|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 16:30:23 GMT 3
Bells tuli ruttu klassi ning märkas, et nn tund oli juba alanud. "Palun väga vabandust, et hilinesin," lausus Bells vabandavalt ning sai siis õpetajalt paberi ning läks Valerie juurde. Silmitsenud paberit lausus Bella naeratades: "Ma sooviksin olla Maria von Trapp."
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 16:46:58 GMT 3
Jarred vaatas noorte poole ja noogutas, ma mõistan teie soove, kuid nüüd tuleb neid ka proovile panna, kas te olete ikka sobivad. Ta vaatas Valerie poole ja ütles: "Valerie, tule korraks siia." Ta viipas tüdrukule väikse lava poole. "Siin on sulle sõnad, laula meile palun mingi lõik." Ta ulatas Valeriele laulu sõnad.
Let's start at the very beginning A very good place to start When you read you begin with A-B-C When you sing you begin with do-re-mi
Do-re-mi, do-re-mi The first three notes just happen to be Do-re-mi, do-re-mi
[Maria:] Do-re-mi-fa-so-la-ti [spoken] Let's see if I can make it easy
Doe, a deer, a female deer Ray, a drop of golden sun Me, a name I call myself Far, a long, long way to run Sew, a needle pulling thread La, a note to follow Sew Tea, a drink with jam and bread That will bring us back to Do (oh-oh-oh)
[Maria and Children:] [Repeat above verse twice]
[Maria:] Do-re-mi-fa-so-la-ti-do So-do!
[Maria: (spoken)] Now children, do-re-mi-fa-so and so on are only the tools we use to build a song. Once you have these notes in your heads, you can sing a million different tunes by mixing them up. Like this.
So Do La Fa Mi Do Re [spoken] Can you do that? [Children:] So Do La Fa Mi Do Re [Maria:] So Do La Ti Do Re Do [Children:] So Do La Ti Do Re Do [Maria:] [spoken] Now, put it all together.
[Maria and Children:] So Do La Fa Mi Do Re, So Do La Ti Do Re Do [Maria:] [spoken] Good! [Brigitta:] [spoken] But it doesn't mean anything. [Maria:] [spoken] So we put in words. One word for every note. Like this.
When you know the notes to sing You can sing most anything [spoken] Together!
[Maria and Children:] When you know the notes to sing You can sing most anything
Doe, a deer, a female deer Ray, a drop of golden sun Me, a name I call myself Far, a long, long way to run Sew, a needle pulling thread La, a note to follow Sew Tea, a drink with jam and bread That will bring us back to Do
Do Re Mi Fa So La Ti Do Do Ti La So Fa Mi Re
[Children:] Do Mi Mi Mi So So Re Fa Fa La Ti Ti [Repeat above verse 4x as Maria sings]
[Maria:] When you know the notes to sing You can sing most anything
[Maria and Children:] Doe, a deer, a female deer Ray, a drop of golden sun Me, a name I call myself Far, a long, long way to run Sew, a needle pulling thread La, a note to follow Sew Tea, a drink with jam and bread That will bring us back to
[Maria:] [Children:]
Do . . . So Do Re . . . La Fa Mi . . . Mi Do Fa . . . Re So . . . So Do La . . . La Fa Ti . . . La So Fa Mi Re Ti Do - oh - oh Ti Do -- So Do
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 16:48:08 GMT 3
"Mina võtaksin kapten von Trapi osa," ütles Reg enesekindlalt.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 10, 2009 16:53:19 GMT 3
Valerie võttis lehe kätte ja hakkas laulma. Tüdruk ei leidnud selles midagi rasket, oli ta ju laulnud väiksest peale ja neid laule tundis ta ka üsna hästi. Kui ta oli laulnud algusest kuni 17. rea lõpuni, Valerie lõpetas. "Kas sellest piisab?" küsis tüdruk õpetajalt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 16:56:37 GMT 3
