|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:49:04 GMT 3
Regin vaatas kõhklevalt tüdrukule otsa ning tõmbas siis õrnalt käega üle neiu põse. Talle meeldis see tüdruk ja ta tahtis teda hoida.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:51:40 GMT 3
Nella lasi Regin'il enda põske puudutada. Tüdruk sulges silmad ning tänu sellele voolas ka üks pisar. Siiski mõne hetke pärast avas ta need ning astus paar sammu tahapoole. "Ma ei saa .. nii lihtsalt alla anda" lausus ta nüüd sosinal.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:54:42 GMT 3
"Mis alla anda?" küsis Reg natuke segaduses olles. Ometi astus ta mõne sammu taas lähemale ja pühkis pisara Nella näolt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:58:43 GMT 3
"Ma ei saa sulle nii lihtsalt järele anda" lausus ta. "Ma ei saa nii kergelt suga ära leppida, kuigi ma nii väga tahaksin" lausus Nella ning tundis, kuidas ta nutta tahaks. Siiski üritas ta näole manada ´karmi´ ilmet. "See ei oleks .. aus" lausus ta.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:00:31 GMT 3
Regin sai isegi aru, et tüdrukul oli raske seda juttu endalgi uskuda. Seega ta pani ühe käe Nella lõua alla ning suudles teda õrnalt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:04:03 GMT 3
Vastu tahtmist eemaldus Nella kohe, kui nende huuled kokku puutusid ning tüdruk oli jällegi sammu võrra tagapool. "Millal sa Lilianile räägid?" küsis ta siis pisut närviliselt. "Ma pole nõus jagama.." lisas ta selgituseks. Nella oli närviline ning äärepealt nutma puhkemas, kuid siiski hoidis ta ennast tagasi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:06:36 GMT 3
Reg hammustas huulde, ta ei saanud Lilianile rääkida. Tal olid kohustused. Ometi ütles ta:"Sa ei pea jagama. Sa peaksid nüüdseks aru saama, et ma olen sinu, mitte tema oma."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:11:35 GMT 3
Nella raputas pead. "Regin, ütle mulle, millal sa Lilianile ütled?" küsis neiu uuesti, kui nüüd taas ühe sammu taganes. Nella vaatas ikka Reg'ile otsa.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:13:54 GMT 3
"Ma ei saa talle öelda," ütles ta lõpuks vaikselt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:15:12 GMT 3
See ärritas tüdrukut jällegi. "Selleks peab ikka kuradi hea põhjus olema" lausus neiu vihaselt, läbi kokkusurutud hammaste.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:18:13 GMT 3
Reg noogutas ja ütles lõpuks:"Ma.. Nate. Ta ei tule siia kooli, sest.. sest ta on haige. Perel on raha vaja, et ta opi saaks. Meil on selleks paar aastat ning Liliani pere.. noh, jah."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:21:05 GMT 3
"Ma annan sulle selle raha" lausus neiu sosistades, kui ikka noormehe poole vaatas. Nella hammustas tugevalt alahuulde.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:23:34 GMT 3
"We don't do charity," tsiteeris noormees oma vanemaid.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 1:25:05 GMT 3
"Mind ei huvita" lausus neiu jällegi kohe Regin'i lause otsa.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 1:27:12 GMT 3
Reg ohkas ning ütles:"Ma ei saa. See ei ole aus. Ega õige."
|
|