|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 20:25:22 GMT 3
Nella liikus muusika klassi juurde. Tal oli laulu tuju. Ta oli saanud direktrissilt klassi ukse võtme ning nüüd ta avas selle. Võtme surus ta endale taskusse, kui ta ise klaveri taha istus. Cath mõtles hetkeks, kui siis hakkas mängima lugu: Vanessa Carlton - 1000 Miles. See oli tema üks lemmiklugudest mida mängida. Neiu hakkas ka kaasa laulma. Tema hääl oli omapärane ning kõlas. www.youtube.com/watch?v=Sg0CeRog-yQ
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 23:55:14 GMT 3
Uks läks lahti ning Regin astus sisse. Tal oli kergelt rusutud ilme ning ta kuulas Nella mängu. Seda tehes mahenes ta ilme pisut. Ta ei teinud piiksugi, lihtsalt kuulas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:09:33 GMT 3
Nella mängis ikka edasi, kuigi nägi Regin'it ukse peal seismas. Nüüd jättis neiu laulmise ning maigutas vaid suud, kui silmanurgast noormehe poole vaatas. Saanud aru, et too vaid muusikat naudib jättis ta mängimise ning vaatas nüüd konkreetselt Regin'i poole, küsiva ilmega, et ehk on noormehel nüüd midagi rääkida. Cath arvas siiski, et miski ei kõiguta teda enam.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:14:07 GMT 3
"Tere," ütles noormees vaikselt. "Kas sa oled pahane?" küsis Regin ettevaatlikult.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:16:49 GMT 3
Nella vaatas teda veel pisut ükskõikse pilguga. Kui ta aga noormehe lolli küsimust kuulis, hakkas ta taas klaverit mängima, nüüd aga jõulisemalt. Neiu vaatas vaid enda ette, kusagile klassi taha otsa.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:20:56 GMT 3
Regin ohkas ning pani tõmbas käega üle näo. "Ma ei valetanud seal pööningul. Kuid nüüd kus Lil' siin on.. Ma ei saa," poisi hääl oli kurb ning Liliani mainides ka pisut vastumeelne.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:23:04 GMT 3
Neiu jättis hetkeks mängimise. "Seal jah mitte, kuid järve ääres küll" lausus Nella, ise ikka otse klassi taha otsa vaadates. Catherin jätkas mängimist, ikka sama jõuliselt, kui enne. Tel oli nende vestlus imehästi meeles.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:24:58 GMT 3
"Mida ma valetasin?" küsis Regin. Talle ei meenunud, et ta oleks öelnud midagi, mis polnuks tõsi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:26:45 GMT 3
"Poiss on? Ei. A sul tüdruk? Ei." imiteeris Nella nende vestlust järve ääres, tehes seda lapsikult, sest neiu hakkas pisut pahuramaks muutuma. Taaskord jätkas Catherin klaveri mänguga, pilku ikka otse hoides, sest ta ei tahtnud Regin'iga silmsidet.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:30:43 GMT 3
Regin vaatas Catherinele otsa ja ütles:"See. Jah. Valetasin tõesti. Kuid ma ei.. Sa meeldisid mulle, ma ei saanud parata. Ja ta teatas mulle üleeile, et ta tuleb ka siia. Ta pidi Ameerikasse minema."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:33:15 GMT 3
See jutt ajas tüdrukut vihale. Nella lõpetas mängimise, tõusis püsti ning kõndis Regin'i nina alla, vaadates nüüd otse noormehele silma. "Mis see siia puutub, kuhu ta minema pidi?" küsis Nella ärritunult. "Kui ta pole seal kus sina siis olete lahus ja kui olete samas kohas siis olete koos?" küsis Cath. "Kena paar" lõugas ta nüüd veel vihasemalt. Nella polnud enam ammu kellegi peale karjunud, kuid nüüd valas ta kõik välja, just Regin'i peal.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:36:40 GMT 3
Regin tundis, kuidas tal seest kokku tõmbus, kuid ta lasi tüdrukul karjuda. "Mõtle nüüd hetkeks. Sa nägid meid koos, kas see tundus nii, et see oli midagi erilist? Mina meeldin talle, tema pere on rikas ja minu oma rahaahne. Ei pea olema geenius, et aru saada mis seal toimub. Ma ei valiks ise sellist.. sellist..tühja inimest. Tal on vaid välimus ja seegi pole midagi erilist. Kuid sina.. Sa panid mu rääkima, tänu sinule tundus mulle, et ma saaks eluga kuidagi edasi minna. Ja siis tuli ta siia ja rikkus kõik ära."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:40:27 GMT 3
"Meeldib ta sulle või ei, on siiski maailmas üks asi mis mulle ei meeldi ning see on VALETAMINE" lausus Nella. Ta ei suutnud asja lihtsalt sinna samma jätta. "Oleksid võinud alguses kohe ära rääkida.." lausus ta nüüd leebemalt, kuid ikka karmi nägu tehes. Need viimased sõnad panid ta silmad värelema. "Rääkides rahast, siis kui sa veel ei tea. MA OLEN KA RIKAS!" hüüatas Nella. Tüdruk surus nüüd enda huuled tugevalt kriipsuks. Ta ei tea isegi mis talle sisse läks, et ta niimoodi karjus. OT, ära pane tähele, seosetu pisut.. i think
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:44:07 GMT 3
Reg teadis, mida tüdruk tundis. Ta vihkas keerutamist ja valetamist. Ja nüüd oli ta ise niimoodi teinud.. "Ma ei julgenud," ütles ta ausalt, miks ta ei rääkinud. "Mind ei huvita raha," ütles Regin kindlalt. Lõpuks lausus ta väga vaikselt:"Tema ei ole mind kunagi mängimas kuulnud."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:46:33 GMT 3
Neiu huuled olid ikka tugevaks kriipsuks surutud. Tüdruku silmad värelesid üha enam, kuid Nella ei tahtnud pilku ka ära keerata. Ta ei tahtnud näida kui ´nõrgana´. Tavaliselt ta ei olnud ka selline. Ta ei tahtnud nii kergelt alla anda ning leppida sellega, mis oli. Leppida, et talle valetati.
|
|