|
Trepil
Aug 9, 2009 21:14:57 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 21:14:57 GMT 3
Chris tuli kitar peos trepile, ta otsis üht veidi vaiksemat kohta kus kitarri tinistada. Laulda ta ei osanud kuid mänginda ta veidi oskas. Leidnud meeldiva koha trepil, istus ta maha ja sõrmitses esimese akordi. Veendunud, et kitarr väga häälest ära ei ole, hakkas ta vaikselt tundmatut lugu sõrmitsema, ümisedes loole kaasa.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Trepil
Aug 9, 2009 21:47:43 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 21:47:43 GMT 3
Christie astus veel ühe sammu, enne kui seisma jäi ja Christopheri märkas. Ta toetas ennast vastu käetuge ja vaatas noormehe sõrmi, mis justkui kitarril lendlesid. Vägev. Jasmine oleks tahtnud ka osata kitarri mängida, kuid ta valis kitarri asemel viiuli. Samas nüüd tuleb tal jälle kitarriigatsus peale. Ohanud kuuldamatult, kinnitus tema pilk poisi sõrmedele.
|
|
|
Trepil
Aug 9, 2009 21:50:05 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 21:50:05 GMT 3
Chris oli süvenenud mängimisse, lõpetanud loo vaatas ta ringi ja märkas seal tüdrukut oma baletti tunnist. Christie, kui ta õigesti mäletas. "Hei," tervtias noormees neiut ja pidi nentima, et too tüdruku oli vägagi ilus ja teistmoodi ei saanudki.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Trepil
Aug 9, 2009 21:56:11 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 21:56:11 GMT 3
Võpatanud vaikselt, kui ta mingit häält kuulis, suunas Jasmine enda pilgu Christopherile. "Ohh.. Heii," ütles ta säravalt naeratades ja pilgu korraks veel noormehe sõrmedele viies. Neidis oli ennist väga omades mõtetes ning ta oli sulanud kitarrimuusikaga ühte - sellest siis ka võpatamine. "Kaua sa seda mänginud juba oled? See tuleb sul väga hästi välja," pidi neiu nentima, astudes siis ühe astme võrra kõrgemale ja maandudes istuma Christopheri kõrval. Ta jälgis naeratades poissi.
|
|
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:05:16 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 22:05:16 GMT 3
Chris naeratas kiituse peale, ta polnud üldse harjunud, et tema mängimist kiidetakse - tantsimist veel aga mängimist, ei iial. "Küsid nii keerulisi küsimusi," lausus noormees naerdes neiule kuid vastas siis "pärast õnnetust, seega umbes poolteist aastat olen püsivamalt mänginud." Christopher silmitses enda kõrvale istuma prantsatanud tüdrukut ja naeratas uuesti, tüdruk oli lihtsalt imeilus.
"Äkki sul on mingisuguseid soovilugusid? Ma ei julge lubada, et ma seda lugu oskaks aga proovida võib ikka." lõpetas Chris neiule uuesti naeratades, millegi pärast tundis ta end neiu seltsis väga vabalt.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:11:49 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 22:11:49 GMT 3
Naeratanud noormehele kergelt, muutus ta äkki uudishimulikuks, kuid ei hakanud seda välja näitama ega ka midagi selle õnnetuse kohta küsima. Kuuldes Chrisi kahte viimast lauset, hammustas ta alahuulde, viies pilgu samas enda ette ja siis tagasi noormehele. "Em.. Äkki sa oskad seda.. Hallelujah'd?" päris neidis, hoides pilku poisil ja kiigutades ennast edasi-tagasi. Hallelujah on lihtsalt nii ilus laul..
|
|
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:14:17 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 22:14:17 GMT 3
"Hmm.. Äkki sa ümised seda mulle natukene? Mul on tunne, et ma võib-olla tean seda laulu aga ma pole kindel, " tunnistas poiss ja jäi tüdrukule otsa vaatama lootuses, et neiu teeb seda. Kuna noormees polnud tõesti kindel kas ta teab seda lugu ja tegelikult tahtis kuulda tüdruku häält veel natukene, enne kui ta täidab selle ruumi oma kitarri helidega.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:18:16 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 22:18:16 GMT 3
"Ma parem laulan. Äkki saad siis pihta," ütles neidis naeratades, hakates hetk hiljem heliseva hääletooniga laulma ja sulgedes samas enda silmad.