"Liesl von Trapp," kuulutas Chanell ja muigas siis, "kuid ma kandideerin ka Maria ossa." Tüdruk muigas laialt ja kuulas samal ajal ka Valeriet laulmas. Tema arust sobis tüdruk sinna ossa hästi.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 10, 2009 17:26:00 GMT 3
"Ma oleksin siis Rolfe," lausus Shad nüüd, "ja valvur võin ka olla." Ta uuris veel nimekirja ja vaatas ka Valeriet esinemas.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 17:40:47 GMT 3
'' Soovitage mind ise kellegiks, '' lausus poiss õpetajale.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 17:46:18 GMT 3
"Minu arust sobiksid sa hästi Friedrich von Trapp'iks," avaldas Chanell aga hoppis enda arvamuse, üle klassi. Siin klassis ei pidanud nad midagi enda teadma jätma, siin juba oli kord selline aura. "Aga ka Rolfeks." Shad oli küll sellele kohale kanditeerinud, kuid see ei tähendanud, et ta pidi just selle koha ka saama.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 17:53:36 GMT 3
Chanell andis päris head soovitused," lausus Jarred nüüd. "Valerie on endale rolli leidnud, palju õnne, sa oled Brigitta." Jarred oli vägra rahul, Valerie sobis sinna rolli hästi. "Isabella, tule palun lavale, ma annan sulle ühe laulu, esita seda meile, koos näitlemisega, mõtle ise mingid liigutused välja. Maria roll on kõige olulisem, ma tahan olla kidel, et sa suudad selle hästi välja mängida." Jarred soris paberites, leides viimaks hea laulu, mille ta Isabellale ulatas.
Seda laulu pidi laulma:
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 10, 2009 17:57:41 GMT 3
"Aitäh." ütles Valerie ja istus tagasi oma kohale.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 18:34:46 GMT 3
Bells naeratas, kui kuulis, et tema kaksikõde sai Brigitta rolli, nagu ta oli soovinud. Kuuldes aga, et ta pidi lavale minema, noogutas ta ning sammus lavale. Võtnud noodi kätte, silmitses ta kiirelt seda ning hakkas seejärel seda laulma. Mõelnud kiirelt, laulule sobivad liigutused ka, üritas ta etendada oma osa võimalikult tõetruult, sõltumata sellest, et leht sõnadega raskendas tegevust. Lõpuks lõpetanud oma laulu, jäi Bella õetajat silmitsema.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 18:56:35 GMT 3
Chris vaatas maha ennem kui kostis: "Ma tahaks olla midagi, kus võimalikult vähe peab laulma, sest khmm.. mu lauluhääl pole just kõige parem." Kuid millegi pärast ei mäletanud ta sellest muusikalist ühtki tegelast kes eriti laulnud ei oleks.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:18:30 GMT 3
"Liesl von Trapp või Maria" hüüdis ka Nella. Talle meeldis laulda ning seega lootis ta kummagi nendest osadest saada.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 19:23:17 GMT 3
"Me peame veel teisi ka kuulama, kes sobib kõige paremini Maria ossa," lausus Jarred, kui Isabella oli lõpetanud. "Muidugi oli see suurepärane esinemine, kuid kuulame ka teisi. Nella, tule siia!," lausus ta siis järgmisena käskivalt ja pöördus Nella poole. "Vaatame, mida sina suudad." Ta ulatas Nellale need samas sõnad, mis oli saanud ka Isabella ja lisas siis: "anna endast parim!"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:31:27 GMT 3
Nella naeratas säravalt ning kiire sammuga läks ta õpetaja juurde. Ta võttis ette paberi, silmitses seda korraks ning hakkas siis laulma. Tüdrukul tuli see hästi välja. Tema võimas ning pisut teistsugune lauluhääl oli silmapaistev. Vahepeal tõstis ta oma pilgu paberilt ning vaatas ka klassis olevate inimeste poole. Tal polnud esinemishirmu. Eriti mitte siis, kui õpetaja talle juba tuttav oli.
Peagi oli laul läbi ning Cath ulatas paberi tagasi õpetajale. "Tegin mis suutsin" lausus ta ning muigas kergelt, kui tagasi oma kohale liikus.
|
|