|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:29:32 GMT 3
"Kas see et sa mulle temast ei rääkinud oli aus või õige?" küsis tüdruk kohe. Tüdruk taganes nii palju, et oli lõpuks vastu klassi üht seina. Nella värises kergelt, mis oli tema puhul tegelikult imelik. Tavaliselt ei läinud inimesed talle niivõrd korda, kuid Regin'iga oli teistmoodi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:32:10 GMT 3
"Ei olnud," ütles Reg vaikselt. Ta vihkas, et ei saanud öelda, et läheb kohe Liliani juurde ja käsib tal koju minna. Ta ei tahtnud selle pärast Nellat kaotada.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:34:39 GMT 3
Nella vajus vaikselt istuma, sest jalad ei kandnud enam. Tüdruk lasi enda pea kuklasse ning üritas pisaraid ära ajada. Ta ei osanud midagi enam öelda. Kuid ta ei tahtnud elada ka nii, et kui seltskonnas on Lilian siis peab ta eemale tõmbuma.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:36:40 GMT 3
Regin läks tüdruku juurde ja kükitas tema kõrvale. Siis vajus ta istuma ning üritas Nellale otsa vaadata. "Palun," ütles ta vaikselt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:37:55 GMT 3
"Palun mida?" küsis neiu siis jällegi ärritunult, kui lakke vaatas ning ikka pisaraid eemale peletada üritas. Samahästi oleks võinud tema öelda Palun, kuid see ei oleks nagunii aidanud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:39:35 GMT 3
"Palun, las see olla. Las meil olla seegi mis saab."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:42:25 GMT 3
"Ma ei saa aru, miks sa seda raha vastu ei võta ja asi võiks veelgi parem olla" lisas Nella sosistades, sest vihastada ta enam lihtsalt ei jõudnud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:46:48 GMT 3
"Sest ma ei saa seda vastu võtta. Ja ma ei saa Lilianile seda öelda, ma tahaks seda küll, kuid ma ei saa."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:50:14 GMT 3
"Ütlen ise?" küsis Nella siis hetke pärast, kui nüüd tõsiselt Regin'ile otsa vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:52:31 GMT 3
"Ma ei saa teda maha jätta," parandas poiss ennast.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 2:03:17 GMT 3
"Teen seda sinu eest?" küsis Nella siis taas, vaadates ikka Regin'i poole.
OT, ma minema. head ööd.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 13:26:29 GMT 3
"Seda ei saa teha," ütles poiss uuesti.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 15:26:43 GMT 3
Nella oli ikka närviline. Ta lihtsalt ei saanud aru, kuidas pole võimalik ühtki muud teedpidi minna. "Ma ei saa sinuga vabalt olla, kui Lilian läheduses on" rääkis Nella. "Ma ei saa sinuga ballile minna, kui mingi üritus tuleb" lisas ta veel. "Ma ei saa rahus elada.." lisas ta siis.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 17:21:16 GMT 3
Regini silmad läikisid kergelt ning ütles vaikselt:"Mida sellised üritused loevad? Mis kasu neist on? See kui mul on mingi mask kuskil mõtetul kokkusaamisel, mis vahet sel on?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 17:57:07 GMT 3
Nella puuris nüüd noormehe pilku. "Tea, et see pole mulle kerge ning ei hakka ka olema.." seletas Cath, kui ikka Regin'i poole vaatas. Nella näole ilmus hetkeks kerge muie, kuid see kadus peagi, kuna ta hakkas jälle sellele mõtlema, et Lilian jääb mõnes mõttes ikka nende kahe vahele.
|
|