:59:21 GMT 3
"Ära naera," lausus Chanell tõsiselt, kuid hakkas siis ka ise järgmisel hetkel naerma. "Liiga palju draamat ühe õhtu kohta," lausus siis, suutmata naeru pidama saada. See ei olnud selline väga lõbus naer, pigem veidike hüsteeriline.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 1:00:18 GMT 3
Nüüd liikus mees ka verandale. Kui ta kohale jõudis võtist ta ühe paki ise keeratud suitsudega millest ta ühe põlema süütas. See eraldas kirsi lõhna. Mees liikus siis Nella ja Chan-i juurde. "Lahe ex sul." Ütles ta siis aeratadeds ja siis kaks kiiret mahvi võtes.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:01:09 GMT 3
Nella ei naernudki, et see naljakas oleks. Pigem naeris ta, kui tobe see kõik on, mis seal toimus.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 11, 2009 1:01:53 GMT 3
"Mina võin ju temast eemale hoida, lausus Thomas tõsiselt. Järgmisel hetkel ta aga irvitas, kui lisas: "aga teine asi on see, kas see tüdruk minust eemale suudab hoida. Tead, ma olen tema jaoks nagu narkootikum, kui aus olla. Tee mis tahad, ta tuleb alati minu juurde tagasi." Thomas naeris ähvarduse peale. Ta ise teadis Chanelli liiga hästi, et midagi karta või ähvardusi kuulata või ültse midagi tähele panna. Mees vaatas Marcusele järgi, kes lahkus ja oli lahkudes nimelt tema vastu põrganud. "On alles hale kuju," mõtles ta ja rüüpas viskit, olles tegelikult ise üsnagi endast väljas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 1:04:27 GMT 3
Chanell jäi viimaks vait ja siis jõudis sinna ka Marcus, tüdruk ei vastanud talle midagi, sest talle suht ei meeldinud, et keegi ennast tema asjadesse segab, kuid ta ei hakanud selle koha pealt midagi ültema ka. Neidis tõmbas vaid enda suitsu edasi, olles ise ikka tegelikult vihane. Ta ei uskunud, et tänasest peost enam midagi välja tuleb. "Isegi Robert ei suudaks mu õhtut enam päästa," mõtles tüdruk. Roberti peale mõtlemine tegi tal tuju veidike paremaks, kuid see, et poissi ikka veel seal ei olnud, muserdas teda veelgi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:06:20 GMT 3
"Ma pean tantsima" pomises Nella vaikselt, võttis oma joogi, koti ning suundus tagasi sisse. Tüdruk läks pani oma koti DJ puldi juurde ning suundus siis koos klaasiga tantsuplatsile. Tüdruk ei mõelnud, et ta on koolis. Talle tundus see täiesti klubi moodi. Seega ei kontrollinud ta oma tantsuliigutusi. Ta lasi end vabaks.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 1:08:11 GMT 3
Ma lahkun sellelt peolt." Lisas mees naeratades kui ta oma koni kustutas ja siis ukse poole liikuma hakkas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 1:17:07 GMT 3
Chanell noogutas Marcusele, jäädes nüüd üksinda terrassile. Ta lasi peal vajuda vastu jahedat terrassi äärt, tüdruk sulges silmad. Suitsu oli ta juba ära kustutanud.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 9:59:29 GMT 3
Valerie jõudis ka peole. Näinud oma õde kuskil istumas, läks tüdruk ja istus tema kõrvale. "Kas ma jäin väga hiljaks?" küsis ta õelt.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 11:59:19 GMT 3
Bella naeratas kui nägi, et lõpuks ka Valerie tuli. Valerie küsimuse peale raputas Bella vaid pead. "Ma ei usu, aga kas sa tead, et sa oled tõeline elupäästja, kuna ma nägin välja ilmselt nagu mingi loll üksi istudes siin," lausus Bells muiates.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:04:05 GMT 3
Valerie hakkas naerma. "Ah või nii siis." suutis ta öelda. "Ja miks sa siis tulid üldse siia, kui midagi teha pole?" küsis Valerie õelt. Ta naeris ikka veel.
|
|