|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:24:34 GMT 3
'' Jah, '' vastas Robert. '' Ja sina? '' küsis ta neiult omakorda ning muigas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 13:27:38 GMT 3
"Siis olin" lausus Nella. "Pidin tegelikult sõbrannaga kokku saama" rääkis tüdruk rahulikult ning naeratas säravalt. "Ehk siis varsti pean ma su üksi jätma" lisas ta ning muigas kergelt.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:39:30 GMT 3
Robert tegi kurba nägu. '' Tõega? '' küsis poiss.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 13:45:29 GMT 3
"Kindlasti saab ta veel ilma minuta hakkama, kuid lõpuks küll jah" lausus Nella, kuid andis mõista, et ei lähe veel. Cath tantsis ikka Robertiga, endal silmad säramas.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 13:51:02 GMT 3
Amanda ette letile pandi klaas milles oli veidise soovitud viski. Am võttis oma seeliku nö. salataskust täpse raha ja pani selle letile. Neidis keeras end pukil tantsijate poole ja jõi lonksu oma joogist.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:55:56 GMT 3
'' Ma peangi hakkama varsti minema, '' lausus poiss ja tantsis veel lõbusalt neiuga edasi.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 10, 2009 17:32:33 GMT 3
Shadile jäi silma omapärase stiiliga neid, talle meeldis see ja poiss ei suutnud otsustada, kuidas tutvust minna tegema. "Täna on suht hea muusika," lausus ta viimaks, kui ennast siiski neidise poole pööras. Ta oli lausunud seda nagu muuseas. ot: ma rääkisin loomulikult Amandaga
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 17:46:46 GMT 3
"Ma küll ei kuula eriti midagi sellist, aga ei hakka ka midagi halba ütlema," lausus Amanda noormehele. Ta viis oma pilgu tollele ja muigas. Too oli yumedanahaline ja Amanda ise oli kahvatu nahaga. "Amanda Stuart olen muide," lausus ta hetke pärast naeratades.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 10, 2009 21:21:17 GMT 3
"Shad Moss," tutvustas poiss nüüd ka ennast. "Kas sa oled siin kohalik?," julges ta nüüd juba julgemalt rääkida ja küsimusi esitada.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 21:38:25 GMT 3
"Ei. Ma olen tegelikult San Franciscost," lausus Amanda. Ta jõi lonksu viskit. "Ja sina?" küsis ta ka kohe..
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 10, 2009 22:17:49 GMT 3
"Mis sind siis siia toob?," küsis poiss, sest ei teadnud, et neidis temaga samas koolis käib. "Ma ise tulen New Yorgist." Nooruk rüüpas enda õlut.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 10, 2009 23:38:43 GMT 3
Sa oled mulle alati meeldinud aga ma pole kunagi julgenud sinuga rääkima tulla enne skate parki." Ütles mees ise natukene punastatdes kuigi seda polnud märgata kõikide nende valgus sähvakate keskel.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 23:43:09 GMT 3
Chanell kuulas seda ja üllatus päris kõvasti. "Kas tõesti?," küsis ta ja naeratas. "Siis on tore, sest sina meeldid mulle ka." Ta tantsis edasi ja ei pidanud hetkel meeldimise all midagi erilist silmas, poiss oli tema meelest lihtsalt lahe.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 10, 2009 23:53:04 GMT 3
Mees oli kergenduses kui ta seda kuulis mis tüdruk talle ütles kuid mees oli ikka veel kartlik nii et ta ei julgenud hetkel veel midagi sellega seoses ette võtta. Ta lihtsalt tantsis ja ootas et tüdruk esimese sammu teeks.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 0:21:37 GMT 3
Chanell ei teinud siiski veel midagi, ta vaid vaikis ja tantsis, olles heas tujus. Ta liigutas enda keha seksikalt. Tüdrukul ei olnud veel mindgeid tundeid tekkinud poisi vastu.
|
|