|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 18:35:40 GMT 3
Amanda jalutas tsipa unise näoga sööklasse. Neidisel oli seljas punane Within Temptationi tsärk, jalas valget värvi lühikesed bloomersid ja punased papud. Neidise juuksed olid pandud lohakasse krunni ja näol oli tal vaid ripsmedušš ja ofkoors too südameke, aga mitte midagi muud, aga tegelikult ta lihtsalt tahtis ruttu sööma tulla ja tõmbas suvalised riided ka selga. Neidis läks leti äärde ja võttis omale kausi täie helbeid piimaga, ühe õuna ja kõrvale klaasikese segumahla, kuigi ta oleks eelistanud tassikest teed, aga seda ta seal ei näinud. Am läks ühe aknaäärse laua juurde ja istus selle äärde. Neidis võttis lusikale natuke piima ja helbeid ja pistis need suhu.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 18:52:11 GMT 3
Õige pea jalutas söökla uksest sisse ka väga reipa välja nägemisega Chris. Noormees oli hommikul varakult end sirutamas käinud ja kandis sellepärast vaid t-särki ja lühikese pükse, jalanõuseid ega midagi ta ei kandnud. Ringutanud veel korra, sasinud oma punaseid juukseid, sammus ta leti juurde, võtis sealt kaks õuna ja kausitäie mingisuguseid hommikuhelbeid jogurtiga. Seejärel vaatas ta uudistavalt ringi ja märkas oma toakaaslast üksinda söömas.
"Tohin ma sinuga liituda?" küsis noormees neiult viisakalt kui oli tema lauani jõudnud.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 19:16:20 GMT 3
Kuna Amy suu oli täis siis ta vaid noogutas ja mälus edasi, kuni lõpuks ta neelas toidu alla. Ta jõi lonksu mahla peale ja vaatas Chris'i kulmukergitusega. "Kuidas sa nii reibas saad olla?" küsis neidis. Tegelikult oli ta täna isegi enda arust kaua maganud, kuna tavaliselt oli ta ka ise selline reibas inimene ja kõik välimus oli juba korras ja kõik okei, aga viimastel öödel polnud ta eriti hästi maganud ja nüüd ta siis magas oma une ära.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 19:48:40 GMT 3
Chris istus tänulikult tüdruku vastu ja oli alustanud just oma helveste söömist kui kuulis tüdruku küsimust. Olles suu tühjaks mälunud kostis noormees vaid vastuseks: "Aastad harjumist ja üks korralik hommikune treening on sellise asja saladus." Poiss vaatas tüdrukut ja muigas, märgates kui padja näoga tema toakaaslane oli. Poiss pistis järgmise lusikatäie hommikuhelbeid suhu ja mälus neid aeglaselt.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:00:35 GMT 3
"Ma magasin täna üldse kaua või on selles hoopis süüdi see, et ma olen teises riigis ja siin on aeg teistsugune," arutles Amanda. Neidis kehitas õrnalt õlgu ja pistis järgmise lusikatäie helbeid suhu. Nende lauast möödusid mingid kaks tibi ja vaatasid Amandat põlastavalt ja oli kuulda kuidas nad rääkisid omavahel, et neidis peaks päikese kätte minema ja oma juuksed mingit normaalsret värvi värvima ja, et see süda olevat nii nõme. Amanda vaatas vihaselt oma kaussi kuni viimaks ta lihtsalt vaatas tibide poole ja näitas neile ülbe naeratusega keskmist sõrme. Neidis muigas korra ja jõi siis natuke mahla. Ta vaatas Chris'ile otsa ja naeratas. Jaah, hommikuti oli ta mõningatega ikka ülimalt sõbralik.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:07:53 GMT 3
Chris muigas, tema ei olnud pärit teisest ajavööndist ja seega polnud kunagi selle probleemiga kokku puutunud. "Kus kohast sa üldse pärit oled?" küsis noormees Am'ilt kuna kas ta polnud kuulnud kui ta sellest rääkinud oli või ei olnud neiu üldse sellest rääkinud. Nende lauast möödusid mingisugused tibid, kes komenteerisid Amanda välimust, poiss raputas vaid veidi ärritunult oma punaseks värvitud juukseid kuid poissi üllatas tüdruku reageering, mis pani poissi tahtmatult muigama.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:15:50 GMT 3
"Ma olen San Franciscost. Sa?" vastas ja küsis Amanda. Ta vaatas veel muigega tibisid, kes olid absoluutselt hämmingus, et Am oli vot nii teinud. Neidis viis oma pilgu Christopherile." Ma tean, et ma olen mõndadega hommikuti ülimalt sõbralik," lausus Amanda muigega ja pistis lusika täie helbeid suhu.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:20:19 GMT 3
Poissile tuli lausa üllatusena, et tütarlaps nii kaugelt pärit oli, päikesepealinnast. "Siit lähedalt Luxembourgist," lausus noormees ja lõpetas oma helveste söömisega. Kuulnud tüdruku lauset turtsatas noormees, "Näha jah," lausus ta naerdes enne kui lõi hambad oma õuna sisse.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:33:24 GMT 3
Amanda muigas õrnalt noormehe vastuse peale. "Ja ma tean, et ma olen ka lihtsalt liiga heleda nahaga, et olla sealt pärit," lausus neidis ja naeratas. Ta sõi veel kaks lusika täit hlbeid ja lükkas siis kausi eemale, juues mahla.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:38:15 GMT 3
"Albiino?" pakus poiss tüdrukule naerdes ja hammustas järjekordse suutäie oma õunast.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:42:13 GMT 3
"Lihtsalt inimene, kellest päike suht mööda vaatab ja kes on muusikasse nii süvenenud mõnel päeval, et unustab õue minna ja sellega kaasnedes unustab vahel ka ära, et pidi sõpradega välja minema," lausus Amanda muigega. Neidis võttis ampsu oma punasest õunast.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:46:51 GMT 3
"Nojaa," möönis noormees olles kuulnud tüdruku juttu, oskamata midagi tarka öelda, lõpetas noormees ühe õuna söömist ning pistis teise õuna taskusse, et oleks pärast trenni kohe midagi head võtta. Veidi niisama tühja passinud, tundis noormees end imelikult kuid märganud, et lõpuks olid tee ja kohvi masinad kohale tood, naeratas poiss rõõmsalt. "Tahad ka teed või kohvi? " küsis ta oma toa ja lauakaaslaselt.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:50:40 GMT 3
"Nad tõid teed jess!" ütles Amanda. Neidise näol oli lai naeratus kui ta ruttu püsti tõusis ja sinna poole kiirustas, et oma teedoosi saada.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:58:29 GMT 3
Chris raputas lõbusalt pead ning järgnes tüdrukule teejärjekorda, sest tee oli lihtsalt parem, tervislikum ja maitsvam kui musta värvi tõrv. Sappa võtnud, sest paistis, et nad polnud ainsad kellele tee maitses naeris poiss endamisi, tüdruk kes oli olnud äärmiselt unine oli tee pärast vägagi krapsakas.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 21:05:58 GMT 3
Amanda seisis kärsitult järjekorras ja soovis, et see kiiremini läheks. Ilma tassi täie teeta tema päev oli tuksis. Neidis vaatas lapsikult korra ohates ees olevat teed ja unistas piparmündi tee värskendavast maitsest.
|
|