|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 19:55:19 GMT 3
Robert astus bassist põntsuvasse klubisse. Klubi oli rahvast pungil, kuulda oli mõnusat peomuusikat ja klubi oli täidetud neoonsete tuledega. Kuna Rob oli ise suur peoloom, siis hakkas juba varakult beat ta sees elama. Noormees tellis endale ühe martini ja otsis siis endale ühel klubi diivanil istet.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 20:51:18 GMT 3
Catherin tungis läbi suure rahvamassi baarileti poole. Seal jäi ta menüüd silmitsema. Peagi kutsus ta baarmani ning tellis endale ühe viinakokteili. See oli tal enamasti alati nimekirjas, mis ta ööklubis joob. Selle eest maksnud, liikus Nella diivanite poole, sest seal oli vähekegi vaba ruumi, kus seista. Neiu hakkas vaikseltm, muusika rütmis, oma keha liigutama, vahepeal kõrrest oma kokteili lürpides.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 21:08:15 GMT 3
Noormees märkas enda lähedal ühte koolikaaslast. Ta tõusis diivanilt, võttis oma martini kaasa ja kõndis neiu poole. '' Võin liituda su seltskonnaga? '' küsis Robert üsna valjult, sest tümps oli suur ja enamasti oli klubi summutatud kas inimeste rääkimise või tümpsuga.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 21:11:48 GMT 3
Neiu vaatas noormehe poole, kes tema kõrval nüüd seisis ning naeratas salakavalalt. "Ega mul midagi selle vastu küll pole" vastas Nella seepeale. Tüdruk lürpis taas oma kokteili. Catherinil olid jalas lühikesed valged teksad ja valged rihmadega kingad ning seljas valge õlapaeltega top. Tänu sellele oli tema päevitust häst näha. Riided helendasid neoon valguse käes. "Sa käid samas koolis kus minagi" lausus Nella, kuna tundis poisi nägupidi ära.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 21:16:51 GMT 3
Noormees noogutas. Kuna ta võttis ennem endale ikka paraja koguse Martinit, siis oli talle see juba mõjuma hakanud. Noormees võttis ootamatult neiult ümbert kinni, vedas ta koos endaga tantsuplatsile ning asus siis koos temaga tantsima. ´Kenake´ mõtles Robi ja viis siis pilgu särtsakale Catherinile.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 21:27:57 GMT 3
Chanell sammus turvameestest mööda, saates neile flirtiva pilgu, sest meestel olid seksikad musklid. Siis võttis ta suuna baarileti poole. Tüdruk teadis, et nii mõnegi mehe pilk võis temal pidama jääda, sest ta oli ennast väga sekiskalt riide pannud, vähemalt ta oli üritanud. Tal oli seljas teksaminiseelik, jalas kõrged kontsakad ja peal hele top, mis sobis kingadega hästi kokku, juuksed langesid lahtiselt õlgadele ja need olid veidike lokkis. Leti juurde jõudnud, võttis ta seal istet ja tellis endale ühe cosmo. Ta otsis välja enda telefoni ja saatis Nellale smsi. "Ma olen kohal, kus sa?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 21:54:44 GMT 3
Nella hakkas kergelt naerma, kui too teda tantsupõrandale vedas. "Kohe nii kiiresti või?" küsis Catherin siis. Siiski ei võtnud ta seda tõsiselt, sest ta isegi flirtis inimestega, kes talle üldse ei meeldigi. Too noormees oli aga täidsa kenake. Ühe käega hoidis ta oma kokteili ning teisega võtti ta taskust oma telefoni, samalajal kui Robert talt ümbert kinni hoidis. Talle oli tulnud SMS. Nella luges selle läbi ning saatis vastu. "Tantsin mingi kena ning tuvastamata koolikaaslasega." saatis Nella enda sõbrannale.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 22:17:00 GMT 3
Chanel luges läbi sõnumi ja muigas siis laialt. Ta aga ei hakanud kohe rahvamassi sukelduma, et enda sõbrannat üles otsida, hetkel rüüpas ta aeglaselt edna jooki ja nautis muusikat.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:21:35 GMT 3
Mees saabus clubisse kus ta oli juba tuntud nägu. turvadega natuke juttu rääkinud läks ta edasi. ta istus leti äärde kuid siis silmas ta Chani. Ta läks siiis tüdruku juurde. Istus ja tervitas teist. ise võtis ta endale kohe peale seda ühe õlle."Miks sa ei tantsi. Sa oled ometi ju nii kena täna et mõni kutt oleks su juba ammu pidanud tantsima kutsuma." Lisas ta siis kui oli esimese lonksu võtnud.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 23:23:26 GMT 3
Robert nautis muusikat ja vaatas kuidas neiu ta ees beadist põles. Vahepeal lasi Robert baarmenil talle pudeli Martinit juurde tuua, mis talle üha enam mõjuma hakkas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 23:31:05 GMT 3
Nella naeris kergelt, kui tantsis, hoides ühes käes oma kokteili ning teine käsi oli asetatud noormehe seljale. Kuna neiu midagi söönud polnud ja joogist oli juba pool joodud, siis hakkas kergelt purjus ja ülilõbus olek juba tulema. "Ja mis su nimi ka oleks?" küsis Nella hetke pärast. Päris tundmatuga on ka veits imelik olla.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 23:39:36 GMT 3
"Tsau Marcus," lausus Chanell, kui noormeest enda kõrval märkas. "Ah, ma otsustasin, et joon enne veidike, kui tantisma hakkan aga tänan komplimendi eest." Ta naeratas. "Mis sind kas siia tõi?."
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:43:37 GMT 3
Ma tulin lihtsalt siia. Ma olen siin ju alati teretulnud. Mind teavad siinsed töötajad. Ma olen nende üks parimaid kundesid." Lisas mees naeratades. "Aga kas sa sooviksid tantsida." Lisas mees naeratades kui ta veel paar lonksu võtis. Talle oli alati see tüdruk meeldinud kuid alles see aasta oli ta julgenud temaga rääkima minna.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 23:50:55 GMT 3
Chanell jõi enda joogi lõpuni, kui siis viimaks lausus: "jah, ma tulen hea meelega tantsima." Just oli hakanud ka hästi hea laul, mis tüdrukule eriti meeldis. Ta tõusis baaritoolilt ja vaatas siis Marcuse poole, oodates, et nad tantsuplatsile läheks.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 10, 2009 0:01:02 GMT 3
Markus tõusis püsti pani oma pooliku õlle letile ja ulatas siis tüdrukule käe et platsile minna.
|
|