|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 19:33:26 GMT 3
Chan kuulas teisi, ta ise lootis, et saab siiski Liseli osa, sest ta ei olnud nii hea laulja, kui mõned siin.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 19:42:15 GMT 3
Bella noogutas ning andis paberi õpetajale. Minnes õpilaste juurde tagasi, jäi ta Nella esinemist kuulama. Kuuldes Nellat avastats Bells, et ta on päris hea laulja. Seejärel jäi Bella naeratades ootama, mis edasi saab.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 19:53:49 GMT 3
"Isabella, kas sa oleksid nõus Louisa von Trapp'i rolliga?," küsis Jarred tüdruku käest. "Sest Nella sobib Maria ossa paremini." Ta vaats tüdrukute poole.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:55:10 GMT 3
Nella muigas endamisi ning kergitas rahulolevalt kaht kulmu. See tähendas talle palju ning kindlasti andis see tema lauljaegole tuure juurde.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 21:07:22 GMT 3
"Christopher, sinu erialaks on ballett, kui ma ei eksi?," jätkas Jarred. "Tule nüüd siia," ta viipas enda kõrvale. "Chanell, sina ka." Tal oli nende kahe jaoks eraldi plaan, kuna nemad olid kaks, kes õppisid balletti ja Chanell oli tahtnud olla Lisel.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 21:10:01 GMT 3
"Ja olen ikka," lausus Bella naeratades õpetajale.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 21:10:47 GMT 3
Chris noogutas kui oli küsitud kas tema erialaks on balett. Kõndinud õpetaja kõrvale kuhu teda oli soovitud, jäi ta sinna seisma oodates, mis nüüd edasi saama hakab.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 22:05:54 GMT 3
Chanell krapsas püsti ja seisis siis Jarredi kõrvale. Ta oli veidike segaduses, kuid enam-vähem aimas mis saab.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 22:09:44 GMT 3
Jarred vaatas neid rahuliku ilmega ja lausus siis: "nii, teie olete Liseli ja Rolfe, kes, nagu te teate, olid armunud, kuid Rolfe läks sõjaväkke ja tõusis seal veidike kõrgemale positsioonile, ta muutus uhkeks ja lõpuks andis Von Trappide perekonna välja." Ta vaatas tüdruku ja poisi poole. "Te esitate paljud enda stseenid tantsides."
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 22:22:16 GMT 3
"Mul on ükskõik, keda ma mängin," lausus Christie naeratades ja pilgu õpetajalt Christopherile viies ning siis tahest-tahtmata väga vaikselt turtsatades, kuuldes, mis osa poiss mängima peab.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 22:25:54 GMT 3
Chan noogutas, tema oli sellega nõus. Ta ei olnudki just eriti hea laulja, kuid tantsida ta oskas. Pealegi sai ta selle osa, mida ta tahtnud oli.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 12:49:20 GMT 3
Robert oleks tegelikult tahtnud ise Chrisi asemel selles osas olla, aga kui nii siis nii. Poiss keeras pilgu aknast välja ja vajus mõttesse.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 14:33:06 GMT 3
Chanell vaatas korraks Roberti poole ja märkas, et poiss vahib ültse aknast välja. "Kas me peame ka midagi esitama?," küsis tüdruk siis, pilku tagasi Jarredile viies.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 11, 2009 15:09:43 GMT 3
"Jah, jah, tulege nüüd siia," lausus Jarred ja astus ise lavale. Ta sammus suure muusika keskuse juurde ja pani peale ühe loo. Siis andis ta neile paberid, kus olid peal laulu sõnad, kui ka dialoogid. "Teeme kiiresti proovi, te ei pea laulma, selle stseeni anname rohkem edasi tantsu näol, kuid liigutage suud kaasa, laulma paneme siiski kellegid teised." Ta pani maki käima, kui veel lisas: "hetkel on vaid proov, ärge üle pingutage ja jätke meelde, rohkem tantsu!"
Ta pani käima selle laulu (noh, selline peaks se stseen välja nägema):
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 15:14:19 GMT 3
Chanel läks lavale, võttes enda kõrged kontsad jalast ära, ta ei tahtnud enda jalaluud ära murda. Neidis kuulas laulu ja muigas, ta teadis seda stseeni ja kujutas hästi seda enda silmade ees. Ta oli valmis tantsima. Tüdruk aga ütles veel: "Jarred, ma olen nõus ka laulma, mul ei ole küll super hea lauluhääl aga ma pean viisi."
|
|