|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 21:39:21 GMT 3
Mees naeratas. " Varsti olen mina ka." Ütles mees naeratades kui ta oma pudelist edasi jõi.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:40:13 GMT 3
Lauren ja Brian olid bussiga ööklubisse sõitnud, juttu neil jätkus. Ööklubisse astus enne sisse Lauren ning ootas ka Briani ära.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:42:03 GMT 3
Ka Brian astus ööklubisse ning vaatas ringi. Rahvast oli palju. "See on teine kord, kui ma siin klubis olen" lausus noormees. Brian rääkis siiski kõvemini, sest muusika oli valju. "Leti juurde, tantsima või istuma?" küsis Brian siis hetke pärast.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 21:43:00 GMT 3
Chanel muigas. "Sa oled ka selline ärimehe moodi," lausus tüdruk "tõsiselt." Ta rüüpas jooki ja nautis muusikat. Hetk hiljem otsis neidis välja enda telefoni, trükkides kiirelt smsi: "ma istun sinust paremal, koos Marcusega. Kui aega saate, ühinege meiega." Ta muigas, kui smsi ära saatis Nellale ja siis telefoni tagasi ära kotti pani.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:46:14 GMT 3
Lauren muigas. "Tantsima, leti juurde ja istuma," muutis tüdruk sõnade järjekorda ning haaras poisi käest, teda tantsuplatsile vedades. Jõudnud üsna keset saali, hakkas tüdruk mõnuga tantsima ning ootas, mil poiss seda sama teeb.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:49:15 GMT 3
Brian itsitas endamisi, kui Laureni järjestust kuulis. Järgmine hetk tiriti teda juba läbi rahvamassi veel suuremasse rahvamass - tantsupõrandale. "Siin ei saa liikudagi ju" lausus ta. Kõik hõõrusid tema vastu ning see ajas noormeest kergelt naerma.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 21:50:40 GMT 3
Mees naeratas kui ta kuulis mis tüdruk ütles."Milles see siis ennast väljendab?" Küsis ta naeratades kui vaatas kuidas tüdruk sms-is
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 21:51:13 GMT 3
Nella piilus taas oma telefoni ning luges siis sõbranna sõnumi läbi. "Saame kokku leti juures" saatis Nella sõnumi vastu ning pani siis telefoni tagasi oma taskusse. "Robby, ma pean nüüd minema" lausus Cath mesimagusal häälel. "Näeb kunagi.." lisas ta ning pilgutas silma, kui siis leti poole türgima hakkas.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 22:09:06 GMT 3
Lauren muigas. "Siis teeme endale ruumi," sõnas ta. Lugu vahetus ja kostus Flo-Rida - Low. Tüdruk muigas ning hakkas hip-hopi tantsima. Tüdruk liigutas oma keha väga hästi ning rahvas tõmbus natuke eemale, et talle ruumi anda. Neiu andis poisile peaviibatusega märki, et ka tema tantsima hakkaks.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 23:08:55 GMT 3
Brian elas Laurenile kaasa, kui too tantsima hakkas. Saanud märgist aru, hakkas ka noormees tantsima. Poiss improviseeris ning nautis tantsu. Nende ümber oli pisike ring. Ringi taga tantsisid inimesed ikka edasi.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 0:31:40 GMT 3
Chanell sai kohe smsi vastu ja ta lausus Marcusele: "oota korra, ma olen kohe tagasi, koos sõbrannaga!" Ta muigas, kui ennast kiirelt püsti ajas, ta sammus läbi rahvamassi leti juurde, kus enda sõbranna leidiski. "Tsau beib," lausus ta ja muigas, kui tüdrukud embas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 12, 2009 21:41:41 GMT 3
"Heiii" lausus Nella, kui siis sõbrannat tugevalt vastu kallistas. Chanell'i oli tal alati hea meel näha.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 22:19:32 GMT 3
"Soo, sup?," küsis Chanell siis ja tellis endale samal ajal ka uue joogi, milleks seekord oli üks hea kookose kokteil. Ta asetas raha letile ja vaatas siis sõbranna poole, endal kaval muie näol. "Kuhu sa enda kaaslase jätsid?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 12, 2009 22:22:04 GMT 3
Nella naeratas kergelt. "Keset tantsuplatsi" lausus tüdruk siis ning itsitas edasi. "Ta pidi nagunii varsti ära minema, nii et.." lisas Cathering nin muigas kergelt, kui Chanell'i poole vaatas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 23:09:03 GMT 3
"Seeeelge," venitas Chanell, olles ise juba vedike jookis. Ta muigas ja rüüpas siis veel jooki. "Tantsima?", küsis ta siis, sest oli enne liiga vähe saanud tantisa. Neidise sihtmärgiks oli hetkel juba lava, kus mingid kaks tsikki juba tantsisid, Chanell tahtis ise sinna minna. Ta rüüpas veel jooki.
|
|