Well I heard there was a secret chord That David played, and it pleased the Lord But you don't really care for music, do ya? Well it goes like this The fourth, the fifth The minor fall and the major lift The baffled king composing Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah
Jäädes lõpus küsivalt Christopheri silmitsema, turtsatas ta vaikselt.
|
|
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:20:32 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 22:20:32 GMT 3
Chris naeratas, noormees hakkas sõrmitsema selle loo viisi. "Laulad edasi ehk? Sul on lihtsalt imeilus lauluhääl" lausus ta neiule kui ta vaiki oli jäänud ning millegi pärast turtsatanud oli, noormees üldse ei tahtnud teadagi millepärast.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:23:44 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 22:23:44 GMT 3
Naeratanud Christopherile tänulikult ja sulgedes taas enda silmad, kõigutades ennast siiani edasi-tagasi, kuid nüüd rütmi järgi ning ta hakkas jälle edasi laulma.
Well Your faith was strong but you needed proof You saw her bathing on the roof Her beauty and the moonlight overthrew you she tied you to her kitchen chair And she broke your throne and she cut your hair And from your lips she drew the Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah
Well baby I've been here before I've seen this room and I've walked this floor I used to live alone before I knew ya I've seen your flag on the marble arch Love is not a victory march It's a cold and it's a broken Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah
Neidis oli täielikult mattunud kitarrihäälde ning ta laulis edasi, siiani ennast kõigutades.
|
|
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:31:49 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 22:31:49 GMT 3
Noormees naeratas ja mängis, nautides samal ajal seda kui hästi tüdruku hääl kittariga kokku sobis, ilus ja natuke kõhedust tekitav korraga ja neiul oli tõesti imeilus hääl. Lõpetanud laulu viimase akordiga naeratas Chris tüdrukule. "Sul on tõesti väga ilus lauluhääl," lausus ta neiule.
"Veel soovilugusi? Või lõpetame?" küsis poiss tütarlapselt naeratades ja silmitses tema samaaegselt. Poiss hakkas vist vaikselt tundma, et tüdruk oli talle juba väga eriliseks inimeseks saanud, kuigi ta teadis tüdrukut veel väga vähe.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:36:30 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 22:36:30 GMT 3
"Tänan," sõnas Christie tänulikult naeratades ning toetas siis ennast vastu seina, vaadates ainult Christopheri. Poiss oli nunnu. "See laul oligi minu arust kõige ilusam üldse. Aga.. Äkki pakud nüüd sina midagi välja? Ja kui sa lõpetada tahad, siis võime lõpetada," rääkis ta muiates ja jälgides Chrisi.
|
|
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:40:38 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 22:40:38 GMT 3
Poiss kehitas õlgu, "mängida ma võin veel aga laulda ma ei oska. Kunagi koolis ütles mu lauluõpetajagi, et ma võiks parem tunnis suu kinni hoida." lausus ta naeratades ning võtis oma lemmik loo esimese akordi ja hakkas seda mängima, lootes, et võib-olla tüdruk teab seda lugu kuid ta polnud selles nii kindel, kuna see oli täiesti võõras lugu. Loo nimi oli When I'm gone - 3 doors downilt.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:43:59 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 22:43:59 GMT 3
"Ma ei usu, et sul niiii kole lauluhääl on," ütles neidis vaikselt turtsatades ja lugu kuulates. Ta ei teadnud kahjuks seda lugu, kuid paistis, et see on ka väga hea pala. Refrääni hakkas tütarlaps teisel korral vaikselt juba kaasa ümisema, samas ennast ikka veel kõigutades. Ta teebki alati nii, kui ta muusikasse sulandub.
|
|
|
Trepil
Aug 9, 2009 22:47:45 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 22:47:45 GMT 3
Noormees naeris, "Usu mind, et on küll." . Noormees mängis oma lemmiklugu, lõpetades selle lõpuks ja vaatas tüdrukut. "Sul balett on lisa või põhiala?" küsis ta äkitselt, sest ta polnud selles väga kindel kuid äkitselt hakkas see teda huvitama.
|
|