|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 18:00:29 GMT 3
Jane raputas pead. "Sinna on sisse kirjutatud juba kolm õpilast ning sina oled neljas. Tuba on täis nüüd" rääkis direktriss. Direktor toksis ikka vajalikke asju arvutisse.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 18:03:48 GMT 3
"Õnneks.." pobises Chrissu enda ette, hakates siis jälle usinalt ankeeti täitma.
Nimi: Christie Jasmine de Montemas. Vanus: 17. aastane Elukoht: Saksamaa, Frankfurt. Eriala: Laulmine. Lisa: Ballett.
Peadselt sai ta täidetud ning pani siis ankeedi direktrissi lauale, tõustes samal ajal ka püsti ning avades ukse. "Head päeva," lausus ta naeratades ning väljus ruumist.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 18:05:36 GMT 3
Direktriss võttis ankeedi enda kätte ning noogutas samaaegselt. Jane jätkas oma tööd.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 19:21:47 GMT 3
Robert koputas ja astus siis direktrissi kabinetti. '' Tervist, tulin ankeeti või midagi säärast täitma, ''lausus noormees ja naeratas võluvalt. Ta astus naise laua juurde, võttis sealt ankeedi ja täitis siis selle ruttu ära.
Nimi: Robert Teakle Vanus: 19. aastane Elukoht: Austria, Steiermark Eriala: Hip-Hop Lisa: Laulmine
Noormees libistas mööda lauda oma ankeedi direktrissi poole.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 19:25:47 GMT 3
Jane vaatas nüüd ankeedi kiirelt üle ning noogutas vaikselt. "Selge" lausus ta ning muigas endamisi. "Mul on anda sulle hetkel vaid tühi tuba, aga küll sinna inimesi juurde tuleb" lausus direktriss. "Ehk siis tuba number kolm" lisas ta ning naeratas soojalt. "Meeldivat siinviibimist" lisas ta lõppu.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 19:33:12 GMT 3
Chris astus vaikselt ruumi, noogutas seal olevatele inimestele ja võtis paberi, kuhu pidi tähtsamad asjad kirjutama. Oma graatsilise käekirjaga kirjutas noormees:
Nimi: Christoper C. Carm Vanus: 17 Elukoht: Luxembourg Eriala: Balett Lisa: Klaver
Noormees lõpetas kirjutamise, ulatas paberi direktrissile ja jäi talle ootavalt otsa vaatama, kas on veel midagi või võib ta ära minna.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 19:38:12 GMT 3
Robert noogutas ja lahkus siis kabinetist.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 19:40:05 GMT 3
Jane võttis täidetud ankeedi ning vaatas taas kiirelt üle. "Hästi" pomsies ta pigem endale, sest ankeet oli hästi täidetud. "Seega, kolmas tuba" lausus ta ning muigas, kui nüüd pilgu õpilasele suunas. "Meeldivat siinviibimist" lisas ta lõppu ning naeratas soojalt.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 19:47:15 GMT 3
Chris naeratas soojalt direktrissile ning lahkus ruumist kuna ei arvanud, et ta peaks seal ruumis enam kauem olema.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 21:17:49 GMT 3
Amanda jalutas rahulikult mööda koridori seljas beež korsett, valge topp, kohev must seelik, mustad võrksukad ja üle nende pikad triibulised sukad, millest üks oli musta ja valgega ja teine punase ja valgega. Neidise soen oli tavaline ja meenutas kahte pisikest patsi, milles leidus ka heledamaid salke, kuigi hõlmas tegelikult alaseljani ulatuvaid juukseid. Am jõudis direktori kabineti ukseni ja koputas sellele õrnalt. Järgmisena astus ta sisse ja vaatas naeratades direktrissi. See oli neidise esimene aasta siin, kuna varem oli ta muudes koolides käinud. "Tervist! Mulle öeldi, et ma pean kõigepealt siia mingit ankeeti täitma tulema," lausus Amanda sulgedes enda järgi ust. Ta vaatas suht küsibva näoga laua taga olevat naist. "Küsin kohe ka ära, et ma olen kuulnud, et siin on eriala ja lisaala, aga kas võib ka mitu lisaala võtta?" küsis Flo.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 22:13:57 GMT 3
"Tere" vastas Jane, kui uut õpilast märkas. "Jah, ankeedi peab siin täitma" vastas direktriss taas. "Tavaliselt ei lase me õpilastel üle ühe lisa valida, sest noored ei käi niigi koolis" selgitas Jane, miks on just 1 lisa ala määratud. "Oleneb nüüd mitut sa soovid. Kui sa kinnitad, et jõuad kõikides ilusti käia, siis võid sa mõned veel võtta. Nii kui kuulen, et sa pole mõnda tundi jõudnud, hakkan ma järjest lisasid ära võtma" seletas Jane pisut rangelt, kuid siiski säilitas naeratust,
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 22:20:02 GMT 3
Amanda võttis laualt ühe ankeedi. "Ma mõtlesin vaid kaks lisaala võtta. Klaveri ja kunsti kui täpne olla ja ma olen vägagi kindel, et ma neisse tundidesse jõuan, kuna olen juba väiksena mitut asja korraga õppinud," lausus neidis ja naeratas. Ta võttis diivanil istet ja hakkas ankeeti täitma oma korraliku, vägagi ilusa ja loetava käekirjaga.
Nimi: Amanda Florentine Stuart Vanus: 18. aastane Elukoht: San Francisco, USA Eriala: Laulmine Lisa: Klaver ja kunst
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 22:24:17 GMT 3
Jane noogutas. "Olgu, ma usaldan sind" vastas direktriss seepeale. "Kuid nagu öeldud," jätkas ta. "Nii, kui avastan ühe puudumise, võtan sult lisa vähemaks" kordas noor naine üle, et see õpilasele ikka meelde jääks. Nüüd jäi ta sooja naeratuse saatel täidetud ankeeti ootama.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 22:30:12 GMT 3
Amanda noogutas kindlalt. Neidis vaatas ruttu üle oma ankeedi ja libistas selle üle laua direktrissi poole. Ta ootas, mis too nüüd ütleb.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 22:34:45 GMT 3
Direktriss võttis ankeedi ning luges kiirelt läbi, nagu ta ka teised kõik. "Nii," lausus ta. "Nüüd on mul veel vaid öelda, et tunnid algavad juba homme. Sina võid hetkel aga suunduda tuppa number kolm" rääkis ta. "Meeldivat siinviibimist" lisas ta lõppu ning naeratas taas.
|
|