|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 19:41:42 GMT 3
Robert vedas oma kahte suurt kohvrit järgi. Ta avas võtmega ukse. Päris kena tuba too. Noormees vedas oma kohvrid magamistuppa ja sealkõige seinaäärsema voodi juurde. Ta pakkis oma asjad lahti ning hõivas asjadega ühe väikse seinakapi ja ühe kummuti. Nende ühikatuba oli tõsiselt suur, suurem kui tavaliselt. Noormees vedas end nö. elutuppa. Ta võttis diivanil istet ja hakkas siis pulti klõpsima. Varsti leidis ta televiisorist MTV channeli ja hakkas seda vahtima.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 19:55:36 GMT 3
Chris vedas oma kaht spordikotti õlgadel ning avas kolmanda toa ukse, see oli juba lahti, ning astus sisse. Kuskilt kostus juba muusikat, noormees kehitas õlgu ja vedas end magamistuppa, kus ta pani tähele, et üks voodi oli võetud, noormees võtis teise kõige seinapoolsema voodi, pani oma asjad voodi peale. Korraks tuba silmitsenud hakkas ta aeglaselt oma asju lahti pakkima.
Saanud kõik oma asjad igale poole ära mahutatud läks ta sinna ruumi poole kust kostus muusika. Poiss vaatas ning märkas, et seal diivanil istus poiss. Chris teadis, et too peaks olema tema toakaaslane ning kehitas õlgu jättes noormehe diivanile edasi istuma, lahkudes ise uuesti ruumist.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 23:01:59 GMT 3
Amanda sammus koplmanda toa poole. Temaga oli kaasas kohver, väiksem spordikott ja must nahast käekott, millel oli õmmeldud punane süda, millest läks midagi X-tähte meenutavat üle. Amy avas ukse ja läks edasi. Ta kuulis kuskilt muusikat ja muigas. Neidis nägi, et kaks voodit on hõivatud. Ta kehitas õrnalt õlgu ja läks ühe voodi juurde mille lähedal oli aken. See oli ühe hõivatud voodi(Christopheri voodi) kõrval. Neidis muigas õrnalt ja pakkis oma asjad lahti.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:19:30 GMT 3
Lauren taris oma kahte suurt spordikotti ning ühte hiiglaslikku õlakotti kolmandasse tuppa. Ta viis kotid magamistuppa ning nägi seal ühte tüdrukut. "Tervist," ütles ta viisakalt ning vaatas toas ringi. Oli ainult üks vaba voodi ja see oli tüdruku voodi kõrval. Sparks viskas oma kotid voodile ja istus ise voodi äärele.
Ot: Roberti ja Amanda voodi vahel siis (:
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 23:31:33 GMT 3
Robert kuulis pidevaid uksesulgumisi ja avamisi ning otsustas vaatama minna, mis värk on. Ta suundus magamistuppa. '' Hei! '' tervitas ta tüdrukuid ja nüüd ka enda uusi toakaaslaseid.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 23:35:22 GMT 3
"Tere! Ma olen Amanda Stuart," tervitas ja tutvustas Am ennast uuele tüdrukule ja noormehele. Flo pakkis viimasedki asjad lahti ja võttis siis kohvrist oma viiuli kohvri. Neidis pani selle ilusti voodile ja samas võttis ta oma kitarrikoti ja pani selle koos pilliga voodi alla(teeme nii, et see oli tal ka ikkagi kaasas). Neidis võttis kohvri põhjast ka ühe suurema kaustiku ja sirvis seda korra. Seal olid sees ta enda kirjutatud laulud, noodid ja ka ta lemmiklaulud. Neidis muigas õrnalt. Ta võttis veel oma läpakakoti, raamatud ja joonistamisasjad voodile ja mõtles siis kus tühja kohvrit panna.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:42:49 GMT 3
"Lauren," tutvustas tüdruk end. "Lauren Sparks," ning naeratas. Seejärel tõusis neiu voodilt ja hakkas oma spordikotte lahti pakkima. "Esimest aastat?" küsis ta kõigi käest, kes vähegi toas olid.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 23:45:08 GMT 3
"Jah, olen küll. Sa?" lausus Amanda vastuseks. Ta vaatas toas ringi, otsides kohta kuhu oma kohver toppida. Viimaks läks ta oma seinakapi juurde ja surus selle kapi tahaotsa.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:46:44 GMT 3
Lauren noogutas. "Sama siin," sõnas ta ning naeratas. "Mis erialad?"
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 23:50:57 GMT 3
"Erialaks on mul laulmine ja lisana võtan klaverit ja kunsti. Peale selle mängin ma juba veel muidki pille," lausus Amanda muigega. Ta pani oma läpaka kummuti peale ja pani kummuti ülemisse ahtlisse, mis oli suht tühi oma joonistus asjad.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 1:56:48 GMT 3
Robert jättis neiud omavahele ja suundus elutuppa tagasi.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 11:39:19 GMT 3
Lauren naeratas, kui noormees toast lahkus. "Mina laulan ja tantsin hip-hopi," seletas neiu ning asetas esimese, tühjaks pakitud spordikoti voodi alla.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 12:13:14 GMT 3
Christopher tuli tagasi ja märkas üllatusega, et nende tuppa oli vahepeal tekkinud kaks uut neiut. "Tere," ütles ta mõlemale viisakalt ja pidi nentima, et tüdrukud olid enam-vähem üksteise vastandid kuid ometi klapisid väga hästi. Chris sammus oma voodini ja prantsas siis selle peale istuma, märgates, et tema pool on too huvitava välimusega neiu.
"Minu nimi on Christopher, aga kõik kutsuvad mind Chrisiks." otsustas poiss end tutvustada ja lootuses, et neiud teevad samamoodi.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 12:20:47 GMT 3
"Lauren Sparks, sõbrad kutsuvad vahel perekonnanime pidi," vastas neiu ning asetas ka teise, tühja spordikoti voodi alla. Tema kapp oli nüüd riideid täis. Seejärel istus tüdruk rätsepistesse oma voodile ning avas suure õlakoti. Sealt võttis ta välja oma läpaka, mille ta öökapile asetas ning pildi, kus ta oma sõbraga oli.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 12:24:03 GMT 3
Chris noogutas tüdrukule ning jättes meelde tüdruku nime, ja hüüdnime. Poiss vaatas uudistavalt ringi ja siis toda teist võõrast tüdrukut kes endiselt vaikis ja sätis mingisuguseid asju.
|
|