|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 13:13:04 GMT 3
Valerie astus klassi. Ta teretas õpetajat ja vaatas teisi õpilasi. Siis kõndis ta vaba pingi juurde ja istus sinna maha, ise hakates kotist asju välja otsima.
|
|
|
Post by Sean W. Scott on Aug 9, 2009 16:35:48 GMT 3
"Tere," lausus Sean uuele õpilasele vastu, kuid uuris siis enda noote edasi. Tunni alguseni oli ikka veel kolm minutit aega.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 19:07:20 GMT 3
Chanel tõstis korraks enda pilgu uuele õpilasele, kuid siis sodis ta edasi enda ees olevale ruudulisele paberile.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 19:39:29 GMT 3
Chirs astus klassi ja tervitas seal olevaid inimesi, istudes seejärel tühjale istmele. Otsinud välja tunni jaoks vajalikud asjad jäi ta tunni algust ootama.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 21:06:00 GMT 3
Valerie oli oma asjad nüüd välja otsinud. Tüdruk jäi tunni algust ootama.
|
|
|
Post by Sean W. Scott on Aug 9, 2009 21:10:49 GMT 3
Oli kuulda kella helinat ja Sean tõstis viimaks pea, vaadates õpilasi ja tervitas neid nüüd kõiki koos. "Minu nimi on Sean ja ma olen teie klaveri õpetaja, kes veel ei teadnud," alustas ta jutuga. "Esimeses tunnis oleks vist kõige parem, kui me ennast teineteisele tutvustaksime ja räägikisme veidike, kaua mänginud oleme ja kõike muud huvitavat ka." Ta pöördus Nella poole ja lausus: "alustame sinust Catherine."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 21:27:42 GMT 3
Catherin muigas kergelt. "Mina olen Catherin Nella Heatling" alustas tüdruk. "Ma olen mänginud klaverit viis aastat. Laulnud aga 12 aastat" lisas Nella ning naeratas klassis viibijaitele. "Piisab sellest, või pean veel midagi rääkima?" küsis Nella siis veel üle, kui ükshaaval kõigile otsa vaatas.
|
|
|
Post by Sean W. Scott on Aug 9, 2009 21:59:39 GMT 3
"Piisab täiesti," lausus Sean viimaks. "Lähme nüüd kõik järjest," lisas ta siis ja pöördus Catherin'ist järgmise õpilase poole.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 22:05:57 GMT 3
Kuna Chanel oli pärast Nellat, lausus ta: "minu nimi on Chanell LaFette, olen mänginud klaverit neliteist aastat, lisaks õpin ka balletti, olen 18, aastane." Ta vaikis nüüd ja naeratas kõikidele.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 22:51:32 GMT 3
Amanda kiirustas pikkade erepunaste juuste lehvides mööda koridori. Ukse taga ta peatus ja hingas korra rahunemiseks sisse ja välja. Tütarlaps lasi käed üle oma musta värvi korsettkleidi ja astus klassi. "Tervist ja vabandust, et hilinesin," lausus Amanda ja ootas, et õpetaja lubaks tal istet võtta.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 23:57:01 GMT 3
Reg vaatas huviga tüdrukut, kes sisse oli tulnud. Ebatavaline stiil meenutas talle midagi, kuid ta ei suutnud otsustada mida.
|
|
|
1. tund
Aug 10, 2009 11:33:43 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 11:33:43 GMT 3
Chris kes varsti järjekorras tulemas oli, mõtles juba mida öelda kui klassi sisse sadas üks väga stiilne ja omalaadne tüdruk. Poiss naeratas ja vaatas siis uuesti õpetajale ning Channeli kõrval olevat inimest.
|
|
|
1. tund
Aug 10, 2009 16:54:53 GMT 3
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 16:54:53 GMT 3
Bella sisenes rahulikult klassi ning avas ukse. "Palun vabandust, et hilinesin," lausus Bella õpetajale ning lasi kiire pilgu üle klassi. Jäänud nüüd õpetajale otsa vaatama, lootis Bella, et õpetaja lubab ta enda kohale.
|
|
|
1. tund
Aug 11, 2009 21:46:22 GMT 3
Post by Sean W. Scott on Aug 11, 2009 21:46:22 GMT 3
"Võtke palun kõik istet," lausus Sean, keda veidike häiris see edasi-tagasi sebimine, kuid ta eiras seda. "Me tegeleme siin enda tutvustamisega, niiet aga palun." Ta naeratas, kui hilinejatele otsa vaatas. Ta ei olnud vihane, ta lihtsalt ootas juba, et saaks korralikult tunni juurde asuda.
|
|
|
1. tund
Aug 11, 2009 22:21:02 GMT 3
Post by Amanda F. Stuart on Aug 11, 2009 22:21:02 GMT 3
Amanda jalutas ühe tühja pingini ja istus selle äärde. Kuuldes, et pooleli on tutvustamine siis ta muigas. "Mina olen Amanda Stuart. Olen 18.aastane. Klaverit ja ka sellele sarnast klavessiini mängin juba 12.aastat. Siin koolis ma ka veel laulan ja olen kunstis, muidu mängin ka viiulit ja kitarri," lausus Amanda. Hõlmates tutvustuses peamisi oma andeid.
|
|