|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 12:59:48 GMT 3
Reg naeratas ning silitas õrnalt tüdruku juukseid, ise tõlgendamatul ilmel lage vaadates. Ta ei tahtnud mõelda, ega end liigutada. Ta tahtis, et asjad jääks nii, nagu nad parajasti olid.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:20:20 GMT 3
"Aga varsti ma vean sind sauna ja mullivanni" lisas Nella ning muigas kergelt, kui ikka noormehe poole vaatas. Ta tundis ennast koduselt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:27:09 GMT 3
Regin ütles:"Ma kavatsen enne seda magama jääda."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:28:42 GMT 3
Nella raputas siis aga õrnalt pead. "Sa ei suudaks mulle vastu panna" sosistas ta vaikselt, Regin'i kõrva juures. Tüdruk tegi õrna musi noormehe kõrvalesta peale ning eemaldus siis, tõustes voodist püsti. Ta võttis poisilt kätest kinni ning tõmbas ka teda nüüd püsti.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:32:06 GMT 3
"Suudaks ikka," väitis Regin, kuigi erilise veendumusta. Alguses lasi ta Nellal enda rasket kogu sikutada, kuid kuna see ilmselgelt tulemusteta jäi, ajas ta ennast siiski püsti,
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:34:09 GMT 3
Nella naeratas õrnalt. "Endale sa valetada suudad, kuid mitte mulle" vastas tüdruk seepeale ning muigas siis kavalalt. Tüdrukul oli sel hetkel hea tuju. Vaikselt sauna poole liikudes, võttis ta noormehel pluusi seljast. Nagunii ta poleks sellega ju tulnud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:39:44 GMT 3
Regin ütles aga kindlalt:"Pigem mullivann, kuid mitte saun. Ma ei taha ära kõrbeda. Hull tüdruk, viia alati talves elanud poiss kuumakambrisse..."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:43:27 GMT 3
"Mõtle, seal on mõnus, soe" lausus Nella seepeale ning naeris kergelt. Peagi olid nad sauna eesruumis, kus oli mullivann. "Aga kui sa nii ütled, siis me võime ka siia minna" lausus ta ning naeratas õrnalt. Cath võttis riided seljast ning jäi siis vaid musta pesu väele. Neiu juuksed olid lahti. Nella ronis sisse ning vaatas siis kutsika silmadega Regin'i poole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:46:19 GMT 3
Regin noogutas ning võttis ka ise riidest lahti jäädes aluspesu väele. ujukaid tal muidugi mõista kaasas polnud, ta polnud sellega arvestanud, ta oleks need toonud kui nad kooli järve ujuma oleks läinud. Ka tema läks mullivanni ning kuigi ka see oli soe meenutas see talle isegi Islandi, kus maa seest kuum vesi tuli.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:48:59 GMT 3
Nella muigas kergelt ning imetles noormeest. Vaikselt põimus ta Regin'i ümber.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:50:56 GMT 3
Regin oli küll kahvatu kuid see-eest üsna heas vormis, kuigi kulturistiga ta võistelda poleks saanud. Ta naeratas õrnalt ning pani ka enda käed tüdruku ümber, nautides tema lähedal olemist.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:53:37 GMT 3
"Siiski, ma varsti tahan .. et sa võtaksid mult raha vastu" lausus Nella vaikselt, tuues üles uuesti selle vana teema.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:00:23 GMT 3
Regin krimpsutas nägu, talle ei meeldinud, et tüdruk selle teema üles võtnud oli:"Kuule sa tead, et ma ei tee seda, miks ennast sellega piinata?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:03:42 GMT 3
"Sest ma VÄGA tahan, et sa selle vastu võtaksid" lausus Nella ning naeratas armsalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:05:53 GMT 3
"Ja ükskõik kui VÄGA ma seda vastu võtta tahaks, sa tead, et ma ei saa ega tee seda," ütles Regin rahulikult.
|
|