Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Trepil
Aug 10, 2009 10:24:51 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 10:24:51 GMT 3
Christie lõpetas enda kõigutamise ja jälgis nüüd Christopheri. "Lisa. Laulmine on põhieriala," teatas ta lõbusal häälel, jäädes siis küsivalt poissi silmitsema. "Ja sul on ballett põhieriala?" uuris neidis kulme kergitades.
|
|
|
Trepil
Aug 10, 2009 11:23:53 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 11:23:53 GMT 3
Seda olgi arvata ja poiss muigas endamisi, kas ta on ainus imelik siin maailmas? küsis ta endalt kuid kuulis siis neiu küsimust. "Jap, klaver on lisa" möönis ta lõbusalt ning küsis siis neiult: "On see väga imelik või?" .
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Trepil
Aug 10, 2009 11:27:35 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 11:27:35 GMT 3
Jasmine turtsatas lõbusalt ja raputas pead. "Ei ole. Miks peaks?" päris Jassie uudishimulikult, nimetissõrmega korraks üle kitarrikeelte libistades ja siis jälle Chrisi vaadates.
|
|
|
Trepil
Aug 10, 2009 11:36:58 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 11:36:58 GMT 3
"No ma ei tea," kostis Chris nõutult ja hakkas naerma "No ma mõtlen sedagi, et ma olen SIIN koolis ainus poiss kes tantsib baletti." Tegelikult, leidis poiss oma mõtetes seda ülimalt positiivne olevat kuna tüdrukud kes õpisid said temaga paaristantsu harjutada, ja noh see küll mööda külgi maha ei jookse.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 10, 2009 11:44:39 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 11:44:39 GMT 3
"Aga see on ju vägev," teatas Jas rõõmsalt, tulles hetke pärast ka ise selle peale, et ta sai Christopheriga paaristantsu harjutada ning loomulikult said teised tüdrukud ka. "Tead, et siin on päris jahe?" päris ta kergelt muiates ning õlgu judistades, viies pilgu veel rohkem üles poole ning nähes, et pööningu luuk on lahti. Ja loomulikult olid pööningul ka aknad lahti. "Nii et äkki sa viitsid kuskile mujale minna?" uuris tütarlaps naeratades. "Mul on toas viiul ja me võiksime midagi siis koos mängida," pakkus ta küsiva ilmega Chrisile otsa vaadates, "Näiteks minu toas kui soovid?"
|
|
|
Trepil
Aug 10, 2009 11:51:05 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 11:51:05 GMT 3
Chris naeris kui tüdruk teatas, et see on vägev. See kõlas lihtsalt nii omapärasena ja omamoodi naljakana. "Oeh, kui sa seda mainid siis tuleb tunne jah, et siin on kuidagi jahedaks kiskunud, " möönis noormees naeratades kuigi praegu oleks ta vist nõustunud kõigega, mida tüdruk öelnud oleks. Kuulanud mis tüdruk välja pakkus, mõtles poiss veidi pingsalt järele ning pakus siis hoopis välja: "Mis sa arvaksid tühjast klaveriklassist? Seal pole arvatavasti kedagi ja seal on klaver." Christopher ei teadnud kust kohast oli välja karanud mõte minna klaveriklassi kuid see kõlas ju veelgi paremini. Nüüd jäi poiss tüdrukut oodavalt silmitsema, et saada teada mida ta mõtleb sellest plaanist.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 10, 2009 11:56:33 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 11:56:33 GMT 3
"Sobib," ütles neiu noogutades ja siis ennast püsti vinnates. "Agaaa.. Saame siis mingi kümne minuti pärast klaveriklassis kokku?" küsis ta naeratades ning Chrisi silmitsedes.
|
|
|
Trepil
Aug 10, 2009 12:01:57 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 12:01:57 GMT 3
"Kõlab suurepäraselt, " lausus poiss tüdrukule naerdes ning tõusis siis samuti püsti. "Et siis näeme kümne minuti pärast," lausus poiss ja hakkas vaikselt mööda astmeid alla sammuma süda ootusärevusest puperdamas. OT: Teeme uue teema või mitte klaveriklassi?
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Trepil
Aug 10, 2009 12:05:02 GMT 3
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 12:05:02 GMT 3
Christie noogutas vaikselt naerdes. "Täpselt," lausus ta nõustuvalt noogutades ja siis Chrisi pilguga saates, minnes siis veel hetkeks pööningule, et värsket õhku hingata, mis tal juba ammu plaanis oli ning püüdes ennast mitte külmetada.
Ot: Uus teema, mina teen. ;D
|
|