|
1. tund
Aug 25, 2009 23:19:00 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 25, 2009 23:19:00 GMT 3
"Ma pole mittekunagi klaverimängu proovinud." pomises Ly sõbrannale vaevukuuldavalt vastuseks, oletades, et nüüd enam küsimusi ei teki ning hingas siis pahinal välja. Jumaltänatud, et Alicia teda püsti polnud lükanud. See oleks veel puudunud. "Kui nad minoorsed ja kaasahaaravalt mängitud on, siis võibolla läheks nad isegi mulle peale." vastas tüdruk nüüd kerge muigega kooliõele.[/color]
|
|
|
1. tund
Aug 27, 2009 20:29:30 GMT 3
Post by Alicia Myers on Aug 27, 2009 20:29:30 GMT 3
Alicia ei kuulanud eriti Deily juttu, nii et tal kulus pisut aega, enne, kui talle kohale jõudis, mida sõbranna öelnud oli. "MITTE KUNAGI?" küsis ta pisut valjemalt, kui tal plaanis oli, aga kuna mõned teised rääkisid ka, siis ei kostnud see väga kõvasti välja. "Aga ... miks sa siis ... siin oled?" Neiu raputas arusaamatusest pead. Tema oli aru saanud, et siia kooli tulid ainult need, kes tahtsid ennast edasi arendada, aga mitte need, kes alles õppima hakkasid. Ja tutvustamisel olid ka ju kõik öelnud, et nad on mitusada aastat juba klaverit õppinud. Aliciale meenus, et Deily oli hilinenud, niisiis polnudki ta ennast tutvustanud. "No see, mida ma mängiks, on täiesti kindlalt duuris, nii et anna andeks," pomises ta seejärel, ikka veel pisut vapustunud äsja teada saadud uudisest.
|
|