|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 17:14:50 GMT 3
Lauren raputas pead. "Ma ei tea neist kedagi," sõnas ta muiates ning vaatas tantsijaid. "Ma teeks kaine peaga ka paremini," sõnas ta siis.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 17:19:13 GMT 3
Noormees hakkas taas naerma. "Klubis tantsimiseks pole ju viga" avaldas Brian oma arvamust, kui ikka Nellat jälgis. Taaskord laskis ta kuuldavale kerge turtsatuse. "Aga eks sa siis näita, mis suudad" pakkus Brian välja ning kergitas kavalalt kaht kulmu, kui Laureni poole vaatas.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:08:33 GMT 3
Lauren muigas ning asetas klaasi baari letile. "Watch this," sõnas ta naerdes ning tantsis läbi rahva lavale. Lavale end pressinud hakkas ta end ülimalt hästi liigutama. Ka tema tantsis seksikalt, kuid mitte labaselt, nagu mõned teised tüdrukud laval. Tüdruk lisas oma tantsule mitmeid hip-hopi elemente, tõusis varvastele ning keerutas end. Mehed karjusid talle tunnustavalt ning mõni üritas ta jalgu katsuda, mille peale tüdruk demonstratiivselt neile õrnalt jalaga andis ning edasi tantsis. Tantsinud kahe loo vältel, oli tüdrukul naeratus näol ning ta liigutas end mõnuga. Osad tüdrukud olid lavalt maha roninud, et Laurenile rohkem ruumi anda. Oma tantsu lõpetas ta fouette'ga, mida ta kunagi ballettitunnis oli õppinud. Seejärel tantsis ta uuesti Briani juurde ning võttis lonksu martiinit. "Niisiis?" sõnas ta muiates.
Ot: labase tantsimise all ei mõtle kooli õpilasi, vaid teisi inimesi (:
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:31:21 GMT 3
OT, watch, mitte what's Brian muigas kergelt, kui Lauren tantsima läks. Ka noormees plaksutas ning vilistas Laurenile. Siiski meeldis ka Nella ning tema sõbranna tantsimine neile. Teised olid tõesti pisut labased. "Täitsa kenasti läks ju" lausus ta, kui Lauren tagasi oli, ning turtsus vaikselt.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:33:26 GMT 3
Ot: Issand kui loll viga, forgive me. aga muide - täitsa, mitte täidsa Lauren naeratas. "Aitäh," sõnas ta naeratades. "Mis turtsud?" küsis ta siis tõsisemalt.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:43:30 GMT 3
"Lõbus tuju on" kinnitas Brian ning naeratas siis laialt.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:48:48 GMT 3
Lauren muigas õrnalt ning ohkas. Ta vaatas saalis ringi.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 22, 2009 14:13:07 GMT 3
Peagi lõppes kiirem muusika ning playlisti lisati mõni aeglasem. "Kas ma võin ühe tantsu paluda?" küsis Brian, kui ta oma martini klaasi lõpuni joonud oli.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 22, 2009 14:54:43 GMT 3
Lauren muigas. "Võid küll," sõnas ta naeratades.
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 20:08:20 GMT 3
OT: Kas laval oli piisavalt ruumi fouette jaoks? Mara astus klubisse ja vaatas seal ringi. Neiu naeratas rahulolevalt ja liikus baari juurde, tellides endale ühe tekiila.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 24, 2009 9:57:34 GMT 3
ot: irw, balletti klubis ? xD
Chanell liigutas ennast elavalt edasi, pööritades ja keerutades enda keha. Meespublik oli veel elavamaks muutunud, tegelt käis klubis ültse ull möll, kõik pidutsesid täiega. Chanell nautis seda, tal oli vaba tunne. Muusika vahetus, see muutus rütmikamaks, kuid meenutas muusikat, mille järgi nabatantsijad tantsivad. Muutusid ka Chanelli liigutused.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 25, 2009 14:38:40 GMT 3
"Mis sind siis siia toob?," küsis poiss, sest ei teadnud, et neidis temaga samas koolis käib. "Ma ise tulen New Yorgist." Nooruk rüüpas enda õlut. "Ma käin siin lähedal selles kunstide koolis," vastas Amy. Neidis kergitas õrnalt kulme poisi vastuse peale. Amanda jõi natuke oma viskit veel. "Mis sind ennast siis?" küsis Amy muigega."Ma ise käin ka seal," vastas poissja muigas, samas oli ta üllatunud. Ta rüüpas veel õllet ja silmitses siis tüdrukut. "Ja mida sa siis õpid?," küsis ta nüüd.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 14:42:49 GMT 3
Ot: laval oli piisavalt ruumi fouette jaoks ja Chanell - nabatantsu klubis?
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 25, 2009 14:47:07 GMT 3
Ot: ega ma ei halvustanud xD ma vaid küsisin. Ja mitte nabatantsu, vaid sellist rütmikat muusikat, mille järgi hea keha liigutada ;P
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 14:48:58 GMT 3
Ot: kui vaja, siis tantsitakse klubis ka rahvatantsu.
|
|