|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:45:10 GMT 3
Nella toppis kiivri pähe ning istus masina selga. Taaskord sai ta Regin'ilt ümbert kinni hoida.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:54:53 GMT 3
Regin leidis ühe asja mis oli pisema hotelli moodi. Ta pidas seal kinni ning nad tulid ratta pealt maha.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:57:22 GMT 3
Nella vaatas juba sõidu pealt ühe pisema hotelli poole. Ta muigas vaikselt, kui siis masina seljast maha tuli ning kiivri peast võttis. Taaskord vehkis ta kiirelt juustega, et need vähekegi kohevamad jääks. "Mulle sobib, kuid võta teadmiseks, et mina maksan" lausus Nella ning pilgutas silma, kui kiivri Regin'ile andis ning ise siis hotelli ukse poole liikuma hakkas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:05:25 GMT 3
Regin pilutas kergelt silmi ning pani kiivrid ära. Siis võttis ta võtme ja pani selle tasku. Ta järgnes tüdrukule ning nad läksid sissekirjutuslauda.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 23:08:42 GMT 3
Nella liikus otsejoones registratuuri ning muigas endamisi. "Palun üht tuba kahele, üheks ööks. Mingit sellist, kus on saun ning mullivann ka" lausus ta ning naeratas kergelt. Nella andis vajalikud andmed ning sai siis võtme. Maksma pidid nad hommikul, juhuks kui nad peaks toateenindust kasutama.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:10:57 GMT 3
"Sa armastad luksust," märkis Regin kergelt, kuid ei vaidlustanud tuba.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 23:13:50 GMT 3
"Kas just armastan, kuid ei saa kurta, et ei meeldi" lausus Nella seepeale ning muigas, kui liftide poole liikus. Nende tuba oli kolmandal korrusel. Peagi olid nad õige toa ukse taga ning Catherin avas selle. Neile avanes ilus ning korrastatud tuba.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:18:39 GMT 3
Regin vaatas seal ringi ning noogutas tunnustavalt:"Väga kena. Eks sa oled vist sellega harjunud ka."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 23:23:42 GMT 3
"Nii luks mu elamine ka pole" lausus Nella, kui siis sauna poole liikus, et vaadata kas see soojas on. "Mu kodu on lihtsalt väga hubane" seletas Catherin, kui nüüd tagasi suures toas oli.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:26:04 GMT 3
Reg noogutas ja ütles:"Hästi siis." Ning ta võttis endal jalanõud jalast, kuna need olid üsna märjaks saanud. Ja mustaks. Siis viskas ta kaarega voodile pikali ja sulges mõnuledes silmad.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 23:28:22 GMT 3
Nella muigas kergelt, kui ka enda jalanõud jalast võttis. Siis jooksis tüdruk kiiruga Regin'i juurde ning hüppas talle kaksiratsi kõhu peale. "Magama sa nüüd küll ei jää, me lähme veel ju sauna" lisas ta ning muigas kavalalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:38:50 GMT 3
"Kellelgi on energia tagasi tulnud," ütles Regin silmi avades. Kuna enne oli Nella olnud liiga väsinud, et isegi ujuma minna.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 23:49:10 GMT 3
"Pisut rohkem on seda küll, kuid ringi karata ma ei viitsi, sest nüüd ma jään siia" pomises ta nüüd ning muigas kergelt, kui Regin'ile otsa vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:50:51 GMT 3
"Kas siia siia või siia hotellituppa?" küsis Reg ja tõmbas Nella õrnalt enda kõrvale pikali nii, et tüdruk pooleldi tema rinnale toetus.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 18, 2009 11:11:01 GMT 3
"Hetkel siia" lausus ta, kui õrnalt enda huultega Regin'i alumist huult puudutas. "Ja üleüldse, täna ma siit hotellitoast jah ei lahku" lisas Nella siis ning naeratas õrnalt, kui ikka noormehe poole vaatas.
|
|