|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 13:45:01 GMT 3
"Tere! Amanda Stuart. Peamiselt öeldakse Am või Annie," lausus Flo muigega. Neidis istus oma voodile tagasi ja avas oma viiulikohvri. Neidis võttis väikesest taskukesest kohvris ühe pisikese karbi ja võttis sellest natuke niiske lapi. Neidis võttis oma triibulise viiuli ja puhastas lapikesega pilli.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 13:48:51 GMT 3
Chris noogutas tüdrukule ja märkas, et ka too mängib viiulit, meenutades koheselt talle tüdrukut kellega ta ennem oli koos olnud ja koos mänginud. Poiss naeratas endamisi ennem kui tõi end tagasi reaalsusesse. "Sa mängid viiulit, Am?" küsis poiss neiult.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 15:00:00 GMT 3
"14.aastat juba. Veel mängin ma ka klaverit, klavessiini, kitarri ja siis midagi oskan ka vilepillidel ja trummidel ja noh bassi ka natuke, kuna see on peaaegu sama mis kitarr," lausus Amanda. Ta puhastas oma viiulit hoolega ja hoolitsevalt. "Mängid sa ka midagi?" küsis neidis natukese aja pärast.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 19:02:14 GMT 3
Chris muigas, too tüdruk oli vist tõeline muusikavirtoos. "No klaveri ja kitariga tulen toime," ütles poiss lõbusalt ja vaatas neiut naeratades.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 19:12:05 GMT 3
"Tubli," nentis Am muigega. Ta vaatas muigega noormeest. "Kui vana sa oled?" küsis neidis viimaks.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:00:33 GMT 3
Poiss oli üllatunud, et temalt seda küsiti kui vana ta on, kuid kuna midagi varjata ei olnud vastas noormees ausalt: "Seitseteist. Ise, kui see saladus ei ole?" Chris teadis, et tegelikult viisakas neiu vanust küsida kuid samas ei näinud ta hetkel mingit kurja mis oleks võinud sellest sündida.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:05:39 GMT 3
"Tead see on suurem saladus kui terve mu elu. Tegelikult 18 ja mu elu on pigem suurem saladus kui mu vanus," lausus Amanda. Ta tõsines järsult, kuna talle meenus tema vaimuhaiglas veedetud aeg ja see ei olnud tegelikult midagi mida praegu meenutada. Neidis ohkas raskelt ja pani viiuli kohvrisse, kattis selle punasest sametist riidega ja voltis niisket lapikest kokku.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:16:09 GMT 3
Need viimased laused jäid noormehe jaoks veidi arusaamatuks kuid noormees ei üritanudki asjasse sügavamalt süübida, sest noormees teadis, et on asjad millest rääkida ei taheta. Poiss sätis end paremini istuma ja vaatas toda huvitava välimusega, kaheksateist aastast tüdrukut, oskamata midagi öelda või tema ülilahedat välimust komenteerida.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:27:30 GMT 3
Amanda pani kokkulapitud lapikese karpi ja karbi kohvri sisetaskusse. Neidis sulges kohvri ja mõtles siis kuhu seda panna. Viimaks pani ta selle kummuti peale ja läks istus oma voodile. Ta tundis kellegi pilku endal ja viis pilgu Chris'ile. "Miks sa mind niivisi vaatad?" küsis Amy kulmukortsutusega.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:33:20 GMT 3
"Ah vabandust, " lausus poiss ja punastas "unustasin pilgu sind jälgima, jäin ise mõttesse. " Poiss naeratas kohmetult ning hakkas siis oma asjades sorima otsides sealt välja midagi head, kuigi ta polnud kindel kas tal üldse on enam midagi.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:37:37 GMT 3
"Pole midagi. Mind vahitakse koguaeg ja see on isegi meelitav, et mind nii huvitavaks vaateobjektiks peetakse. Isegi kui arvatakse, et ma näen jube välja," lausus Amanda muigega. Neidis läks ja võttis oma kummutist ristsõna raamatu ja kustukaga hariliku. Neidis võttis selle lahti ja püüdis lahendada pooleli olevat ristsõna.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:42:43 GMT 3
Chris muigas, muidugi oleks võimatu olnud kui tüdrukule järgi poleks vaadatud kuigi enamus oleks vaadanud sellepärast, et ta nii jube välja näeb, pidi poiss nentima fakti, et tegelikult nägi tüdruk väga armas ja omapärane välja. Poiss lõpetas oma asjades kohmitsemise ning vaatas oma leiud üle, kaks pudelit veini ja suur tahvel shokolaadi oli tal erinevatesse kohtadesse ära peidetud, sest vähemalt selles toas oli ta veel ainus alaealine. Poiss muigas ja pani asjad tagasi kohtadele, vältimaks vahele jäämist.
Olles pannud pudelid uuesti õigetele kohtadele, heitis poiss oma voodis pikali ja jäi lage vaatama, samal ajal heietades mõteid ning mõeldes mis huvitavat võib sündima hakata.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:46:48 GMT 3
Amanda vaatas veinipudeleid ja turtsatas valjult. Ta ise oli ju olnud veel hullem. Ta oligi olnud üldse vägagi probleemne teismeline. Neidis viis pilgut tagasi ristsõnale. Ta ohkas ja lehitses raamatukest. Ta avastas sealt ajalooliste küsimustega ristsõna, mis oli ka raskemat moodi. Amanda muigas ja hakkas seda täitma.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 20:50:16 GMT 3
Chris muigas endamisi kui kuulis Amanda turtsatus, teades küsimatagi, et ta turtsadas nende veinipudelite pärast mida noormees vaikselt ära peitnud oli. Christopher keeras end küljele võtis voodialt kottist raamatu ning hakkas seda sirvima, et seda tühja aega mis nüüd tekinud oli täita.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 10, 2009 20:55:53 GMT 3
"Tead tegelikult sa võid need minu kappi panna, kuna esiteks olen ma täisealine, teiseks ma ei soovi oma toakaaslastele probleeme ja ma luban, et ma neid ära ei joo, kuna tegelikult ma võin iga kell lihtsalt kuhugi kõrtsi minna ja end siis täis juua," lausus Amanda muigega, vaadates Chris'i poole..
|
|