|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 23:54:40 GMT 3
Chan muigas, kuid vaikis nüüd. Temal ei olnud enam midagi öleda. Ta jägis vaid Jarredid ja teisi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 23:54:48 GMT 3
Reg vaatas õpetajat ning noogutas kergelt. Talle meeldis mehe stiil. Otsekohene ning keerutamata. Kuigi noormees tavalisest klassikast eriti ei pidanud, oli ta valmis kaasa tegema ning osa mängima. Näitlemine oli suurepärane segu tööst ja lõbusast ajast.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 10, 2009 0:07:36 GMT 3
"Noh räppi seal arvatavasti ei ole," lausus Shad, istudes toolil lohakalt. "Niiet, mul savi, mida ma tegema pean." Poiss vaatas Jarredi poole.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 1:32:24 GMT 3
'' Kas poistele on ka mingi peaosa või midagi? '' küsis Robert ilma naljata.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 2:11:43 GMT 3
Jarred vaatas korraks Shadi poole ja lausus siis: "küll me sulle ka hea osa leiame." Siis aga kuulis ta Roberti küsimust ja vastas talle: "seal on päris palju peaosi, nagu sa ilmselt tead siis Von Trappide perekonnas oli kaks poega ja muidugi härra Trapp ise. Mees osatäitjaid on veelgi." Mees vaatas nüüd uuesti kõikide poole, oodates veel küsimusi.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 2:14:24 GMT 3
'' Selge, '' sõnas ta ja jäi mõtlikuks, kuid oli peaga veel tunnis olemas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 2:20:22 GMT 3
Chennel ei saanud midagi sinna parata, tema pilk kiskus vägisi Roberti poole, see poiss oli kuidagi nii eriline tüdruku jaoks. Ta vajus mõtetesse.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 2:31:26 GMT 3
Noormees viis pilgu Chanile ja naeratas talle võluvalt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 2:35:15 GMT 3
Chanell märkas viimaks Roberti pilku endal ja nägi, et noormees naeratas. Chanell saatis talle särava naeratuse vastu. Ta sulas hetkel täiega ja kartis, et võib läbi põranda minema voolata.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 3:38:31 GMT 3
Robi pilgutas tüdrukule korra silma ja muigas siis. Noormees viis pilgu tagasi õpetajale.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 10:44:40 GMT 3
Christie vaatas hetke kergelt turtsatades Robertit ja Chanelli ja pööras siis pea õpetaja poole. "Aga meid on ju liiga vähe. Kas mõned mängivad siis kahte erinevat inimest või mida?" päris ta, vaadates õpetajale uudishimulikult otsa.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 10, 2009 11:23:41 GMT 3
"See oleks lahe." märkis Valerie, kuuldes tüdruku küsimust ja jäi ka õpetaja vastust ootama.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 11:31:29 GMT 3
Chris püsis vaikselt, tundus, et seekord saab ta ehk mängida mõnd last, mille vastu tal iseenesest midagi ei ole... Nii kaua kui laulma ei pea, noormees muigas vaikselt ja jäi küsimusse vastust ootama mille oli Christie esitanud.
|
|
|
Post by Jarred F. Fyyn on Aug 10, 2009 16:06:01 GMT 3
Hetkel on teid üheksa, tuleb nii välja jah, et keegi peab mängima ka mitut osa, kuid ma loodan, et keegi liitub veel meie tunniga," lausus Jarred siis, vastuseks Christie küsimusele. "Tegelikult, meil on kohe kindlasti inimesi juurde vaja, et suuremaid stseen välja mängida, muidu on meie üritus juba enne alustamist läbikukkumisele määratud." Jarred hakkas nüüd ka ise selle peale põhjalikumalt mõtlema. Ta ütles veel: "palun kutuge enda sõpru, kes vähegi võiksid huvitatud olla, ka siia." Mees lõpetas nüüd edasi tagasi sammumise ja läks laua juurde, kus olid tema asjad peal. Ta võttis selt pealt tegelaste nimekirja ja tegelaste tutvustuse, ma annan igale ühele kõikide tegelaste kirjeldused ja siis andke mulle teada, keda te ise mängida sooviksite ja seejärel hakkame katsete teel valima, kes kõige paremini, kuhu rolli sobib. Jarred jaotas lehed laiali.
Iga õpilane sai paberi, kus oli kirjas:
"Helisev muusika"
(Pea)Tegelased:
Maria von Trapp - Catherin Nella Heatling kapten Georg von Trapp Liesl von Trapp - Chanell LaFette ema Abbess Max Detweiler Friedrich von Trapp Louisa von Trapp - Isabella Dale Kurt von Trapp Brigitta von Trapp - Valerie Dale Marta von Trapp Gretl von Trapp Baroness Elsa Schrader Rolfe - Christopher C. Carm Max Detweiler
Ülejäänud tegelased:
peokülalised nunnad valvurid (politsei)
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 10, 2009 16:11:28 GMT 3
Valerie hakkas oma lehte uurima ja mõtlema, kes ta tahaks olla. Pärast mõningast mõtlemist teadis tüdruk, kes meeldiks talle olla. "Mulle meeldiks olla Brigitta." teatas tüdruk rõõmsalt õpetajale.
|
|